Arama sonuçlarınız

1. mehmet.rafi

Istanbul Civarında Hafif Off-road Gezisi

Peki teşekkür ederim...

2. mehmet.rafi

Istanbul Civarında Hafif Off-road Gezisi

Selamlar; Geçtiğimiz günlerde ilk Off-Road aracımı (Suzuki Jimny) alarak bu dünyaya giriş yaptım. Konu ilgimi çekti. Gezilerden haberdar olmak isterim benide Whatsapp grubuna dahil ederseniz sevinirim 0532 466 8048. Aracımda standart dışı hiç bir donanım yok. Bu hali ile sizinle gelebilir...
  3. mehmet.rafi

Merhabalar - Evolite Excamp 4 Çift Tente Çadır Hakk.

Ynt: Merhabalar - Evolite Excamp 4 Çift Tente Çadır Hakk. Selamlar; Husky Evolite'tan daha kaliteli olarak kabul edilir. Yolladığınız cadırlardan birtanesi tek girişe sahip (Husky Bird) diğeri ise Evolite exCamp gibi çift girişli. Yanlış hatırlamıyorsam Evolite exCamp serisinin tabanı 5000mm...

4. mehmet.rafi

Ynt: Merhabalar - Evolite Excamp 4 Çift Tente Çadır Hakk. Selamlar; Güzel bir kamp oldu. Cadır 2 gün boyunca 2 yetişkin ve 1 Golden köpek tarafından kullanıldı. Hemen + ve - leri sıralayım. + Oldukça geniş + İki adet kapısı hayat kurtarıyor sıcaklarda. + Ön bagaj alanı oldukça geniş + Malzeme...
  5. mehmet.rafi

Evolite Excamp 3 Kişilik Çadır

Ynt: Evolite Excamp 3 Kişilik Çadır Aynı cadırın 4 kişilik olanı ile ilgili görüşlerimi burda bulabilirsiniz... www.gezenbilir.com/index.php?topic=103674.0

6. mehmet.rafi

Ynt: Merhabalar - Evolite Excamp 4 Çift Tente Çadır Hakk. Selamlar; Biraz önce bende bu çadırdan kamp'a yeni başlayacak arkadaşım ve eşi için aldım. Fiyat performans olarak gayet makul hatta iyi olduğunu düşünüyorum. Loap Berg 3'ler 230 - 240 TL ye satılırken ki kumaş özellikleri hemen hemen...

7. mehmet.rafi

Araç Üstü Çadır Hk.

Ynt: Araç Üstü Çadır Hk. Selamlar Arkadaşlar; Nette dolanırken böyle bir markaya denk geldim. Fiyatları diğer 3000-3500$ olan markalara göre daha mantıklı kalıyor. Çadırların videolarını izledim açıkçası hoşuma gitti. Belki sizler zaten bu markayı biliyorsunuzdur ben yinede paylaşmak istedim...
  8. mehmet.rafi

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum Haftasonlarım boş bende çoğu zaman tek başıma bazende bu işe yeni gönül vermiş bir arkadaşımla çıkıyorum doğaya. Nerde ikamet ediyorsunuz acaba ?
  9. mehmet.rafi

Yedigöller Kampı Hakkında

Ynt: Yedigöller Kampı Hakkında Selamlar; Ben bundan 6 ay önce gezi amaçlı olarak gittim. Yolun 35-40km kısmı cidden sedan bir araba için oldukça bozuktu. 15 gün önce aldığım bir duyuma göre ise yolun sadece 2 veya 3 km'si bu şekilde bozuk kalmış durumda. Ben kamp yapmak için gitmedim fakat...

10. mehmet.rafi

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum Selamlar; Tanışıp hafta sonları güzel kamplarda buluşmak gezmek kamp yapmak benimde hoşuma gider mesajlarınızı bekliyorum...

11. mehmet.rafi

Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım

Ynt: Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım Herkese Selamlar; Kamp ve doğadan hoşlanan Cuma akşamından yola çıkıp pazar akşam veya pazartesi erken dönüşlü gezilere uygun oluyorum. 28 yaşında Bilgisayar Mühendisiyim. VW Marka bir minibüsüm var. Sanırım sorun olabilecek tek yanım bekar...
  12. mehmet.rafi

Günü Birlik Kamp Arkadaşları

Ynt: Günü Birlik Kamp Arkadaşları Erkan Bey Selamlar; Ben tam böyle bir başlık açacakken sizin başlığınızı gördüm. En kısa zamanda tanışmak isterim. İyi günler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri