Arama sonuçlarınız

1. hasandivriği

NİVA YAKIT TÜKETİMİ İÇİN ACİL YARDIM. İFLAS EDİYORUM.

Ynt: Niva Yakıt Tüketimi İçin Acil Yardım. İflas Ediyorum. merhabalar Hasan beyin tavsiyesi çok doğru tekerleri küçültmek ve inceltmek gerekli. sebepleri malum...

2. hasandivriği

Trabzon Tonya Kadıralak Yaylası

Ynt: Trabzon Tonya Kadıralak Yaylası merhabalar Murat bey ,kampınız mekanı gerçekten güzel. bende karadenizi gezmek için ağustos ayını iple çekiyorum . bilgiler içinde teşekkürler.
  3. hasandivriği

Doğu Karedeniz Turu - Kars - Erzurum

Ynt: Doğu Karedeniz Turu - Kars - Erzurum merhabalar ramazan bayramı ertesi eşimle birlikte 2 haftalık bende aynı güzargahı planlıyoruz . daha çok yayla konaklamalı düşünüyoruz .

4. hasandivriği

Gezenbilir Sticker I.

Ynt: Gezenbilir Sticker I. merhabalar. bende temin etmek isterim ve arabama severek yapıştırırım. :)
  5. hasandivriği

Karadeniz' E Hazırlık

Ynt: Karadeniz' E Hazırlık Kullandığım ayaklar 1/2 alüminyum boru . Ankara dan temin etmiştim. hafif ve sağlam.

6. hasandivriği

Bugün Dağlara Misafir Olduk

Ynt: Bugün Dağlara Misafir Olduk sayın Umut bey burası sivas -divriği- eğrisu yaylası . tüm gezi 50 km . kadar olmuştur. benim son olarak geldiğim noktayı izninizle belirteyim. kimsenin daha önce gitmediği ,yada siz oradayken kimsenin bulunmadığı , çevrenin kirletilmediği ,hem suyu çok güzel...

7. hasandivriği

Ynt: Bugün Dağlara Misafir Olduk çok güzel bir pınar..
  8. hasandivriği

Ynt: Bugün Dağlara Misafir Olduk acıkmıştık.....
  9. hasandivriği

Ynt: Bugün Dağlara Misafir Olduk burası Sivas Divriği Eğrisu yaylası

10. hasandivriği

Ynt: Bugün Dağlara Misafir Olduk .

11. hasandivriği

Ynt: Bugün Dağlara Misafir Olduk çok güzel çiçekler gördük
  12. hasandivriği

Ynt: Bugün Dağlara Misafir Olduk kahvaltıda topladığımız mantarlar vardı

13. hasandivriği

izin günümde eşimle beraber bizim yaylaya çıktık. yaylacılar henüz çıkmamışlar. bu sene pek kar yağmadığı içinde yollar çamur değildi.dağlar bizi çok güzel ağırladı....
  14. hasandivriği

Karadeniz' E Hazırlık

Ynt: Karadeniz' E Hazırlık merhabalar Sayın Tolgahan bey teşekkür ederim . umarım herkesin hayalleri gerçekleşir ..
  15. hasandivriği

Karadeniz' E Hazırlık

Ynt: Karadeniz' E Hazırlık konuyu açtığım gün siteye resimleri yükleyemedim .öneri ve görüşlerinizi bekliyorum..

16. hasandivriği

Karadeniz' E Hazırlık

Ynt: Karadeniz' E Hazırlık 2
  17. hasandivriği

Karadeniz' E Hazırlık

Ynt: Karadeniz' E Hazırlık 1
  18. hasandivriği

Karadeniz' E Hazırlık

merhabalar yazın yapmayı çok istediğim doğukaradeniz gezisi için tasarladığım tente . altına çadır kurmak veya sadece gölgelik için kullanmak istiyorum.

19. hasandivriği

Niva Da Tadilat

Ynt: Niva Da Tadilat merhabalar vinç 9500 lük . birkaç kez deneme ve battığım da kullandım ,akü ile ilgili sorun yaşamadım . vincin motor kısmı da normal denebilecek kadar ısınıyor .
  20. hasandivriği

Niksar Kamping

Ynt: Niksar Kamping çok güzel . umarım Anadolu da diğer benzer tesisler çoğalır.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,667
Kayıtlı Üye Sayımız
166,520
Kaydolan Son Üyemiz
ozlergokhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri