Arama sonuçlarınız

1. fxdx

Likya Yolu Gezi Arkadaşı :)

@yoldanciktim , ne yazik ki su sıralar olası gorunmuyor. Sana iyi yürüyüşler dilerim.

2. fxdx

Kamp Yapmak Için Bir Grup Oluşturalım

Merhaba, Türkiye'nin her yerinde kamp yapabiliriz. Marmara olur Akdeniz olur.
  3. fxdx

Kamp Arkadası Arıyorum

A7k hocam, sizden ne haber? Eger 3 kisi bulabilirsek gelmeyi dusunuyoruz biz. Gelirsek telefonlasiriz. Mycity, hala dusunuyor musun?

4. fxdx

Kamp Arkadası Arıyorum

Sagolun hocam, cok uygun geldi soyledikleriniz. İyi bayramlar
  5. fxdx

Kamp Arkadası Arıyorum

Selam. A7k8nx hocam, İtalyan koyu'nda durum nasil. Mycity, Eddievedder ve ben gelsek kalacak yer bulabilir miyiz? İstanbul tayfasi Erikli'ye İstanbul'dan gelmek kolaydir.

6. fxdx

Kamp Arkadası Arıyorum

Selam. Edirne'nin Eriklisi degil mi? Oralar cok guzel. Deniz ve orman harika. Eger sizce de uygun olursa 5 Temmuzda size katilabilir miyim?

7. fxdx

Kamp Arkadaşı

Selam beyler, bayram tatilinde ne yapiyorsunuz? İstanbul'a cok yakin bir lokasyonda kamp yapabiliriz. Tekirdag dolaylarinda Ucmakdere var. Sizin aklinizda baska yerler varsa o da olur.
  8. fxdx

Kamp Arkadaşı

Selam. Edirne'de yaşıyorum. Marmara başta olmak üzere her yere gidebiliriz. Beni de listeye ekleyebilir misiniz? 3 kişi olduk
  9. fxdx

Likya Yolu Gezi Arkadaşı :)

Merhaba arkadaşlar, 2016 yazında bir şeyler yapmak isteyen var mı? Likya yolu harika olur. Belki daha sonra Türkiye'nin başka yerlerine de gideriz. İki tane uyku tulumum var. Bir tanesini hiç kullanmadım. İsteyene hediye edebilirim. Dahrendorf, lets go camper ;))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri