Arama sonuçlarınız

1. umutdikim

Freelander 2 far problemi

Ynt: Freelander 2 Far Problemi Merhaba, soru çok eski ama ilerde arayanlar bulsun diyerek cevaplayayım; Kaputu açtığınızda farın üzerinde, saca açılmış delikten geçerek ulaştığınız alyan başlı civatalar vardır. Bunlardan içe yakın olanı dikey, dışa yakın olanı yatay ayar içindir.

2. umutdikim

Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) 01. Efe Karaismailoglu.................... İstanbul/2 kişi/4x4 araç/Otel/Yemek/Cumadan 02. Murat Albayrak........................ Kdz Ereğli /2 kişi / 4X4 araç / Çadır 03. Berk - Onur Guneri - Cem Ak.... Kocaeli/3 kişi/Çadır / Yemek 04. Çiğdem...
  3. umutdikim

Jimny 4WD geçişte problem - yardım ihtiyacı

Ynt: Jimny 4WD geçişte problem - yardım ihtiyacı Herkese selam, yanıt geldiğinde maille bilgilendirileceğimi zannettiğimden hiç siteye girip de başlığı kontrol etmedim. Yardımcı olan herkese teşekkürler. Serkan Bey, zaten o bahsettiğiniz düzeldi dediğiniz jimny de benim jimny'm :)...

4. umutdikim

Jimny 4WD geçişte problem - yardım ihtiyacı

Merhaba, 2007 model 63.000km'de bir Jimny sahibiyim. Aracım elektronik düğmeler ile geçişi sağlanan 2WD-4WD-4L modlara sahip. Bundan 2 ay önce ne oldu ise oldu, 2WD ile giderken 4WD'ye takmak için düğmesine bastım, şanzıman ön şaftı devreye soktu fakat hub'ları ittiren pnömatik sistem görevini...
  5. umutdikim

Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) Ben de kontenjanda sıkıntı yoksa katılmak isterim. Umut Dikim - Demet Dikim ---- Suzuki Jimny A/T lastik, halat, U kilit.

6. umutdikim

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar, ben Umut Dikim. 29 yaşında bir mimarım. Sizleri "Zor Yollar" programı vasıtası ile buldum. Üye olduğum günden bu güne hiç katılım göstermemiş gibi gözüksem de, 1 ay önce aldığım Jimny'yi bana buradaki Suzuki'ci arkadaşlar sevdirmiştir. İyi ki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR