Arama sonuçlarınız

1. kuzey61

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Heves Merak ve kamp da avda kullanmak allah göstermesin doğal affetlerde yardımcı ola bilmek insanlara ve bu konu hakkında bilgim sıfır yani sınava girsem teknik bilgiden kalacam kesin kanundan mevzuatdan ezberler geçerim ama teknik bilgiden çok zor gibi görünüyor anlıyacanız

2. kuzey61

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Peki UMUT bey bunlar için lisanas gerklimi kenwood TM-V71E (VHF ama emin değilim) veya kenwood TM241E Mobil (VHF) el telsizi için ise YAESU VX 8R TRİPLEBAND gerekiyorsa lisansız önere bileceniz marka model varsa sevinirim
  3. kuzey61

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi umut bey temin ederken (satıcı) bu belgeyi ibraz etmek gereklimi yoksa gidip bakkaldan ekmek alır gibi ala bilinirmi?

4. kuzey61

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Satın alınırken bu lisansı soruyorlarmı ve bunun denetimini kim yapıyor?
  5. kuzey61

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Peki şu markaları alabilirmiyim yasal olarak ve bunlar bir birleri ile uyumlumudur yani görüşme yapa bilirmiyim sabit (bunla beraber almam gereken anten kablo vb şeyler nelerdir?) kenwood TM-V71E (VHF ama emin değilim) veya kenwood TM241E Mobil (VHF) el telsizi için...

6. kuzey61

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Çok abest birşey soracam oda bu konu hakkındaki cahillimden kaynaklanıyor nasıl iletişim kuruluyor yani belli konuşma kodları var anladım kadarıyla her kullanıcının bir kodu var sanırsam frenaks yani aldım diyelim insanlarla nasıl iletişim kuracam işin gerçeği ben bu işi...

7. kuzey61

Suzuki'de Telsiz Uygulamaları

Ynt: Suzuki'de Telsiz Uygulamaları Bu araçların yakıt tüketimi nasıl 100 km ne yakar bakımı yedek parçası kolay bulunuyormu fiyat yönünden nasıl yedek parçaları vergileri nekadar
  8. kuzey61

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Teşekkürler
  9. kuzey61

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi turkergen çok teşekkür ederim ilgin için çok teşkkür ederim eve kurmak için gerekenler nelerdir ne lazım anten ve telsiz dışında başka birşey gereklimi tam bir malzeme listesi vre bilimisin

10. kuzey61

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Arkadaşlar mayıs ayının son haftası sınav varmış galib bu sınava gire bilmek için kursa katılmak gereklimi 2-) gerekli ise kurs kaç gün süreli 3-) sınavda n soruyorlar 4-) eline daha önceki çıkmış yıllara ait sınav sorusu olan varmı bir fikir oluşması için ??? ??? ??? ???

11. kuzey61

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi şu da var evde olan sabit telsizi kim denetliyor ve alınırkenmi belge soruyorlar araçta görülmüş belge filan sorulmamış bunun denetimini kim yapıyor ?
  12. kuzey61

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi MOTOROLA GM 300 ve MOTOROLA GP 360 SERİSİ LSANS GEREKTİRMYN HER İSTİYENİN TEMİN EDEBİLECEĞİ ŞEYLEMİDİR

13. kuzey61

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Peki amatör halk bandı yani yada profösyönel telsiz temin edilirken sertifik veya nasıl denir temin etme prosödürü nasıl ne sorar satıcı firma ne ister nasıl temin edilir. ikincisi amatör sabit ve el telsizi için antenden el cihzına kadar gerekli malzeme listesi önere...
  14. kuzey61

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi nitroces yanlış hatırlamıyorsam harman kaya şelalesi diye aklımda kalmış
  15. kuzey61

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Teşekkür Ederim Reha bey benim için duayen sayılırsınız bu bilgi ile Peki bu tüpcülerin sucuların kullandı nasıl bir sistemdi

16. kuzey61

CB Telsiz Seçimi

Merhaba arkadaşlar birşey öğrenmek istiyorum telsiz sistemi için cb telsiz sistemi ufak bir arştırma yaptım ama sizin gibi duayenlerin tavsiyesine ihtiyacm var ne gerekir anteninden el cihazına marka ve model olarak bana akıl verirseniz (yardımcı olursanız) sevinirim. (Aklımda olan birtane sabit...
  17. kuzey61

Casio PRG-80T-7V' mi, PRG-130-7VDR' mi ?

1-) Casio PRG-80T-7V Bay Kol Saati 2-) Casio PRG-130-7VDR Bay Kol Saati Hangisi daha iyi önerileriniz tavsiyelerinize açım
  18. kuzey61

Yardım Lisansız Telsiz Sistemi Kurmak İçin

Ynt: Yardım Lisansız Telsiz Sistemi Kurmak İçin

19. kuzey61

Yardım Lisansız Telsiz Sistemi Kurmak İçin

50 Km Bir Alanda (Dağlık) Nasıl Bir Telsiz Sistemi Kurmalıyımki Sorunsun Görüşe Bilmek İçin (Lisansız Telsiz)
  20. kuzey61

Suziki Vitara Almayı Düşünüyorum Yardım Ederseniz Seninirim

Merhaba Arkadaşlar Suziki Vitara Almayı Düşünüyorum Alırken Nelere Dikkat Etmem Gerkli Yardımcı Olursanız Sevinirim Vereceniz Cevaplar İçin Şimdiden Teşekkür Ederim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR