Arama sonuçlarınız

1. A

Lada Niva'ya Farklı Bir Bakış

Ynt: Lada Niva'ya Farklı Bir Bakış dursun ustam erkan beyin izlediği modifiye videoları veya benzer dökümanlara ben nasıl ulaşabilirim.kendinize iyi bakın

2. A

Ynt: Lada Niva'ya Farklı Bir Bakış günaydın: dursun ustam benim çocukluğum gençliğim istanbulda geçti. yaklaşık son 10-12 yıldır istanbulda direksiyon öğretmenliği yaptım fakat 1 yıldır fethiyeye yerleştim ben lada nivayı hiç düşünmedim. fethiyede niva mı & vitara mı derken 5 kapılı gözüme...
  3. A

Ynt: Lada Niva'ya Farklı Bir Bakış dursun ustam merhaba ben ahmet murat diler umarım sızınle bir gün mutlaka tanışacağım.gelecekte 5 kapılı niva sahibi olmak istiyorum bu konuda görüş,bilgi,tecrübeleriniz benim gibilere çok lazım.sayğılarımla kendinize iyi bakın.

4. A

5 kapı Niva

Ynt: 5 kapı Niva veli bey bu konuyu bende araştırmak istiyorum.5 kapılı niva tam bir aile arazi aracı. nasıl elde edilir,bu konuda arkadaşlardan yardım bekliyorum.kendinize iyi bakın
  5. A

5 kapı Niva

Ynt: 5 kapı Niva merhaba ben yeni üyenizim.ahmet murat diler: 5 kapılı nivo benim gözüme çok olumlu geldi.tabiki profesyonel olan arkadaşlar haklılar.fakat bu araba ailece kır,dağ,bayır yani pikniği biraz daha dağa yakın yapmak istiyenler için bence güzel. bu arabaya nasıl ulaşacağımız...

6. A

LADA BA3-2131 istiyorum

Ynt: LADA BA3-2131 istiyorum Barış by. ilginize teşekkür ederim. görüşmek üzere.

7. A

LADA BA3-2131 istiyorum

Ben yeni ladacı ve sitenin yeni üyesiyim.Bu site sayesinde lada niva 'yı tanımaya başladım. 5 kapılı niva gözüme çok hoş geliyor. nasıl edinebilirim yardım istiyorum.normal lada'yı modifiye edebilirmiyiz.saygılarımla.
  8. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ben, A.Murat Diler İstanbulda direksiyon öğretmenliği yapıyordum, şimdi fethiyeye yerleştim. lada niva almayı düşünüyorum, bilgi edinmek için dolanırken bu siteyi buldum ve üye oldum. eski üyelere selamlar.bol bol görüşmek dileğimle.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR