Arama sonuçlarınız

1. Dengeliyorum.com

Kaş Kamping Fiyatı 500 Tl Yapmış

Pandemiden dolayı karavana olan ilgi arttı. Euro'dan dolayı yurtdışı zorlaştı. Eee, yurdum kampingine de gün doğdu. Ülkede artık kimse uzun vade, kariyer/ markalaşma vs düşünmez oldu. Bugün ne koparırsa! Kör, tuttuğunu öpüyor. dengeliyorum.com

2. Dengeliyorum.com

Festival Takvimi

Motorcu tayfa zaten takip ediyordur. Karavanlı gezginler de konaklama yapacakları zaman festivalin etkinliklerini kontrol edip ona göre planlama yapabilirler. Bazı festivallerde karavanlar için de yer oluyor. 👍 Bu yazıda tarihleri ve güncellemeleri toplayacağım. Tarihi netleşen festivaller...
  3. Dengeliyorum.com

Otostopla Batı Turkıye

"Çanakkale gezilecek yerler" deseniz bile, oldukça fazla seçenek çıkacaktır. Kuzey Ege için iyi bir başlangıç olur sanıyorum.

4. Dengeliyorum.com

İha-1 İnsansız Hava Aracı Sportif/amatör Pilot Lisansı

Yani korsan da denmez ona da. Kimseyi rahatsız etmeden, uygun gördükleri alanlarda hobilerini yaşamaya çalışıyorlar diyelim. :) SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Dengeliyorum.com

Ülkemizin Evcil Hayvan Siteleri Listesi

Hayvan koruma dernekleri bu konuda en iyi desteği verecektir sanıyorum. [emoji6][emoji106] SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Dengeliyorum.com

Karavan Arkası Motosiklet?

Evet, hiçbir şeyin fiyatı yerinde durmuyor maalesef. Düşük cc elektrikli motosiklet veya bisikletler değerlendirilebilir. SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Dengeliyorum.com

İha-1 İnsansız Hava Aracı Sportif/amatör Pilot Lisansı

Şimdilik bir faydası yok tabii ama zamanla yeşil alanların düzenlenmesi, yetki verilmesi vs sonrası faydalı hale gelebilir. SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Dengeliyorum.com

Karavan Arkası Motosiklet?

Belki bir kısmınızın zaten vardır. Bir kısmınız da düşünüyor olabilir. Tarihi netleşmemekle birlikte, Şubat sonu veya Mart ayı içerisinde düzenlenecek fuar kapsamında, ilginizi çekebilecek modelleri görebilirsiniz. (Elektrikli scooter vs.) Ben de motorcu tayfa adına kendi beklentilerimi ve...
  9. Dengeliyorum.com

Gezilerimizden Trajikomik Anılar

Bu da Uçmakdere Tekirdağ arası Video: https://www.youtube.com/watch?v=cog_5XoGAvU SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. Dengeliyorum.com

Karavan olmadan Uçmakdere, adı gibi cennettir. Motosikletçiler için de ayrıca keyiflidir. Video: https://www.youtube.com/watch?v=7hPno062HDI SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. Dengeliyorum.com

Aslında Şarköy istikametine devam ederseniz, çok da sıkıntılı değil. Ama Şarköy içerde kalıyor, oraya inmeden gidelim dediğinizde, sizin ve aynı benim bu ayın başında yaptığım gibi duman oluyorsunuz. Belki ben yine iyi zamanlarında geçmişimdir. (Ocak 2) Sadece arabayla olmama rağmen, canımı...
  12. Dengeliyorum.com

Motosikletle Bulgaristan - Romanya

Bu bölümde ufak bir kasabada kalıyoruz. İşletmeci teyzemiz çok sıcakkanlı ve misafirperver. Yol boyu kampingler devam ediyor ve tabii ki ormanlar... Video: https://www.youtube.com/watch?v=XHWlibGJCnc

13. Dengeliyorum.com

KARPATLAR Video: https://www.youtube.com/watch?v=off-PiOoVp8
  14. Dengeliyorum.com

Bükreş'in çevre yolları fena. Özellikle Bükreş'i görmek için gitmiyorsanız, kimseye tavsiye etmem. (Çevre yolunu bile) Kuzeye doğru devam ettiğimizde harika vadilerden geçiyoruz. karavancılara da ayrıca tavsiye edilir. Yol kenarında karavan kampingler de var. Nehir kenarına park eden, çadır...
  15. Dengeliyorum.com

Ruse'yi Romanya'ya bağlayan köprüden geçerek (Romanya-Bulgaristan ortak yapımı), Romanya'ya giriş yapıyoruz. Sınır hemen köprüyü geçtikten sonra.

16. Dengeliyorum.com

Motosiklet sürücüleri için Romanya'da Transfagaraşan ve Transalpina pass'leri ayrı bir öneme sahiptir. Görebildiğim kadarıyla Karavan ve Kampılar için de Karpatlar muazzam güzellikler sunuyor. Gidip görebildiğimiz için şanslı sayılırız. Çanakkale'den çıkış ve ilk durak Ruse Video...
  17. Dengeliyorum.com

Ne güzel anılar biriktirmişsiniz. Keyifle okudum hepsini. 👍
  18. Dengeliyorum.com

Motosikletli Gezginler İçin Konaklama

Motosikletli gezginler için kamp alanı ve konaklama tavsiyeleri Kamp Alanı Tavsiyeleri – Güney Ege ve Akdeniz

19. Dengeliyorum.com

Toroslarlarda Enduro Ve Kamp

Bu kadar güzel çekimlerin, bu kadar az izlenmesi çok kötü. Ellerinize sağlık. Abone oldum bile. ✌️
  20. Dengeliyorum.com

Husqvarna Norden 901 Modeli Türkiye'de

3 yıl önce prototipi duyuruldu.2021'de üretildi. Türkiye'ye geldi. Mevcut şartlarda şansı açık olsun. Güzel motor. Ktm 890 bloğu kullanıyor. Motor Tipi Paralel çift silindirli 4 zamanlı benzinli motor Motor Hacmi 889 cm³ Şanzıman Sıralı, 6 vites Motor Gücü 77 kW (103 hp) Soğutma Sıvı soğutma...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri