Arama sonuçlarınız

1. serkus

Antalya Da Tekne Çekmek İçin Kiralık Çeki Demirli Araç Arıyorum

Arkadaşlar Merhaba, 4 ve 17Ekım 2013 tarihleri arasında tatilimiz esnasında Antalya dan Alanya ya 5 Metrelik tekne götürmek istiyoruz. Bu tarihler arasında çeki demirli kiralık bir araç arıyorum. Bu tür araçları kiralayan bildiğiniz bir rent a car veya şirket varsa bildirmenizi rica ederim...

2. serkus

Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965

Ynt: Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965 Geçmiş olsun Cenk Bey, gerçekten çok üzüldüm. Bu sene pikapüstü karavanımla yine gelmeyi planlıyordum şimdi bu planı değiştirmek üzereyim. Kendi çapımda yaptığım bir araştırmada ve benim Camperın üstündeki etiketlerdeb anladığım kadarıyla Amerika daki...
  3. serkus

Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965

Ynt: Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965 Merhaba Cenk Bey, İnşallah bir an önce olumlu bir sonuç alırsınız. Avrupa da, taşıyan aracın istiap haddi aşılmadığı ve trafik kanunlarınca belirlenen yük taşma sınırı geçilmediği sürece hiç bir sorun yaşanmıyor. Bu sınırlar mesela bir aracın yüküyle...

4. serkus

Pikapüstü Karavanlar?

Ynt: Pikapüstü Karavanlar? Pickup camper ile sinirdan Türkiye ye girerken ruhsatta pickup yazmasina ragmen motorkaravan olarak kayit yapiliyor, cikarkende motorkaravan olarak cikmak gerekiyor. Üstteki karavanin tek tespiti bu, ruhsati falan olmadigi icin (olayi sanki bir hardtop gibi düsünün)...
  5. serkus

Pikapüstü Karavanlar?

Ynt: Pikapüstü Karavanlar? Avrupa ve Amerikadaki kamper üreticileri standartlastirmislar mesela Avrupada tek kabinli, cift kabinli yada 1,5 kabinli (mesela kingcab) olarak, Amerikadada shortbed yada long bed olarak. Marka ne olursa olsun farketmiyor. Kasadaki camurluklarin arasindaki mesafe...

6. serkus

Pikapüstü Karavanlar?

Ynt: Pikapüstü Karavanlar? Haldun Bey, pickup camper ile cekme karavan veya panelvan türü camperler karsilastirildiginda özellikle japon pickuplari icin yapilan camperler biraz kücük geliyor. En büyük dezavantaji bu. Avantajlarina gelince: inidirme bindirme aslinda o kadar büyük bir sorun...

7. serkus

Pikapüstü Karavanlar?

Ynt: Pikapüstü Karavanlar? Haldun Bey, pickup camper diger panel van türü araclara göre bence cok avantajli. Karavan ve teknecilikte benim gördügüm kadariyla kullandiginiz arac size gün gectikce kücük geliyor. Insan devamli daha fazla alana ve lükse sahip olamk istiyor. Pino karavan bence tek...
  8. serkus

Pikapüstü Karavanlar?

Ynt: Pikapüstü Karavanlar? @vwcaravelle, Offroad olarak mesela plajda, dag yollarinda gitmek sorun degil. Arkadaki cikinti mesela benim 825 te arka kapagi acip üstüne koyuyoruz bu yüzden aslinda kabinin cikintisi rampalarda rahatsiz etmiyor. Önemli olan bu kabini tasiyacak olan aracin offraod...
  9. serkus

Pikapüstü Karavanlar?

Ynt: Pikapüstü Karavanlar? @Haldun Bey, resimlerde gördügüm kadariyla pinonun yaptigi camper fena degil. Ic aksamda neye ihtiyaciniz olduguna sizin karar vermeniz gerekir. Teknik olarak benim tavsiyem mümkünse disaridan ulasilabilecek dolaqplarin konulmasi mesela LPG, uzatm akablosu, mangal...

10. serkus

Pikapüstü Karavanlar?

Ynt: Pikapüstü Karavanlar? Arkadaslar Merhaba, Knaus artik bu tür camperler üretmiyor. Piyasada bu marka fazla tutulmadi. Ben 2 senedir Dodge Power Wagon ve Lance 825 kullaniyorum ve cok memnunum. Cok yönlü kulllanilabilmesi acisindanda cok avantajlari var. Tavsiye ederim...

11. serkus

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Erhan Bey, Masallah bitirmisiniz. Yola ne zaman cikiyorsunuz? Bizler 10 temmuzdan itibaren Almanya-Avusturya-Slovenye-Hirvatistan-Bosna Hersek-Montenegro-Arnavutluk-Yunanistan güzergahi üzerinden Antalya ya dogru yola...
  12. serkus

Ege'de Kamp Yapacak Yerler İçin Öneriler

Ynt: Ege'de Kamp Yapacak Yerler İçin Öneriler Başınız sağolsun. Bizlerde geçen sene orada motorkaravanla bır gece konaklamıştık. Harika bir yer. Saygılar Serkan

13. serkus

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Erhan Bey, Almanya da hangi eyaletlere gideceksiniz bilmiyorum. Bizim en cok gittigimiz yerler Kuzey kiyilarinda, yanliz gördügüm kadariyla cizdiginiz rotaya ters düsüyor. ADAC Kamping intenet sayfasinda veya su sayfadan...
  14. serkus

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Su anda LPG ortalama 0,65€. Aktuel fiyatlari ve Avrupa daki LPG satan yerleri su siteden takip edebilirsiniz: http://www.gas-tankstellen.de/menu.php?jump=menu Genel bilgi olarak, kuzeye gittikce LPG satan yerler azaliyor...
  15. serkus

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Erhan Bey, Masallah bitimisiniz ve yolculuga cikiyorsunuz, bravo. Bizlerde 10 Temmuzda Hamburg´dan yola cikip Antalya istikametine gitmeyi planliyoruz. Belki yolda karsilasiriz. Sizin belirlediginiz güzergahin bir kisminda...

16. serkus

Yeni DODOGE RAM Resmi internte sayfasi

Dodge artik "RAM" modellerinin internet safasini ayirdi. Söylentiye göre gelecekte RAM lerin ayri bir marka olarak pazarlanmasi planlaniyor. http://www.ramtrucks.com/en/
  17. serkus

Raid Masters Rally Ispanya - Fas

Ynt: Raid Masters Rally Ispanya - Fas Rally sayfasinin Türkce tercümesi bitmis durumdadir. Asagidaki linke tikladiktan sonra sag üst kösedeki TÜRK BAYRAGI´NA tiklayarak ralli hakkindaki bilgileri Türkce olarak okuyabilirsiniz. http://www.raidmasters.es/home.html Saygilarimla Serkan
  18. serkus

Raid Masters Rally Ispanya - Fas

Ispanyol Offroadcu arkadaslarin düzenledigi, Ispanya Andaluzya Eyaletinden baslayip, Fas´i kapsayan yaklasik 4000 km lik bu ralliyi sizlere duyurmak istiyorum. Organizatörlerden bir tanesi Almanya´dan bir arkadasimiz oldugu icin bu konu ile özel ilgileniyorum. Eger durumlar müsait olursa bende...

19. serkus

Ev Yapımı Camper; Yurtdışı Örneklerle İlgili İnternet Siteleri

Ynt: Ev Yapımı Camper; Yurtdışı Örneklerle İlgili İnternet Siteleri Karavan yapimi icin asagidaki linktende cok yararli bilgiler ve planlarda alabilirsiniz. Bende 2001 senesinde Almanya ´da 1994 model VW LT28 uzun sasi panelvani karavan yaptim ve bir cok bilgiyi ve malzemeyi asagidaki sirketin...
  20. serkus

Motokaravanlar İçin Havalı Süspansiyon

Ynt: Karavanlar İçin Havalı Süspansiyon Merhabalar, Yukaridaki bilgilere bir ilave yapmak istiyorum: Bursa`da bu "airspring"leri üreten ve Dünya capinda ünlü bir sirket var: www.aktasgroup.com Bu sirketle direkt temasa gecip araciniza uygunluk ve fiyatlar hakkinda bilgi edinebilirsiniz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri