Arama sonuçlarınız

1. G

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi 11 aydır kullanan biri olarak gayet normal bir fiyat bence.Kaldıki ben ilk çıktığında almıştım ve o zamandan beri birçok geliştirme yapıldı cihazdı.Piyasayı araştırırsanız zaten benzer (çok daha basit)sistemlerin bu fiyatlara satıldığını görebilirsiniz...

2. G

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Uzun zamandır bakamamıştım siteye.Ama ben bakmayalı hala aynı tas aynı hamam devam ediyor.Kullanıp denemediğiniz bir cihaza asparagas , palavra gibi ithamlarda bulunmaya devam ediliyor.iade garantisi verilen bir cihazı bile alıp denemeye cesareti olmayan...
  3. G

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi mert bey güniçi işlerim nedeniyle karşıda oluyorum.Ama hafta sonu görüşme imkanı belki olabilir.numaram 5356783496 ararsanız görüşebiliriz.

4. G

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi şimdi beyler bu forumdan uzun zamandır bilgim var.Googleye hidrojen yakıt tasarrufu yazınca zaten direkt çıkıyor forum.Ancak zamanım yetersizliğinden bu tür forumlara yazı yazacak kadar pek vaktim olmuyor.Konuyu baştan sona okumadım ancak gördüğüm kadarıyla...
  5. G

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Arkadaşlar merhaba.ismim Gürkan Gezer.Ben bu sistemi şubat ayında alıp aracıma kendim montajladım.Benim arabada yer sorunu olmadığından oldukça kolay oldu.Arabam 89 model mercedes 200E. 2000cc motorlu enjeksiyonlu bir araç.Günlük ortalama 80 km yol...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR