Arama sonuçlarınız

1. alisga

Jeep Cherokee 4.0 P0203 Hata Kodu Sorunu Ve Çözümü

Evet bunu da çözdüm sigortadanmış yeni konu açıp yazacağım ki başına gelen biri olabilir. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. alisga

4.7 Grandcherokee Hakkında Yardım..

İlanlarda çok güzel bi 5.2 var Muğla’da yapılı, benim kare kasa olmasa kesin alırdım onu Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. alisga

Öğleden sonra bakacağım hiç sıkıntı yok çalışmada vites geçişlerinde geri kaçma vs yok, ustaya gitsem şanzıman indirir :) ama kesin basit bir şeydir. Yabancı forumlara baktım sigorta olabilir, roket teli aşırı gerginse olabilir diyorlar. Akşam yazarım sonucu :) Tapatalk kullanarak iPhone...

4. alisga

Bu arada bugün 4. Vitese geçmediğini farkettim, şimdi bunun üzerine eğileceğim, kesin basit birşeydir ama ne ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. alisga

Yok hocam LPG enjektörü ile hiç uğraşmadım, 4 delikli olan benzin enjektörü Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. alisga

Merhaba arkadaşlar, belki birilerinin işine yarar diye geçen hafta yaşadığım bir tecrübeyi paylaşmak istedim. Hanım çocuk hafta sonu şehirde turlarken aniden CHECK (arıza) lambası yandı ve araba teklemeye başladı. Benzinden LPG ye, LPG den benzine alıyorum yok, banamısın demiyor. Neyse bir...
  7. alisga

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Çok dikkatlisiniz hocam [emoji106] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. alisga

1995 Grand Cherokke Conta Problemİ

Ne yaptınız bir gelişme oldu mu arabanızda Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

9. alisga

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Bir arkadaşım Ankara dan İstanbul’a taşındı çok temiz Wk sı var satacakmış haberiniz olsun. 2008 HATASIZ GRAND CHEROKEE 3.0 CRDİlan No: 490612035https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-2008-hatasiz-grand-cherokee-3.0-crd-490612035/detay Tapatalk kullanarak iPhone...

10. alisga

Toplamda conta maliyetine bağlı 1000 lira civarına çıkar senin hesap. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  11. alisga

İşçiliği eziyetli o para tutuyor biraz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

12. alisga

Çok uçuk fiyat olursa direkt yurtdışından al en fazla 15 güne gelir. Örnek 61 dolar Mahle iyi markadır. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  13. alisga

Geçmiş olsun öncelikle, Ben Ankara’ dayım en ucuz ve kaliteli contayı Sakarya ‘da Oğuz Han beyden temin etmiştim, Han Jeep aklınızda olsun. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. alisga

Jeep Wj 2.7 Perİyodİk Bakim Ve Usta Tavsİye? Hangi Yağ

Geçmiş olsun o zaman :) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

15. alisga

Jeep Wj 2.7 Perİyodİk Bakim Ve Usta Tavsİye? Hangi Yağ

Video: https://www.youtube.com/watch?v=WiDXMsClTpM şöyle bir video var konuyla ilgili, kesmek daha mantıklı ve kolay sanki.
  16. alisga

Wj Rölanti Sorunu

Hocam idle control valve bu diye biliyorum, rölantide titreme bundan da kaynaklanabiliyor. Benim kare kasanın iac ini bizzat söktüm ve temizledim oradan biliyorum. Gerçi benim titreme benzin regülatörünün düzgün çalışmamasından kaynaklanıyormuş. Ama olsun elden geçmiş oldu :) Tapatalk...
  17. alisga

Wj Rölanti Sorunu

Kelebek değil hocam, IAC valf, elektrik soketi var arkasında. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

18. alisga

Wj Rölanti Sorunu

IAC valf temizliği öncesinde akü negatif kabloyu sökmek tavsiye ediliyor yabancı forumlarda valfin çalışma hafızasını sıfırlasın diye Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  19. alisga

Wj Rölanti Sorunu

Pazar günü bulamayız arkadaşları :) Müsait olunca haber verin hallederiz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR