Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Aydın Doğa Dostları ; İzmir - Kemalpaşa - Mahmut Dağı Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009)
Bana üşenmeden photobucket kullanmayı anlatan ve bu mesajlara fotoğraf eklememi sağlayan kişi olan Murat'a teşekkürü bir borç bilirim :D
Merhabalar, 22 Şubat Pazar günü Kemalpaşa Mahmut Dağı'nda yürüdük. Açıkçası umudumuz daha karlı bir yürüyüş yapabilmekti. Beklediğimiz kadar kar yoktu ama buz kesmiş ağaçların manzarası görülmeye değerdi. Bu keyifli yürüyüşten bir kaç fotoğraf paylaşmak istiyorum.
Tırmanırken manzara
Buzdan...
Ynt: AYDOS - Aydın - Nazilli Karlık Dağı Kar Yürüyüşü (22 Şubat 2009)
Geçen hafta Madran'dan sonra biz de tutulmuştuk, kara alışkın olmayınca zorlanıyor insan. Allahtan cengaver arkadaşlar çıkıyor da önden yürüyüp yol açıyorlar:)
Ynt: Tekirdağ; Gaziköy - Bekirdede Tepe Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009)
Karlı değil ama çok soğuk görünüyor. Fotoğraflara bakarken üşüdüm doğrusu:) İyi yürüyüşler...
Ynt: Aydın Doğa Dostları Çine Madran Dağı Kar Yürüyüşü (15 Şubat 2009)
Gönüller bir zaten:) Benim kardeşim üniversite yürüyüş grubuyla yürüyor, akşam evde buluşuyoruz:)
Bir noktayı da aklıma gelmişken düzeltmek istiyorum: Aydın Doğa Dostları ve Aydos birbirinden farklı iki ekip. Aslında Aydın'da üçüncü bir ekip daha var: Üniversite yürüyüş grubu. Onlar da düzenli ve bu aralar sürekli C...
Ynt: AYDOS - Aydın - Nazilli Karlık Dağı Kar Yürüyüşü (22 Şubat 2009)
Çok güzel bir rota seçmişsiniz Önder, karda yürümek keyifli olmuştur. Fotoğraflar da çok güzel. Paylaşım için teşekkürler:)
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Herkese günaydın... Bu hafta İzmir grubunun sınırlarına girdik, Kemalpaşa Mahmut Dağında yürüdük. Umduğumuz kadar karlı değildi ama yine de çok güzeldi. İlk fırsatta fotoğrafları yükleyeceğim.
Ynt: Ani Değil Anı Harabeleri - Kars
Güzelliği dillere destan Anı Harabeleriyle ilgili ekleyecek söz yok, ben Kars'la ilgili birkaç şey söylemek istiyorum. Bir Egeli olarak Kars'a yolculuk ettiğimde açıkçası pek bir beklentim yoktu ama beni şaşırtan bir güzellikle karşılaştım. Yaz ortasında...
Ynt: Gezenbilir Aydın Grubu
Ad - Soyad: Neslihan Soysal
Doğum Tarihi ve Yeri:
Memleket:
Semt: Merkez
İlgi Alanı: Doğa yürüyüşü, kitaplar, yollar ve yolculuklar
Not: Doktorum, Aydın merkezde yaşıyorum.
Aslında daha çok fotoğraf vermek istemiştim ama eklemekte biraz zorluk çektim. Şimdi Tezzmertek arkadaşımın önerdiği yolu deniyorum, umarım olur:)
Ynt: Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (15 Şubat 2009)
Gerçekten güzel yürüyüş olmuş, özellikle Gavuroluk fotoğrafları şahane...
Merhabalar, ben sizlerle Aydın Doğa Dostları’nın bu pazar Çine Madran Dağına yapmış olduğu yürüyüşü paylaşmak istiyorum. Normalde kar görmeyen bir şehirde yaşadığımız için kar yürüyüşü hepimizin hevesle beklediği bir parkurdu. Karın Madran eteklerine kadar ulaştığı haberi bu haftaki rotamızı...
Teşekkür ederim,
Ben de diğer arkadaşların gezi notlarına ve fotoğraflarına bakıyordum. Paylaşımda bulunmak isterim. Umarım hata yapmam:)
Merhaba siteye yeni üye oldum, yürüyüşseverlerle tanışmak çok güzel:)
Sanırım bu hafta herkes kar yürüyüşü yapmış. Biz de Çine Madran dağında yürüdük. Taze karda yürümek harikaydı. Hele bizim gibi yılda bir kar görenler için çoook eğlenceli bir gündü...