Arama sonuçlarınız

1. Dengeliyorum.com

Motosikletle Son Yaptığım Kamp

Güze Güzel çekimler ve düzenleme, ellerinize sağlık 👍

2. Dengeliyorum.com

250cc Motorlarda Fiyatlar Ne Durumda?

Önemli olan beklentilerinizi karşılaması. Karşılıyorsa 50cc bile yeterli. [emoji111][emoji106] dengeliyorum.com
  3. Dengeliyorum.com

Festival Takvimi

Fazla kalabalıklaşmadan önümüzdeki hafta sonu Erdek / Kapıdağ güzel bir kaçamak olabilir! Motosiklet Festivalleri 2022

4. Dengeliyorum.com

250cc Motorlarda Fiyatlar Ne Durumda?

Son zamlarla birlikte popüler ve ikinci eli kuvvetli modellerde fiyatlar 100 bin TL. üzerine çıktı. Orta seviye işinizi görecek modeller 70-90 bin bandında. Daha önce motoru olmayanlar için, sıfır motosiklet sahibi olma hayali gittikçe uzaklaşıyor. 250 cc motorlar güncel fiyat listesi
  5. Dengeliyorum.com

Dji Mini 3 Pro

Dji yeni dronunu duyurdu ama Mini serisi bu dronela birlikte giriş seviyesi kullanıcılar için hesaplı başlangıç seviyesi bir drone olmaktan çıktı. Serinin önceki modelleri çoğu ihtiyacı karşılar durumda. Detaylı bilgi: Dji Mini 3 Pro fiyatı, teknik özellikleri - Dengeliyorum SM-N960F...

6. Dengeliyorum.com

Hangi Adventure?

Katılmamak mümkün değil. İstek ve ihtiyaçlarını karşılayan her motorla, çok keyifli geziler yapmak mümkün. [emoji111][emoji106] SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Dengeliyorum.com

Festival Takvimi

Mersin'in tarihi yaklaşıyor. 3. festivalleri olduğu için organizasyonda da sıkıntı yaşanmayacaktır. O taraflara yolu düşen olursa, aklında bulunsun.
  8. Dengeliyorum.com

İntercom Tavsiyesi

Üst segment olarak sena veya cardo arasında, Cardo'yu tavsiye ederim. Hesaplı modeller hakkında çok fazla bilgim yok maalesef ama Kaan Elektronik firmasının getirdiği modelleri yaygın olarak duyuyorum piyasada. Grup bağlantısı arammıyorsanız, artçı ile görüşmede hemen hemen tüm modeller...
  9. Dengeliyorum.com

Hangi Adventure?

Eski endurolar, adventure oldu. Bol teknolojik oyuncakları var, ama ne kadarına gerçekten ihtiyacımız var? Link: HANGİ ADVENTURE? Markaların Adventure Motosiklet arayışı Para durumu Motor Hacmi | Küçüldükçe, büyüyor mu? Teknoloji | Yok, o anladığın değil! Boyu boyuna Cadde, Köy Yolu, Arazi –...

10. Dengeliyorum.com

Aksiyon Kameramı Monte Etmek Için Sunfi̇x Kullandım.

Kask için eğimli aparatlar da var ;) dengeliyorum.com

11. Dengeliyorum.com

Aksiyon Kameramı Monte Etmek Için Sunfi̇x Kullandım.

3m bantlar yeteri kadar sağlam oluyor aslında. Ben de bu şekilde kask üstünde kullanmama rağmen, şükür bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Hem de daha düzgün görünüyor.
  12. Dengeliyorum.com

Festival Takvimi

Motosiklet fuarı ve motosiklet markalarının sosyal medya yönetimi!

13. Dengeliyorum.com

Benzin Zammı, Sosyal Hayatı Da Bitirecek!

Yokuş olmasa, vergi gelir, yol kullanım ücreti gelir, muayene gelir, plaka gelir. Gelir Allah gelir. "Tek derdim yokuş olsaydı" dersin. :) dengeliyorum.com
  14. Dengeliyorum.com

Karavan Arkası Motosiklet?

İlgilenenler için tarih netleşti. 21-24 Nisan ;)
  15. Dengeliyorum.com

Yazıyı yazdığımda benzin 16,96 idi. Hesaplama yaparken kabaca 17 lira demiştim. (26 Şubat) Bugün 20.57 TL. (15 Mart)

16. Dengeliyorum.com

Evden çıkartmayacaklar [emoji849] dengeliyorum.com
  17. Dengeliyorum.com

Motorunuz Nedir?

Kuzu bu kuzu :)
  18. Dengeliyorum.com

Festival Takvimi

Liste güncellendi. Toplam 24 etkinlik var.

19. Dengeliyorum.com

Zorunluluk değil elbette. Ama tercih ;)
  20. Dengeliyorum.com

Hafta sonu gaz açmadan önce, maliyetini de düşünmeyen kaldı mı? Motosiklet gezileri ve benzin zammı hakkında köşe yazısı tadında. ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri