Arama sonuçlarınız

1. O

YOKOHAMA GO12 A/T-S

Ynt: YOKOHAMA GO12 A/T-S Go 12 benimde takip ettiğim 2 lastikten biri. Diyeri de 694 bridgestone. Bakalım tecrübesi olanlar ne dicek bu lastiğe

2. O

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? ne oldu sizin araç gittinizmi servise
  3. O

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? çok doğru bunlar olabilicek şeyler sonuçta insan ve makineler yapıyor bu araçları ama önemli olan servise gittiğiniz zaman vericekleri tepki ve yapacakları iş eyer garantiye sokmayıp parça ve işçilik için ücret isterlerse eksi puan olarak gözükür bu ama özür...

4. O

Soğuk Havalarda Dizel Motor Ne Kadar Süre Isıtılmalı ?

Ynt: Soğuk Havalarda Dizel Motor Ne Kadar Süre Isıtılmalı ? benim dizel polo aracımda böyle bir "motor soğuk" göstergesi olmadığı için motor hararet göstergesine bakıyorum. kitapçıkta 90 normal çalışma ısısı olarak geçiyo normal şartlarda hararet 80-90 dereceye gelene kadar diyer...
  5. O

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) herkeze merhaba bende ana sayfadaki tanışma bölümüne yazdım ama burayı atlamışım istanbuldan orkun bende şimdilik bir aracım yok ama araçlarla ilgili bilgiler artıları eksileri burda okuyarak öğreniyorum belli bi bilgi topladıktan sonra forma bana ve kullanım...

6. O

BF Goodrich Lastik

Ynt: BF Goodrich Lastik ocak ayında almışsınız biraz geçte olsa hayırlı olsun... aldığınız lastikler standart ölçülerinde olan 215 75 15 ebatlarımı yoksa farklı bir ölçüde mi aldınız. bu kadar süre içinde özellikle çamur zeminlerinde lastik performansından memlunmusunuz. aracınıza yükseltme...

7. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese Merhaba bende yeniyim. off road bölümünü takip etmekteyim. henüz bir off road aracım yok. ilk işim olarak hem şehir içi hem dışı hemde sert olmamak şartı ile hafif gezilere katılabiliceyim bir araç edinip gezilere katılmak amacım. herkeze tekrar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri