Arama sonuçlarınız

1. A

Saç Hardtop

Ynt: Saç Hardtop Bu sezon şimdilik saç hardtop olacak fakat şimdi ki sorun menteşeler nereden bulabileceğimi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

2. A

Saç Hardtop

Ynt: Saç Hardtop Fakat saç hardtop tamamıyla kupaya kaynaklı amacım polyestere çevirmek en azından hem aracın üzerinde ki gereksiz ağırlık kurtulmuş olur diye düşünüyorum fakat aracın üzerinde bagaj var polyester tavana da koyulabilir mi yoksa bir sorun çıkar mı
  3. A

Saç Hardtop

Ynt: Saç Hardtop 80 model cj6

4. A

Saç Hardtop

Herkese merhaba cj yi alalı 3 ay olmasına rağmen hala yollara çıkamadık aracın üstünde şu an saç hardtop bulunmakta amacım saç olan hardtopu kesmek yerine plastik olanlardan veya tente istiyorum kestirdikten sonra pişman olur muyum?
  5. A

Jeep Cj Fabrika Çıkartma Seti İsteyen?

Ynt: Jeep Cj Fabrika Çıkartma Seti İsteyen? Başlığı görünce bir kaç değişik sticker paylaşayım dedim belki aralarında hoşunuza giden çıkar..

6. A

Yeni Cj-6 Sahibiyim Araç İçin Kullanmam Gereken Lpg Nedir

Ynt: Yeni Cj-6 Sahibiyim Araç İçin Kullanmam Gereken Lpg Nedir Bilgilendirme için teşekkür ederim. Cidden aklıma takılan bir konuydu cj6 almakla hata mı yaptım diye de düşünmeye başlamıştım. Ama benim için en doğru tercihi yapmışım anlaşılan araba çok arazi görmeyecek genelde asfaltta...

7. A

Ynt: Yeni Cj-6 Sahibiyim Araç İçin Kullanmam Gereken Lpg Nedir Araca LPG takıldı beklediğimin aksine araçta çekiş kaybı yasanmadı pek yardımcı olan herkese tesekkurler.ayrıca bir sorum daha olacak cj serilerinde neden en az tercih edilen kasa 6 kasası
  8. A

Ynt: Yeni Cj-6 Sahibiyim Araç İçin Kullanmam Gereken Lpg Nedir Maslak oto sanayide bir usta ile konuştuk brc marka LPG için.usta dediğiniz gibi önemli zaten ustamızda daha önce çokça cjlere LPG takmış bir sorun olmaz dedi bekleyip gorucez yardımcı olan herkese teşekkürler
  9. A

Ynt: Yeni Cj-6 Sahibiyim Araç İçin Kullanmam Gereken Lpg Nedir Arabam budur

10. A

Ynt: Yeni Cj-6 Sahibiyim Araç İçin Kullanmam Gereken Lpg Nedir Headers arabayı aldığımda üzerinde mevcuttu ama yanlış hatırlamıyorsam karsıda yaman jeepte 1500 tl demişlerdi diye hatırlıyorum

11. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ben aykan yeni cj-6 sahibi sevdalısı koca oğlanı 2 ay önce aldık daha ustanın yanında çıkışını sabırsızlıkla bekliyoruz
  12. A

Merhabalar ben de aranıza yeni katıldım alalı 2ay oldu aracım 4.2 motor üzerinde headers var ama ben yeni olduğum için pek bir bilgim yok araca LPG takılacak buna göre seçimim ne olmalıdır

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR