Arama sonuçlarınız

1. UtkuBAYRAM

Katlanır Masa Mı? Pistonlu Masa Mı?

Merhabalar. Karavanlarda tek bacaklı olması ve zemine sabit olması kaydıyla katlanır tip masa mı yoksa pistonlu masa mı önerirsiniz? Masa, oturma grubu seviyesine indirilerek üzerine şişme yatak konulacaktır. Bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

2. UtkuBAYRAM

Assos

Çanakkaleliyim, tüm Ege ve Akdenizi ve Yunan adalarını gezdim, maalesef Assosun bakkalındaki su dan lokantasındaki çaya kadar herşeyi kazık fiyat gittiğim yerlere oranla. Neden böyle arkadaş diye sorduğumda "-bizde böyle" cevabı veren şahıslarla karşılaşmaya hazır olun.
  3. UtkuBAYRAM

Ford Transit 2012 Sis Farı Montesi

Transit Custom'a sis farı monte etmek istiyorum. Aracın önünde kabloları hazır. Araç içinde sabitlenmiş düğme eri de hazır. İnternette far monte dildikten sonra yazılım atılması gerektiği söyleniyor. Bu işi kendim yapmak istiyorum, yapım sürecini anlatabilecek varsa sevininirim.

4. UtkuBAYRAM

Transit Minibüs Yerden Yükseltme Yapmak İstiyorum

2013 transit custom kombi minibüsümü yerden 5cm kadar daha yükseltmek istiyorum. Önceki aracım arazi taşıtıydı ve amortisörlere 2cm lik takoz koymak suretiyle yerden 5cm daha yükseltmiştim. Aynı işlemi minibüsüme yapabilirmiyim? Bu araçta viraj kontrol sistemleri v.s. gibi elektronik özellikler...
  5. UtkuBAYRAM

Transit Custom Kombi Van Araç İle Motosiklet Taşımak Yasalmı?

Ynt: Transit Custom Kombi Van Araç İle Motosiklet Taşımak Yasalmı? Motosikletimi taşıyacağım. Ruhsatı bana kayıtlı olduğundan sorun çıkmaz o zaman. Teşekkür ederim.

6. UtkuBAYRAM

Transit Custom Kombi Van Araç İle Motosiklet Taşımak Yasalmı?

Ford Transit Camlı Panelvan aracım ile şehirler arası motosikletimi taşımak istiyorum. Bunun için K belgesi almak zorundamıyım? Internetteki bilgilere göre kişisel yada şirket için ticari mal taşınıyorsa alınması gerekiyor diyor ama ne aksi de belirtilmemiş. Yani Şahsi malzeme taşınabilir...

7. UtkuBAYRAM

Acill 205/70/15 Lastik İhtiyacı?

Ynt: Acill 205/70/15 Lastik İhtiyacı? Sanırım fabrika çıkışı 6mm idi. TUV 1,2 mm ye kaar izin veriyor diye biliyorum, neyse ihtiyacınız görüldüyse problem yok, iyi günlerde kullanın.
  8. UtkuBAYRAM

Acill 205/70/15 Lastik İhtiyacı?

Ynt: Acill 205/70/15 Lastik İhtiyacı? 2008 Jimny min lastiklerini değiştirmiştim. Üzerinden çıkan lastikler 2 yıllık olup dişleri 4mm dir. Elimde 4 adet vardır. Herhangi bir delik veya çatlama yoktur. Çanakkalede ikamet etmekteyim.
  9. UtkuBAYRAM

Jimny (2008) için polen ve hava filtresi

2008 model Jimny için hava filtresi ve polen filtresi gerekiyor. Satabilecek firma varsa beni bilgilendirirse sevinirim.

10. UtkuBAYRAM

jimny yakıt

Ynt: jimny yakıt Selam hayırlı olsun. Bende sizin lastiklerden almak istiyordum. Bendede Jimny nin orjinal lastikleri var. 5cm diş derinliği var şu anda. Lastiklerinizde yama yoksa ve diş derinliği benimki kadarsa takasa girerseniz görüşürüz. İyi günler.

11. UtkuBAYRAM

Suzuki Jimny Performansı ?..

Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?.. Ben 2300m de araç tıkanıp kaldığında gaz yedirip son devir çıkartmayı başardım.
  12. UtkuBAYRAM

Motosiklet Taşıyıcı

Ynt: Motosiklet Taşıyıcı Ön bar konusu memleketten memlekete değişiyor sanırım. Benim aracımda hem yan hemde ön bar var. Muayenede sorun çıkmadı. Benim sorum motosiklet taşıyıcısı olan arkadaşlara: benim motorun uzunluğu 2 metre, arabamın genişliği 1,6 metre. yani motorun tekerlekleri arabaın...

13. UtkuBAYRAM

Suzuki Jimny Performansı ?..

Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?.. 2300metrelik Rakımda benimde başıma aynı sorun geldi. 2008 Jimnymin ilk sahibiyim bu arada. sonra sorup soruşturduğumda o yükseklikte oksijenin az olduğunu ve bu yüzden hava giriş ayarlını açmam gerektiğini söylediler. Artık seneye denerim. Deniz seviyesinde...
  14. UtkuBAYRAM

Ege bölgesi uygun fiyatlı kamp yeri önerisi?

Ynt: Ege bölgesi uygun fiyatlı kamp yeri önerisi? 17 Temmuz da Ç.kaleden bizde Ege ye çıkacağız. Bodruma kadar kıyı boyunca rota çizdik. Rota üzerindeki en ucuz kamp alanlarına bakıyoruz. Çadır için fiyatlar, (çadır alanı+2 kişi) 10 ile 20 arasında değişiyor. Kamp alanı tavsiyelerinizi biz de...
  15. UtkuBAYRAM

Jimny'de Lastikle Alakalı Bir Soru?

Ynt: Jimny'de Lastikle Alakalı Bir Soru? Çanakkaledeyim, teşekkürler.

16. UtkuBAYRAM

Ynt: Jimny'de Lastikle Alakalı Bir Soru? Çanakkale deyim. Bu arada Çanakkalede çok jimny görmeye başladım. Görüşebiliriz
  17. UtkuBAYRAM

Ynt: Jimny'de Lastikle Alakalı Bir Soru? Evet aynı fikirdeyim. Lastik değişimini haftasonu kendim yapmaya çalışacağım. Bildiğim kadarıyla tek kriko ve step ile, bayaa uzun sürcek bu değişim. dışrda sürekli 1 lastik bırakacak şekilde dediğiniz gibi rotate etmek suretiyle olacak sanırım. balans...
  18. UtkuBAYRAM

Ynt: Jimny'de Lastikle Alakalı Bir Soru? Rot ların bozuk olduğunu sanmıyorum. direksiyonu sıklıkla bırakırım. kayma yapmıyor. ama yazdığınız diğer 2 durumuda çok sık yapıyorum. Arka ile önleri takas edeyim ozaman, arkalarda erisin.

19. UtkuBAYRAM

Merhabalar. 2008 Jimny sahibiyim. Bu sitede okuyum karar verdim bfgoodrich 215/75/15 almaya. Mevcut fabrikasyon lastikler nekadar eridi diye dün baktığımda, ön lastiklerin arka lastiklere oranla daha fazla eridiğini tespit ettim. Tespit, lastik içindeki erime çubuğuna bakarak yapıldı. Bunu...
  20. UtkuBAYRAM

Jimny'e 225/75/15 olurmu?

Ynt: Jimny'e 225/75/15 olurmu? Teşekkür ederim. Standart ölçülerde başka modellere bakılacak ozaman.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri