Arama sonuçlarınız

1. O

Haydi Pelepones'e

Ynt: Haydi Pelepones'e Hüseyin ağabey'e yazıları ve fotoğrafları için söylenebilecek söz yok. Sanırım zaten kendisi de sıkılmıştır "aman da ne güzel anlatmışsınız, elinize, dilinize sağlık" cümlelerinden. Bu yüzden "patdadanak" konuya giriyorum. Benim yurtdışı seyahatleri ile ilgili bir...

2. O

silverado ile İstanbul Atina gezisi

Ynt: silverado ile İstanbul Atina gezisi Chevrolette Silverado ;) Bunun benzeri Dallas Custom var bir de... Bir dönem İndigo alkovenlerin çok uygulandığı modeller.
  3. O

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım 4 Sayfalık yapım öyküsü var elimizde: :) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9630.0

4. O

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Bülent tahminime göre yaz-kış (daha doğrusu hava durumuna bağlı basınç değişikliği) fark ediyor. Yazın çalıştıramadığım iritfada (1740 m.) kışın sorunsuz çalıştı benim alet. Kullanım kılavuzunda yazan 1500 m. biliyorsun. Aradaki 240 m. de...
  5. O

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Motor taşıma aparatını TÜV'deki kontrol görevlisine sormuştum. "Özel amaçlı olduğu için o tür ayrıntılara bakmıyoruz, arkada çıkıntı sorun olmaz. Asıl dikkat ettiğimiz yanlara doğru çıkıntı olmaması" demişti. TÜV de eskisi...

6. O

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Cam elyafı ile takviye edilmiş polyester yeterince sağlam bir malzeme. Depoyu kontraplaktan yapmak yerine kartondan falan yapıp üzerini kaplasak olmaz mı? Pratiklik ve hafiflik açısından soruyorum. Karton...

7. O

Marmaris-İstanbul

Ynt: Marmaris-İstanbul Yanlış hatırlamıyorsam Süreyya bey'in bir topiğine kamperde bulunması gereken zorunlu eşyaları yazmıştım. Ama orada daha çok teknik ekipmanlar vardı. İğne ipliğe kadar ayrıntılı bir liste çıkarmak lazım aslında.
  8. O

Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010)

Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010) Anlaşılan yayılacak bu iş. Amerikalılar sahiplenmeden önce patentini almalıydık. :D Yanlış hatırlamıyorsam Haldun da niva takımından birilerinden öğrenmişti. İlk elden mucidine ulaşabilirsek Ahmet, Mehmet artık her kimse " x şahıs...
  9. O

Marmaris-İstanbul

Ynt: Marmaris-İstanbul Uzun gezi öncesi haftasonu ısınma turlarınızı görelim? Hani nerede?... :) Eksik gedik, tabak çanak, çömlek böyle ortaya çıkacak. Sizin kampere yerleşmeniz 1 ayı bulur. Her şeyin yerli yerine oturması ise neredeyse 6 ay. Isınma turları önemli. Yazlık evinizmiş gibi...

10. O

Yeni Sayfa Düzeni Çalışması ve Köşe Yazarlarımız.

Ynt: Yeni Sayfa Düzeni Çalışması ve Köşe Yazarlarımız. Uzun zamandır olması gerektiğini savunduğum bir uygulamaydı. Bu gelişmeye çok sevindim. Sabırsızlıkla bekliyorum.

11. O

Marmaris-İstanbul

Ynt: Marmaris-İstanbul Mavi turdan sonra karavanla sahil şeridi hayal kırıklığı yaratabilir. Sonraki (ya da önceki olursa daha iyi) bir haftayı kültür turlarına ya da en azından sahilden uzak kesimlere (Batı Toros yaylaları, Salda Gölü vs..) ayırmanızı tavsiye ederim. Ya da denizden...
  12. O

Haydi Pelepones'e

Ynt: Haydi Pelepones'e Yol bilmez, iz bilmez, dil bilmez, üstelik ABC'sini bile okuyamazsınız.. Yemeklerimiz, damak tadımız uyuşmaz. Caanım beyaz peynir yerine feta, güzelim mezelerimiz yerine caciki, musakka dayarlar önünüze. ( cacıki dediğimin bizdeki gibi içine hıyar doğranmış ayran...

13. O

Sapanca Bulışması (16-17 Nisan 2011)

Ynt: Sapanca Bulışması (16-17 Nisan 2011) Valla bravo... En güzelleri en sona saklamış Ferhat hocam. Ama aklıma takılan bir soru var; O kadar sucuk muhabbeti yaptık, ya Ferhat hocam hala pastırmayla sucuğun farkını öğrenemedi, ya da Gökhan hocam(toffy) sucukları gerçekten zar inceliğinde...
  14. O

Benim karavanım. Peugeot J5 Rapido (Özgür)

Ynt: Benim karavanım. Peugeot J5 Rapido (Özgür) Nihayet siz de oyuncağınıza kavuştunuz. Çok şık ve bakımlı görünüyor.Güzel günlerde, güzel gezilerde kullanmanız dileğiyle..
  15. O

VW Camper Dizayn Ederken Faydalanabileceğiniz Mobilya Örnekleri..

Ynt: VW Camper Dizayn Ederken Faydalanabileceğiniz Mobilya Örnekleri.. Ahmet abi bir geldi, pir geldi... İngiliz sitesinden alınan fotoğrafların simetrik ayna görüntülerini oluşturacak bir program yok mudur acaba? Gözümüzde canlandırmak kolay ama yine de kafa karıştırıcı olabiliyor.

16. O

Neden Çekme Karavan ?

Ynt: Neden Çekme Karavan ? Ne kadar güzel anlatmışsınız. Sakın ola yanlış anlaşılmasın. Sadece takılıyorum. Bütün bunların yanında motokaravan gerçekten zayıf kalıyor. Yalnızca bir özelliği var; Kontağı çevirip gitmek... ;D
  17. O

Haydi Pelepones'e

Ynt: Haydi Pelepones'e Neden, niçin sorularının cevabı çeşitli. Öyle bir coğrafyada yaşıyoruz ki gelen geçen ezmiş, yıkmış ve bir şekilde imzasını bırakıp gitmiş. Bizdeki savaş, devrim, ekonomik buhran, kültür çeşitliliği, entrika ve rüzgara göre yön değiştiren siyasi politikaların onda biri...
  18. O

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Önereceğim şey en doğrusu ya da olması gereken bir şey değil tabi. Onlar da sistemin bu çarpıklığından besleniyorlar ama muamelecilerle bu işler çok daha kolay. Muameleciye derdinizi tam anlamıyla anlatıyor ve hatta (parayı peşin vermemiş...

19. O

Gezenbilir Karavan Bölümü Yeni Yönetim Yapılanması

Ynt: Gezenbilir Karavan Bölümü Yeni Yönetim Yapılanması Sevgili dostlar ve değerli ağabeylerim, Hepinize ayrı ayrı cevap verip teşekkür etmek isterim.. Hakkım varsa benden de herkese, hepinize helal olsun. Ama bir yandan da bu konuya sürekli mesaj gönderip gündemi işgal etmek...
  20. O

Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları...

Ynt: Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları... Saitabat'ı geç.. Küçük Cumalıkızık orası. Pazar günleri yolu kesip para topluyorlar resmen. İlerideki o barakalar da çooook trennndy!.. :) Otantik motantik ayağına her yerde olduğu gibi kalınca! :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri