Arama sonuçlarınız

1. Dengeliyorum.com

Motosiklet Fuarı - Motobike İstanbul - 2023

Öyle olmayan bir şey var mı? Kapitalizm'den en uzak noktaya kaçmak istediğinde bile aldığın çadırı Decathlon'dan alıyorsun.Bütün suçu fuarların sırtına yüklememek lazım. :)

2. Dengeliyorum.com

Motosiklet Fuarı - Motobike İstanbul - 2023

Fuarın dikkat çekece firmaları hakkında görüşlerim: Motosiklet fuarı-Motobike İstanbul 2023 Geçen sene katıldıysanız olumlu/olumsuz görüşlerinizi, gördüğünüz aksaklıkları, Markalardan beklentilerinizi paylaşır mısınız? Fuarda görmeyi veya bu yıl Türkiye'ye gelmesini beklediğiniz motosiklet modeli?
  3. Dengeliyorum.com

Mad Run (yılın Ilk Günü Motosiklet Sürüşü)

Çılgınlığı aslında kötü hava koşullarında dahi sürüş yapmaktan geliyor ama, hava güzel olunca da yapılmaz diye bir durum yok.

4. Dengeliyorum.com

Motosiklet Mtv 2023

=AZXFlCy9i9uczTjfZJWR8e0J_Gg_Bc9tFHTJ3aW_ZMUSr_cV8VAfN8Gn-YbXNAUL4sLO4I5cfB5uMzJif_wyX9BPELbPfz38uTA30Wvp1Y8PNgia5LbrIhQbfdBZcF6UEc2OYQzS-zApDX1O-4sBQreo9tiUvzdggKD_HEimPJ1RialuYSaCRamvPpFgcxsMuQ3I2ZxyUmq4No1ZbuEkzDc0&__tn__=*NK-R']#Motosiklet...
  5. Dengeliyorum.com

Honda Integra Kullanıcı Yorumları

Kronik problemler, çözüm önerileri, model tavsiyesi

6. Dengeliyorum.com

Pulsar 250 Vs Pulsar 200

Pulsar 250'lerin gelmesi ile birlikte, aynı güçte olan 200 serisi kıyaslanmaya başladı. Buyurun artıları, eksileri. Sizce hangisi? https://dengeliyorum.com/pulsar250-vs-pulsar_200/
  7. Dengeliyorum.com

Bajaj Pulsar 250

Hindistan'da en hızlı 10.000 adet satışa ulaşan motosiklet olmuştu. Bakalım Türkiye'de ne yapacak! Pulsar 250 Özellikleri, Satış Fiyatı
  8. Dengeliyorum.com

Plaka,ruhsat,şase Sorunu

Masrafı ne tutar bilemiyorum ama, bu konuda muhtemel problem yaşayacağın yerler Trafik şube ve muayene istasyonu. Her ikisinden de yapman gerekenler ve yaklaşık tutarları hakkında bilgi alabilirsin. Muhtemelen işlerini halletmişsindir de. Bizi de aydınlatırsan, aynı durumu yaşayan arkadaşlar...

9. Dengeliyorum.com

Troia Festivali

İlk başta forumu düşünmüştüm yasak deyince. Sonradan geldi aklıma Zeytinli. Burada da muhalefet oldu festivale ama belediye CHP'li, tınlamadılar. Bir de adı var neticede. "59. Troia Festivali"

10. Dengeliyorum.com

Troia Festivali

Başlığı açtık madem, takibini de sağlayalım. Troia festivalinden konser görüntüleri

11. Dengeliyorum.com

Honda Cb250r

CB250R başlangıç seviyesi güzel bir motosiklet. Ama fiyat performans ürünü olmaktan çıktı artık. Honda, genel olarak statü sembolü olmaya başladı. Okumak isteyenler için: CB250R Geri Döndü!
  12. Dengeliyorum.com

Troia Festivali

09-13 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale'de olacaksanız veya buralardan geçecekseniz aklınızda bulunsun. Sahne alan gruplara bakınca, Motosiklet Festivalini aratmıyor. 59. Troia Festivali
  13. Dengeliyorum.com

Yotube Video Hazırlama

Konuyla ilgili arkadaşlara faydalı olabilir. Güzel bir arşiv düşünüyorsanız bile, işi en başından sıkı tutmakta fayda var! Hazırlayanlar bilir, oldukça zaman alan bir süreç Youtube video ipuçları Konuyu çok iyi bildiğim için yazmadım. Ama okuduklarımdan, araştırdıklarımdan öğrendiklerimi...

14. Dengeliyorum.com

Afyon-uşak-kütahya

Pandemi döneminde ufak çaplı bir gezilecek yerler listesi çıkarmıştık ama henüz gezmek nasip olmadı. Var mı daha önce yapanlar, önerileri olanlar? Bizim plan aşağıdaki gibiydi Afyon-Uşak- Kütahya gezilecek yerler
  15. Dengeliyorum.com

Motosikletle Afrika

Çekimler bana ait değil tabii ama kesinlikle çok keyifli video. Daha Avrupa'da göremediğim yerler var. Afrika şimdilik çok uzak ihtimal. Yine de insan gaza gelmiyor değil. :smiley:
  16. Dengeliyorum.com

Tenere Mi, Gs Mi?

Birbirleri ile kıyaslandığında öne çıkan özellikleri.

17. Dengeliyorum.com

Motosikletle Uzun Yol - Norveç

42 gün, 15.000 km. Avrupa turu ve Nordkapp
  18. Dengeliyorum.com

Yamaha Super Tenere 1200

60.000 km. kullanım sonrası değerlendirme. Super Tenere 1200 kullanıcı yorumları

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri