Arama sonuçlarınız

1. A

LADA BA3-2131 istiyorum

Ynt: LADA BA3-2131 istiyorum erdoğan by. böyle bir aracın ikinci elini yurt dışından alabilmemiz mümkünmüdür. kaça malolurki saygılarımla. kendinize iyi bakın

2. A

LADA BA3-2131 istiyorum

Ynt: LADA BA3-2131 istiyorum
  3. A

LADA BA3-2131 istiyorum

Ynt: LADA BA3-2131 istiyorum bugün 26/03/2011 hala benim 5 kapı nivam var diyen yok.

4. A

Bu da Benim Nivam (reis28)

Ynt: Bu da Benim Nivam (reis28) dursun usta'm eline diline sağlık.saygılar kendine iyi bak
  5. A

Ynt: Bu da Benim Nivam (reis28) işin gerçeğini düşünürsek vitara güzel bir araç.

6. A

Ynt: Bu da Benim Nivam (reis28) arkadaşlar sizden özür dilerim: burası bu da benim NİVA'm sayfası yeni başlıklar açıp orada restleşebilirsiniz.

7. A

Ynt: Bu da Benim Nivam (reis28) evet aynen dediğiniz gibi çünkü ustam klimasız arabaya binilmez diyor.
  8. A

LADA BA3-2131 istiyorum

Ynt: LADA BA3-2131 istiyorum merhaba erdoğan by. bu aracın sıfırını almaktan ziyade,eskisini alıp kendi zevkimize göre göre oluşturmak. belli bir bilgi düzeyine erişince birtürlü uygun kasa bulup adam etmek.ilginize teşekkür ederim. kendinize iyi bakın.
  9. A

LADA BA3-2131 istiyorum

Ynt: LADA BA3-2131 istiyorum dursun usta'mın lada sevgisi ve bilgisini araştırıp gördükçe lada 2131 düşüncem dahada yerleşiyor.hayırlısı.tüm lada severlere saygılarımla.(seversen onun kusurlarını görmez mişsin)

10. A

Ynt: Bu da Benim Nivam (reis28) dursun ustam ; umarım bir gün bu siteye bu da benim nivam diyeceğim bir niva resmi koyacağız.saygılarımla kendinize iyi bakın

11. A

Ynt: Bu da Benim Nivam (reis28)
  12. A

5 kapı Niva

Ynt: 5 kapı Niva

13. A

Lada Niva'ya Farklı Bir Bakış

Ynt: Lada Niva'ya Farklı Bir Bakış sabah bigisayarımı açtım sizin yazınızla karşılaştım çok hoşuma gitti.dursun usta'mada selamlar. saygılarımla kendinize iyi bakın.ahmet merat diler
  14. A

5 kapı Niva

Ynt: 5 kapı Niva lada niva model olarak çok uygun, belli konularda kendin üzerinde çalışabilirsin.anladığım kadarıyla iyi ustalarımız da var.parça sorunu hiç yok gibi uzun kasa olursa ailecek kullanılabilir diye düşünüyorum. bu yıl sonunda karar vermiş olmak istiyorum.kendinize iyi bakın.
  15. A

5 kapı Niva

Ynt: 5 kapı Niva merhaba bu gün sabahtan beri çeşitli sitelerde dolaşıyorum, inceliyorum çok iyi oldu fakat 5 kapılı niva'm var diyene raslamadım.

16. A

LADA BA3-2131 istiyorum

Ynt: LADA BA3-2131 istiyorum merhaba arkadaşlar: site de dolaşınca görüyorumki 5 kapılı niva'dan hoşlanan çok arkadaşımız var. dursun ustamızın fikirlerine çok ihtiyacımız olacak.kendisine selamlarımı iletirim.
  17. A

Ynt: Lada Niva'ya Farklı Bir Bakış günaydın,erkan bey ilginize teşekkür ederim. bu konuda marka bağımlı kalmadan önerilerinizi beklerim.kendinize iyi bakın.
  18. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu bu konuda aradığın her şeyi bulacağından emin olabilirsin.hoş geldin

19. A

Ynt: Lada Niva'ya Farklı Bir Bakış günaydın,hayırlı günler.erkan bey uyarılarınıza teşekkür ederim.iki araç içinde fikrinize katılıyorum.ben normal şartlarda dağa,çamura gitmem o aracı bakımlı olursa ailecek köye veya normal arazide kullanırım diye düşünüyorum.önemlisi gözüme hitabediyor.başka...
  20. A

Ynt: Lada Niva'ya Farklı Bir Bakış dursun ustam evet çok haklısın otomatik vitara kullandım. çok beğendim fakat aracın altına üstüne bakıpta biraz karıştırabilmek lazım. nivanın herşeyi ortada.yine de vitarayı göz ardı etmiyorum.otomatik için düşünceniz ? hayırlı işler.ahmet murat diler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR