Arama sonuçlarınız

1. engin1977

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

çok teşekkür ederim bu numara kullanılmıyor ama netten baktım. başka numaradan ulaştım. devir sensörüne 385 tl dediler. kablolu enjektör 465 tlmiş yarıyarıya fark var çok teşekkür ederim. ama ellerinde kalmamış başka bildiğiniz yer varmıdır acaba ?

2. engin1977

kablolu enjektörü mü tamir ettiler ? yenisini almak istiyorum ama istanbulda birisi orjinali 900 tlye satıyor. devir sensörünü de 550 tl diyorlar. daha uygun aalaibleceğim bir yer biliyormusnuz ?
  3. engin1977

merhaba orjinal kablolu enjektör ve devir sensörü diğer adıyla açı sensörü lazım , elinizde varsa telefondan ulaşabilir misiniz ? 5302806872

4. engin1977

ilk mesajım yakıtla ilgili olan yalnış olmuş kusura bakmayın . kablolu enjektör duruyormu halen
  5. engin1977

merhaba benimki 100kmde 13 litre yakıyor karışık. merhaba cihaza taktigimizda 1. enjektör değişecek dedi serviste usta . 1. enjektör sanırm bahesettiğiniz kablolu encektör. halen mevcut mu sizinki se bir süre sonra arıza yapar mı acaba ? 05302806872

6. engin1977

merhaba benimki 100kmde 13 litre yakıyor karışık.

7. engin1977

merhaba benimki 100kmde 13 litre yakıyor karışık.
  8. engin1977

merhaba kablolu enjektör arıyorum halen varmı
  9. engin1977

discovery td5 2003 zor çalışıyor

merhaba 2.7 terrano kablolu enjektöre ihtiyacım var. pompayı yaptırdım memleri değişti ama 4 ay olmadan tekrar boşa geçince ara ara stop etmey başladı. trafikte kendiliğinde duruyor.arıza uyarısı için servise gittim devir sensörü ve 1. enjektörün değişmesi gerektiğini söyledi 20dklık cihaz...

10. engin1977

merhaba kablolu enjektöre ihtiyacımvar elinizde hala varmı yada satınalabilmem için yardımcı...

merhaba kablolu enjektöre ihtiyacımvar elinizde hala varmı yada satınalabilmem için yardımcı olabilir misiniz piyasada pek bulunan bir parça değilmiş sanırm. 05302806872 yardımcı olursanız çok sevinirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri