Arama sonuçlarınız

1. B

2001 Land Cruiser VX100 Bagaj Perdesi arıyorum

Ynt: 2001 Land Cruiser VX100 Bagaj Perdesi arıyorum Ben buldum alibaba com da ancak 100 e uyumlu mu emin değilim Cargo Cover Rear Trunk Privacy Cover For TOYOTA Land Cruiser 200 FJ200 LC200 08-12 link ve satıcı cartrimhome@yahoo.com.cn umarım faydalı olur bana biraz pahalı geldi tek ürün için...

2. B

Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:)

Ynt: Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:) İyi dilekler için çok teşekkürler. Allah her isteyene nasip etsin gerçekten çok keyifli bi sıkıntı var alışıyorsunuz diğer araç 2011 audi A6 ama yüzüne eşimde bende bakmıyoruz artık:)
  3. B

Ynt: Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:) ilk fotograf arkada izmit manzarası:)

4. B

Ynt: Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:) ilk fotoraf arkada izmit manzarası:)
  5. B

Ynt: Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:) Eski sahibi gecen hafta 1300 tl verdi bende temmuzda o kadar vericem iyi arastırın yasada bir madde var kasko bedelinin %5inden fazla olamaz diye gib e dilekce veriyoruz vergi 2600 civarı şu an

6. B

VX 100 Sahibi olmak ?

Ynt: VX 100 Sahibi olmak ? Bu linkteki yazılarla etkilenip aldığım 2000 vx100 den ilk 3 gün olmasına ragmen çok memnunum cağlar bey emeğinize sağlık. güncel yakıt tüketimini merak edenler için yazmak isterim uzun yolda 120 civarı 45 kuruş sehir içi 60 kuruş seklinde. cağlar beye bir sorum...

7. B

Ynt: Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:) Siz arastırdınız mı ne kadar dediler
  8. B

Ynt: Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:) Gözümle görmesem inanmazdım 240 bg 4.7 v8 sonuçta ama birkez hareket ettimi pek gaz vermeye gerek kalmıyor belki ondandır
  9. B

Ynt: Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:) Harung kardeş şimdi anladım. Hep abartıldığını düşünürdüm tüketim olayının ama kendim denedim istanbuldan izmite geldim tam 100 km yaptım 120 civarı gittim hiç yavaslamadım arada bir 140 filan oldu arada kikdown...

10. B

Ynt: Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:) Ben anlayamadım hangi aracı kacırdınız ? Ben aracı aldım konuda geceni ilk fotolarını çektim ama pek beyenmedim güneşli bi havada baska fotoları çekip gönderirim arac 2000 lc 100 bu arada. Araç hakkında tüm...

11. B

Ynt: Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:) Aslında o olay benimde dikkatimi çekti araca hiç bakmamıştım fiyatı düşünce dikkatimi çekti belki değerlendirmeye değer? Ama aracı hiç bilmiyorum. İnşallah kısa zamanda aracınıza kavuşursunuz
  12. B

Ynt: Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:) Eralp bey çok teşekkür ederim evet o araç gerçekten:) Ama 6 aydır arıyordum doğru aracı aslında hayırlısı ile nasip oldu. Malum sitede takip ettiğim araçlardan birininde fiyatının düştüğünü size haber vermek...

13. B

Ynt: Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:) Evet doğrudur. Aracı tanırmıydınız?
  14. B

Ynt: Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:) Takip ettiğini bildiğim değerli arkadaşlar ve abiler birkaç sorum olucak sizlere; Benim almış olduğum araçta(2000 vx100 de) A-TRAC var mı? Overdrive nedir ne işe yarar kullanıyormusunuz.
  15. B

Herkese yorumlar için teşekkürler ancak o aracı kaçırdım çok benzer bir araç nasip oldu devir haftaya olucak ilk resimleri ve yorumlarımı paylaşırım inşallah. 2000 Vx100 arac bu arada.

16. B

VX 100 almak istiyorum fikirleriniz lütfen

Selam arkadaşlar kendime bir vx100 almak istiyorum bi süredir araştırıyorum dün malum siteye düşen bir ilanı size danışmak istedim aracı tanıyan varmı veya kadıköyde gösterebileceğim bir yer önerebilirmisiniz sahibinden maslak için izin koparmam gerekicek yoksa teşekkürler şimdiden...
  17. B

Bugün itibariyle VX 100 sahibiyim...

Ynt: Bugün itibariyle VX 100 sahibiyim... Değerli arkadaşım Fatihzz öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz inşallah aldığınız araç öncesinde izmirdeydi bi süredir yaklaşık 6 ay lc peşindeyim bi ara aklım başka alternatiflere kaysa bile .... Ankarada alternatif birkaç araç varken bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR