Arama sonuçlarınız

1. doruksimsek

Aks Güçlendirme

4.5” iron rock yükseltme üstüne 33” lastikler var, belki fazla yük binmiş olabilir. Ama dediğiniz gibi düz yolda böyle bir problem yaratıcağını durdum yere ben de zannetmiyorum. Sent from my iPhone using Tapatalk

2. doruksimsek

Zj Tape Code'u

Selamlar, 1997 model ZJ'i bakımdan aldıktan sonra, orjinal tape ekranında Code yazısı blirdi. Akünün arabayla bağlantısı kesilip tekrar bağlandığı zaman, aracın kendini korumaya alması gibi bir şeymiş sanırım. Benden 4 haneli bir kod istiyor, bunu nasıl bulabilirim bilen var mı? Başka bir çözümü...
  3. doruksimsek

Aks Güçlendirme

Hd aks’tan başka alternatif bir çözüm yok gibi anlaşılan. Sent from my iPhone using Tapatalk

4. doruksimsek

Aks Güçlendirme

Valla çok ekstrem off-road yapmıyorum, sadece ayda 2-3 kamp etkğinliği için kullanıyorum onlarda da araç zorlamıyor bile zaten. Aks koruma borusu (AKS KORUMA BORU TK. DANA30 TJ/XJ/ZJ USA | İron Rock Off Road USA, Grand Cherokee ZJ | İRONROCK OFF ROAD) bir fayda gösterir mi acaba
  5. doruksimsek

Gezenbilir Whatsapp Grubu ? [only Jeep :)]

Grup hala güncel mi ?

6. doruksimsek

Aks Güçlendirme

Herkese selamlar. İki gün önce asfaltta kırmızı ışıkta beklerken, tam kalkarken araç aks kesti. Ustama götürdüğümde aksın ve buna istinaden çeşitli bir kaç parçanın daha değişmesi gerektiğini söyledi. Bazı parçalar parçalanmış falan filan klasik hikaye. Final olarak 2850 TL masraf. 97 model zj...

7. doruksimsek

Mtv Borcu

Merhaba arkadaşlar. Aracımın satışını noterde mtv borcu gözüktüğünden dolayı yapamadım. Sistemlerinde mtv borcu gözüktüğü vakit işlem yapamıyorlar. Fakat önceden ödenmiş borçlar gözüküyor, interaktif vergi dairesinden plaka ve kimlik numaramla sorgulama yaptığımda MTV borcu yok gözüküyor, trafik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri