Arama sonuçlarınız

1. O

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali (1-5 Haziran 2011)

Çok güzel görüntüler. Elimizde olmayan nedenlerden dolayı katılamadık. Ama gönlümüz sizlerleydi. Organize eden, destek veren, emeği geçen ve fotoğrafları bizlerle paylaşan herkese çok teşekkürler.

2. O

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Mehmet abi, yazınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Babanıza Allah'tan rahmet, sizlere de sabırlar dilerim. İzmir'e geldiğimizde babanızın durumunu konuştuktan sonra " ama ne kadar şanslı bir insanmış ki evladı tarafından...
  3. O

Yakın Çevreye Haftasonu Gezisi (Dağyenice / Bursa)

Ynt: Yakın Çevreye Haftasonu Gezisi (Dağyenice / Bursa) Erden abi, Haldun, İlhan abi ve Vehbi'ilerle uyuşabilirsek benim niyetim Cumartesi sabahtan çıkıp Pazar öğlene kadar kalmak. Oy vermek için biz de geri döneceğiz. Yol kısa olduğu için 1 - 1,5 saat içinde oy kullanmaya yetişebiliriz...

4. O

Yakın Çevreye Haftasonu Gezisi (Dağyenice / Bursa)

Ynt: Yakın Çevreye Haftasonu Gezisi (Dağyenice / Bursa) Diğer İmaj yapımı alkovanlı kimindi acaba? Selamlaşıp tanışmadınız mı? 11 Haziran'da Kocayayla'ya var mısın Erden abi?

5. O

1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011)

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) Sınavda görevli bir öğretmen arkadaşın rapor alması nedeniyle SBS görevi eşimin üzerine kalmış görünüyor. :( Çok küçük bir umutla yarın bir başkasına satmayı deneyeceğiz ama zor gibi.. Muhtemelen katılamayacağız...

6. O

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) Mürşide ablama geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
  7. O

Sineklik Çözümleri?

Ynt: Sineklik Çözümleri? Fotoğrarftaki banyo menfezlerinden buldum. Sineklikli plastik malzeme. Mevcut ölçüleri: 27 x 32 25 x 45 35 x 35 35 x 45 40 x 40 45 x 45 45 x 55 45 x 65 50 x 50 55 x 55 55 x 65 65 x 65 Fiyatlar...
  8. O

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Kocayayla'nın o çiçekleri solmadan, Uludağ'ın zirvelerindeki karlar erimeden mutlaka görülmesi gerektiğini düşünüyorum.

9. O

Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir

Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Başınız sağolsun. Sabırlar dilerim..

10. O

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) Eşimden tısmam diyen babayiğit var mı aramızda? Bu arada yiyip içmekten başka şeyler de yapacak mısınız? Taraklı'nn tarihi, kültürel yapısından, mimariden, doğadan bahseden yok hiç? Bir de "Karagöl" meselesi vardı...
  11. O

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) Takip ediyorum Tayfur hocam. Görev yükü sırtımdan kalkınca ben de biraz rahatladım, bu gevşemeyle eskisi kadar çok online olmuyorum sanırım. Arayı epey açmıştık. Özledik ve sizlerle görüşeceğimize çok seviniyoruz...

12. O

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf, o avatar ne öyle yav? :) Yeni evinin baş köşesi her halde :) Fotoğrafın büyüğünü paylaşsana görelim. Yusuf ağa mı oldun? :)
  13. O

Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları...

Ynt: Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları... Bir merhaba deseydiniz yahu.. :) Yolda korna çalıp el sallayanlara alıştık artık. Tanışmak, görüşmek ümidiyle...
  14. O

Ynt: Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları... Dostlar çok sağolun... Normal koşullarda asla yapmam böyle bir hatayı. Yolumu uzatıp kilometrelerce "şehir içinde bilindik markların işlek benzin istasyonlarını" aramışlığım vardır. O gün basiretim bağlandı anlaşılan. Resmen yolumu...

15. O

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Gezinin harika geçtiği fotoğraflardan anlaşılıyor gerçekten. Adınıza çok sevindim.
  16. O

Ynt: Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları... Pazar günü Kocayayla'daydık. Ancak ayağımı gaz pedalından çekemeden, gitmemizle dönmemiz bir oldu.. :( Sevgli Rocinante'miz öksürüp tıksırmaya, güçten düşmeye başladı.. Orada bayılıp kalacağını hissettiğim için hiç kontak kapamadan...
  17. O

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) Ben kalede durmam, peşinen söyleyeyim. Ceza alanı içinde herhangi bir yer olur. Kaleye Bülent geçsin, ben şut çekerim. Erdal bey santra'da konuşlansın. 4 - 4 - 2 mi, yoksa 3 -5 - 2 mi dizileceğiz? Maç seyircili mi...

18. O

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Ulusumuzun "Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" kutlu olsun... Yeri gelmişken değinmek istediğim bir konu; İstanbul'un işgal yıllarında Cevat Şakir Kabaağaçlı'nın (Halikarnas balıkçısı) anılarından; "İşgal subaylarının...
  19. O

Fethiye Ölüdeniz

Ynt: Fethiye Ölüdeniz Metin bey'in izni ve ricası ile; Bana iletmiş olduğu fotoğraflarını yayınlıyorum:

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri