Arama sonuçlarınız

1. catalkalp

Akü Yenilenmesi Hak.

Akü için sülfat önleyici (açıklamayı okuyunuz) - Kuru Akü ve Çeşitli Elektronik Ürünler sahibinden.com'da - 399121131

2. catalkalp

Akü Yenilenmesi Hak.

3. catalkalp

1.2 Tsi Dsg + Çekme Karavan Kombİnasyonu

Kesinlikle yola bile çıkmayın şanzıman arıza verir siz yazan römork çekme değerlerine bakmayın yokuş yukarı durursanız kalkış yapamazsınız Zira benim 1600cc 106 beygir arabam var manuel vites 900 kg karavanımı zor çekiyor yokuş yukarı kalkış zor yapıyor çok yol yaptım biliyorum benden...

4. catalkalp

1.2 Tsi Dsg + Çekme Karavan Kombİnasyonu

Kesinlikle yola bile çıkmayın şanzıman arıza verir siz yazan römork çekme değerlerine bakmayın yokuş yukarı durursanız kalkış yapamazsınız Zira benim 1600cc 106 beygir arabam var manuel vites 900 kg karavanımı zor çekiyor yokuş yukarı kalkış zor yapıyor çok yol yaptım biliyorum benden...
  5. catalkalp

Cekme Karavan Tavsiyesi

Arkadaşlar ilgi ve alakanız için teşekkürler bir kaza durumunda başıma nelerin geleceğini biliyorum zaten karavanla çok gezen biri değilim mecburiyetten çalışanlar ne kadar gezebilir emeklilik yok birşey yok senede bayramı seyranı kat toplasan 1 ay onun için artık ilgilenmiyorum bu kadar...

6. catalkalp

Cekme Karavan Tavsiyesi

Arkadaşlar 2 yıldan fazladır çekme karavan sahibiyim ege akdeniz turlarına çıktım daha hiç bir çevirmeye takılmadım 5.25 erba karavanım var. Hiç bir çevirmenin de bana kardeşim getir aracını kantara alacağız diyeceğinide sanmıyorum ama ben yinede bu karavana ruhsat çıkartmak istedim ve b aşladım...

7. catalkalp

Cekme Karavan Tavsiyesi

Arkadaşlar 2 yıldan fazladır çekme karavan sahibiyim ege akdeniz turlarına çıktım daha hiç bir çevirmeye takılmadım 5.25 erba karavanım var. Hiç bir çevirmenin de bana kardeşim getir aracını kantara alacağız diyeceğinide sanmıyorum ama ben yinede bu karavana ruhsat çıkartmak istedim ve b aşladım...
  8. catalkalp

Çekme Karavan için araç tavsiyesi

Arkadaşlar benim erba marka 5.25 çekme karavanım var ağırlığını hiç ölçtürmedim ama sanırım 900 kg civarı bir ağırlığı var. Bu karavanı çekmek için suzuki SX4 cross marka bir araç kullanıyorum 4x4 çekişi olan bir araçtır motoruda 1600 cc beygiri 106 beygir ve buna rağmen yokuşlarda oldukça...
  9. catalkalp

Çekme Karavan için araç tavsiyesi

Arkadaşlar benim erba marka 5.25 çekme karavanım var ağırlığını hiç ölçtürmedim ama sanırım 900 kg civarı bir ağırlığı var. Bu karavanı çekmek için suzuki SX4 cross marka bir araç kullanıyorum 4x4 çekişi olan bir araçtır motoruda 1600 cc beygiri 106 beygir ve buna rağmen yokuşlarda oldukça...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri