Arama sonuçlarınız

1. nesli

Aydın Doğa Dostları ; İzmir - Kemalpaşa - Mahmut Dağı Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009)

Ynt: Aydın Doğa Dostları ; İzmir - Kemalpaşa - Mahmut Dağı Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009) Bana üşenmeden photobucket kullanmayı anlatan ve bu mesajlara fotoğraf eklememi sağlayan kişi olan Murat'a teşekkürü bir borç bilirim :D

2. nesli

Aydın Doğa Dostları ; İzmir - Kemalpaşa - Mahmut Dağı Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009)

Merhabalar, 22 Şubat Pazar günü Kemalpaşa Mahmut Dağı'nda yürüdük. Açıkçası umudumuz daha karlı bir yürüyüş yapabilmekti. Beklediğimiz kadar kar yoktu ama buz kesmiş ağaçların manzarası görülmeye değerdi. Bu keyifli yürüyüşten bir kaç fotoğraf paylaşmak istiyorum. Tırmanırken manzara Buzdan...
  3. nesli

AYDOS - Aydın - Nazilli Karlık Dağı Kar Yürüyüşü (22 Şubat 2009)

Ynt: AYDOS - Aydın - Nazilli Karlık Dağı Kar Yürüyüşü (22 Şubat 2009) Geçen hafta Madran'dan sonra biz de tutulmuştuk, kara alışkın olmayınca zorlanıyor insan. Allahtan cengaver arkadaşlar çıkıyor da önden yürüyüp yol açıyorlar:)

4. nesli

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Matiate, Deretepe bu pazar yürüyüşe değil off-road'a mı gitti?
  5. nesli

Tekirdağ; Gaziköy - Bekirdede Tepe Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009)

Ynt: Tekirdağ; Gaziköy - Bekirdede Tepe Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009) Karlı değil ama çok soğuk görünüyor. Fotoğraflara bakarken üşüdüm doğrusu:) İyi yürüyüşler...

6. nesli

Aydın Doğa Dostları Çine Madran Dağı Kar Yürüyüşü (15 Şubat 2009)

Ynt: Aydın Doğa Dostları Çine Madran Dağı Kar Yürüyüşü (15 Şubat 2009) Gönüller bir zaten:) Benim kardeşim üniversite yürüyüş grubuyla yürüyor, akşam evde buluşuyoruz:)

7. nesli

Ynt: Aydın Doğa Dostları Çine Madran Dağı Kar Yürüyüşü (15 Şubat 2009) Bir noktayı da aklıma gelmişken düzeltmek istiyorum: Aydın Doğa Dostları ve Aydos birbirinden farklı iki ekip. Aslında Aydın'da üçüncü bir ekip daha var: Üniversite yürüyüş grubu. Onlar da düzenli ve bu aralar sürekli C...
  8. nesli

AYDOS - Aydın - Nazilli Karlık Dağı Kar Yürüyüşü (22 Şubat 2009)

Ynt: AYDOS - Aydın - Nazilli Karlık Dağı Kar Yürüyüşü (22 Şubat 2009) Çok güzel bir rota seçmişsiniz Önder, karda yürümek keyifli olmuştur. Fotoğraflar da çok güzel. Paylaşım için teşekkürler:)
  9. nesli

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Herkese günaydın... Bu hafta İzmir grubunun sınırlarına girdik, Kemalpaşa Mahmut Dağında yürüdük. Umduğumuz kadar karlı değildi ama yine de çok güzeldi. İlk fırsatta fotoğrafları yükleyeceğim.

10. nesli

Ynt: Aydın Doğa Dostları Çine Madran Dağı Kar Yürüyüşü (15 Şubat 2009) Çok teşekkürler Murat, eline sağlık :)

11. nesli

Ani Değil Anı Harabeleri - Kars

Ynt: Ani Değil Anı Harabeleri - Kars Güzelliği dillere destan Anı Harabeleriyle ilgili ekleyecek söz yok, ben Kars'la ilgili birkaç şey söylemek istiyorum. Bir Egeli olarak Kars'a yolculuk ettiğimde açıkçası pek bir beklentim yoktu ama beni şaşırtan bir güzellikle karşılaştım. Yaz ortasında...
  12. nesli

Gezenbilir Aydın Grubu

Ynt: Gezenbilir Aydın Grubu Ad - Soyad: Neslihan Soysal Doğum Tarihi ve Yeri: Memleket: Semt: Merkez İlgi Alanı: Doğa yürüyüşü, kitaplar, yollar ve yolculuklar Not: Doktorum, Aydın merkezde yaşıyorum.

13. nesli

Ynt: Aydın Doğa Dostları Çine Madran Dağı Kar Yürüyüşü (15 Şubat 2009) Hmm pek olmadı galiba, bu fotoğraf meselesini biraz çalışmam lazım sanırım:)
  14. nesli

Ynt: Aydın Doğa Dostları Çine Madran Dağı Kar Yürüyüşü (15 Şubat 2009) Aslında daha çok fotoğraf vermek istemiştim ama eklemekte biraz zorluk çektim. Şimdi Tezzmertek arkadaşımın önerdiği yolu deniyorum, umarım olur:)
  15. nesli

Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (15 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (15 Şubat 2009) Gerçekten güzel yürüyüş olmuş, özellikle Gavuroluk fotoğrafları şahane...

16. nesli

Ynt: Aydın Doğa Dostları Çine Madran Dağı Kar Yürüyüşü (15 Şubat 2009) Aydın'da böyle kar göreceğinize inanırmıydınız:) [attachment=1]
  17. nesli

Ynt: Aydın Doğa Dostları Çine Madran Dağı Kar Yürüyüşü (15 Şubat 2009)
  18. nesli

Merhabalar, ben sizlerle Aydın Doğa Dostları’nın bu pazar Çine Madran Dağına yapmış olduğu yürüyüşü paylaşmak istiyorum. Normalde kar görmeyen bir şehirde yaşadığımız için kar yürüyüşü hepimizin hevesle beklediği bir parkurdu. Karın Madran eteklerine kadar ulaştığı haberi bu haftaki rotamızı...

19. nesli

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Teşekkür ederim, Ben de diğer arkadaşların gezi notlarına ve fotoğraflarına bakıyordum. Paylaşımda bulunmak isterim. Umarım hata yapmam:)
  20. nesli

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba siteye yeni üye oldum, yürüyüşseverlerle tanışmak çok güzel:) Sanırım bu hafta herkes kar yürüyüşü yapmış. Biz de Çine Madran dağında yürüdük. Taze karda yürümek harikaydı. Hele bizim gibi yılda bir kar görenler için çoook eğlenceli bir gündü...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR