Arama sonuçlarınız

1. serkus

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Ben bu yaz Türkiye`ye gelirken hic bir sikinti yasamadim. Kabin ile ilgili ne ruhsat nede irsaliye soran var. Türkiye`ye giriste arabanin ruhsatina göre giris yaptilar ama Kabin ile ilgili bir not düsüldümü bilmiyorum. Otoban...

2. serkus

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Mutlaka tercih sizin. Ben kandi tecrübelerime dayanarak öneriyi yaptim. Avrupa´da lpg buzdolaplarinin cok yaygin bir kullanimi var. Kamping yerlerine girmediginiz zaman sirf 12 volta yüklenmeyi ben tercih etmezdim. Güvenlik...
  3. serkus

Dodge Power Wagon İle Lance 825 Truck Camper

Ynt: Dodge Power Wagon İle Lance 825 Truck Camper Oguz Bey, Tesekkür ederim. Evet dogrudur. Amerikan short bed ölcüleri yaklasik 2m uzunluk ve 1.9m genisliginde. BUnlar hemen hemen standart.Dodge, Ford yada Chevy farketmiyor. Türkiye´de cogunlukla Japon tipi PU lar var. Benim kullandigim...

4. serkus

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Erhan Bey, projenizi ilgiyle okudum. Tebrik ederim. Ben buzdolabi olarak 12/220 ve LPG ile calisan bir buzdolabi almanizi tavsiye ederim. LPG li buzdolaplari gercekten cok iyi sogutuyorlar. Ocak ve kalorifer icin hangi yakiti...
  5. serkus

Ynt: Dodge Power Wagon İle Lance 825 Truck Camper Merhaba Halim Bey, Hosbulduk tesekkür ederim. Selamlar Serkan

6. serkus

Ynt: Dodge Power Wagon İle Lance 825 Truck Camper icten görünümler

7. serkus

Merhabalar, Pickup üstü karavanlar ve offraod türü araclar hakkinda sitede genis bilgi olmasina ragmen bu treadi acma ihtiyacini hissettim. Ben Dogayi, gezmeyi seven bir kisiyim. Cesitli Karavan denemelrimden sonra benim ve ailem icin en ideal aracin Pickupüstü Karavan olacagi sonucuna vardim...
  8. serkus

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Almanya´dan herkese selamlar ve saygilar gönderiyorum. Serkan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri