Arama sonuçlarınız

1. H

Çekme Karavan Hakkında Aklımdaki Sorular

Tekrar Aliexpress'e baktım ve sevindirici bir haber var :smiley: Tam bu iş için bir modül yapmışlar. Giriş voltajı düşük veya yüksek olsa dahi, aküyü voltaj ve akım kontrollü şarj ediyor: 13.8V 8A. Güzel bir kapalı metal kasa da yapmışlar. Tek bir modül ile bu iş çözülüyor. US $15.0 |New design...

2. H

Merhabalar Sayın AkMühendis, Benim kullandığım akünün kapasitesi düşük 12Ah, 2.2A ile şarj ediyorum. LM2577 entegresinin zaten en fazla akım değeri zaten 3A. http://www.ti.com/lit/ds/symlink/lm2577.pdf Evet LM2577 ile oluşturduğum devre doğrudan araç aküsüne bağlı. Bu sistemde akımı limitleyen...
  3. H

Buzdolabım IndelB TB41A, amacım kısa süreli parklarda veya bir gece çalıştırmasıydı. Eğer buzdolabı önceden soğumuş ise 8 saat görebiliyor. Kuru akü için önce markasız bir model almıştım. Testlerde 6Ah bile kapasite verememişti. Sonra Yuasa'nın aküsünü aldım, gerçek kapasiteye ulaştım...

4. H

Bu kadar üstadın içinde izninizle ben de konuya dahil olmak istedim. Ben daha çok yeni (15 yıllık) bir elektronik mühendisiyim. Hobim ise kamp yapmak. Öncelikle Ferhat Hoca'mın sorusuna cevaplayayım. Yeni araçlar, frenleme veya yokuş aşağı inişlerde aküyü 14.8V ile şarj ediyor. Kalkış ve...
  5. H

Garip 2018...

En iyisini yapıyorsunuz hocam :smiley: Kışın gezmenin tadı bir başka. Sadece kar zincirini eksik etmeyin, bagajınızda dursun.

6. H

1.2 Araç Ve Çekme Karavan

Caretta'nın Uncle isminde bir modeli piyasaya çıkmış. 750kg altında 4 kişilik mutfak ve banyosu olan bir çekme karavan. Web sitelerinde yok, facebook sayfalarında tanıtımı var. caretta uncle - Google'da Ara

7. H

Güney Midi - İç Tasarımı Özelleştirme

Banyo/tuvalet eksiği ile bu karavan sanırım size uygun. Üretimde olup olmadığını bilmiyorum, sadece web sayfalarında görmüştüm. EKS 3000 - Emeksan Karavan ® | Karavan ve Römork Üretimi | BOSAL Çeki Demiri | NETA Mobil Uydu Sistemleri | Karavan ve Römork Yedek Parça
  8. H

Garip 2018...

Hocam geçmiş olsun yeğeniniz için. Umarım önemli bir şeyi yoktur. Önce sağlık, ardından geziler gelir :)
  9. H

Pikap Karavan Yasal Durumu (pino Karavan Sahtekarlığı)

Bence yanlış bir varsayım. Mevzuat'ta yan aynalar genişliğine kadar yükleme yapılır yazmıyor. Ben basit düşünüyorum ve mevzuat açık. En son cevabı ise yol kenarı denetim istasyonları söyleyecektir. Allah korusun bir kazaya karışılır ve bu yüklemenin mevzuata uygun olmadığı durumu ortaya çıkarsa...

10. H

Feribot Hatları Ve Ücretleri

Burada İdo'nun tarifesi mevcut. İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş

11. H

Arac Egimi Gostergeli Double Din Ses Sistemi?

Hiçbir android müzik sistemlerinde eğim sensörü bulunmuyor, şimdiye kadar çoğunu inceledim ancak yoktu.
  12. H

Garip 2018...

Hocam hayırlı olsun, bu sezon da bol bol gezi fotoğrafları gelecek sanırım :)

13. H

Merhaba, Mevzuata uygun olduğu sürece zaten bir sıkıntı yaşamazsınız. Yollardaki denetimler de sadece bu mevzuatlar çerçevesinde yapılır. Pikap karavan denilince mesajımda gösterdiğim görsel karşımıza çıkıyor. Siz yük, ölçü vb. maddeleri sağlayan bir tasarım yaparsanız tabiki bir sorun olmaz...
  14. H

Sanırım yanlış yönetmelik üzerinden devam ediyor konu. Bakılması gereken mevzuat ARAÇLARIN YÜKLENMESİNE İLİŞKİN ÖLÇÜ VE USULLER İLE TARTI VE BOYUT ÖLÇÜM TOLERANSLARI HAKKINDA YÖNETMELİK Mevzuatlar için çok karmaşık düşünmeye gerek yok. Yukarıda paylaştığım mevzuattan Madde 6h Pikap karavan...
  15. H

Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı?

Hayır alımadım. Gönderdiğiniz linkteki ile aynı ürün. Feedback'lere bakınca da alanların memnun oldukları görünüyor. Siz Sahibinden.com'da satılanın farklı bir ürün olduğunu mu zannediyorsunuz?

16. H

Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı?

Aynısı ve daha farklı modelleri Aliexpress'te mevcut. Aliexpress.com : Buy 200AH Intelligent Auto Pulse Battery Desulfator to Revive and Regenerate the Batteries for Lead Acid Batteries from Reliable pulse battery desulfator suppliers on grace shop w Çalışma performansını görmek için alıp bir...
  17. H

Tekerlekten Elektrik Uretimi

Kesinlikle. İlave olarak akim ve gerilim kontrollu uygun bir sarj cihazi. İki akunun arada bir kontrolcu olmadan sadece bir kablo ile baglanmasi sakincali. Yangin tehlikesi olabilir.
  18. H

Tekerlekten Elektrik Uretimi

Teorik olarak evet bahsettiginiz sekilde calisir. Ancak akule araba motoru 5km/s icin dizayn edilmistir. Siz en azindan 50km/s ile 1 saat giderseniz, disliler isinacagi icin bozulacaktir. Hatta motor sargilari dahi isidan yanacaktir. Eger surus esnasinda cekme karavan akusu doldurmak...

19. H

12v Bağlantı Için Yardım

Standart led trafosu vb. cihazlar aküyü sağlıklı bir şekilde şarj etmez. Aldığınız cihazın aküyü şarj edebilme özelliğine mutlaka kataloğundan teyit edin. Belki de şarj edebilme özelliği vardır... Forumda daha önce şarj cihazı hakkında yazılar vardı diye hatırlıyorum. Kolay gelsin.
  20. H

12v Bağlantı Için Yardım

Fotoğraftaki standart bir 12V adaptör. Bununla aküyü şarj etmemelisiniz/edemezsiniz. Belki önceki sahibi bu adaptörü LED aydınlatmalar için almış olabilir. Ayrıca bağlantıları kesinlikle resimdeki gibi el ile yapmayın. Aşırı ısınma, yanma gibi istenmeyen durumlar olabilir. akü kutup başı -...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri