Arama sonuçlarınız

1. O

Ankara'da Teknik Yardım ve Destek

Ynt: Ankara'da Teknik Yardım ve Destek Karavanınızın nasıl bir şey olduğunu fotoğraflarıyla burada yayınlarsanız, yapan usta (ya da firma), eski sahipleri vb. hakkında bilgilere ulaşma şansımız da olabilir. Bunlar sistem hakkında iyi kötü ip uçları verir ve arızaların hangi sorunlardan...

2. O

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Biz de Botanik Park buluşmalarına başlasak mı Bursalılar olarak yakında? Ama bana biraz uzak.. 10 km. kadar.. :( Kültürpark olsa daha iyi. Hatta daha iyisi Tophane parkı. Oraya yürüyerek bile gelirim. ;D
  3. O

Karavan için Tuvalet Tavsiyesi?

Ynt: Karavan için Tuvalet Tavsiyesi? Bauhaus'da satılan portatif tuvaletlerin markasını bilen, duyan, gören var mı? 20 lt.lik olan için 105 TL. gibi bir fiyat hatırlıyorum. Fiamma'ya benziyor şekil itibarıyla ama?.. Fiamma ise fiyat bedavadan biraz pahalı. *** Fiamma ise bu mesajım...

4. O

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali (1-5 Haziran 2011)

Kasdettiğim konu "benim çıkıp çıkamayacağım" değildi Bülent. Balıklı - Pürenli yaylasına Haldun abi'nin alkovanlı hatta Tamer'in alkovanlı aracı bile çıkmıştı. Yol oradan daha kötü değil ise "benim orada gördüğüm araçların çoğu çıkabilirdi" diye düşündüm ister istemez. Ama tabi gelemediğim...
  5. O

Karagöl Yaylası düşündüğümden çok daha güzelmiş. Merak ettiğim; Hazır grup olarak gidilmişken neden bir gece dahi olsa orada kalınmadı? Biliyorsunuz tek karavan gidildiğinde güvenlik endişeleri nedeniyle çok ıssız yerlerde kalınamıyor. Yol o kadar kötü mü? Yolcu dolu midibüsler...

6. O

Iskandinavya 2011 Gezimiz

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz Muhteşem!.. Gerçekten... Tanımlayacak başka kelime bulamıyorum. Gezip görmeyi en çok istediğim yerlerden biridir İskandinavya Yarımadası. Bir gün gerçekleşir mi, yoksa sadece hayal mi, bilmiyorum? Yakın vadede gerçekleşemeyeceği açık. Fotoğraflarla...

7. O

Karavancılar olarak karşılığında "biz ne verebiliriz?" sorusunu da sormak gerekiyor. Sadece gidip görmek, organizasyonda misafir olarak yer almak yeterli katkı mıdır? Ben bu konuda pek iyimser değilim. İlçe ekonomisine o süre içerisinde karavancıların yapacağı katkı, ikramlar ve alınan...
  8. O

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Akü ve şarj işlerinde daha çok yol almamız gerektiğini anlıyorum. Çok bilinmeyenli acayip bir denklem bu. Matematiğe dökmek gerçekten zor. Değişkenler de çok fazla.
  9. O

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım İnsel hocam, Aydın'daki mavi reimo joker bundan daha mı kötü kondüsyondaydı? 25,000 TL. istiyor diye söylemediğimizi bırakmamıştık. Sen bile demiştin "o fiyatlara satabilirse gidip elini öpeceğim diye" (eski sayfalarda var bu...

10. O

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Bu ne şimdi yaa? :-X :-\ :'(

11. O

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Aldım ben de küçük bir ölçüm cihazı. Haftasonu değişik değişik ölçeriz bakalım. Voltmetre benim regulatörüm gibi çalışıyor sanırım. Yani dışarıdan enerji gelirken ne geliyorsa en yüksek olanı gösteriyor...
  12. O

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Araç güzel ama imalatında altın ya da gümüş gibi değerli madenler mi kullanılmış, çözemedim? :o :o :o Tüm zamanların rekoru bu olsa gerek...

13. O

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Kritik soru şu: Sabaha karşı 05 - 06 saatlerinde voltaj kaça düşüyor? Bunu gözlemleme şansınız oldu mu? Cycle ve akü ömrünü kestirebilmek için bunu bilmek önemli olsa gerek. Sabah güneş gördüğü andan...
  14. O

Sineklik Çözümleri?

Ynt: Sineklik Çözümleri? Dün gece 1 saate yakın çalıştırıp deneme şansım oldu. Havalandırma gücü slow modunda bile oldukça tatminkar. Sıkıştırılabilir İki ayrı dirsekten yönü ayarlanabildiği için oldukça kullanışlı. İsterseniz kuvvetli kıskaç ile bir yere tutturabilirsiniz. Kıskaç aynı...
  15. O

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Alıcı ve satıcıların fiyat verme konusunda "reklam olur ve yanlış anlaşılır" endişelerini anlayabiliyorum. Ancak bu önemli bir konu. Diğer aksesuarların fiyatlarını ve satıldıkları yerleri paylaşabiliyorsak bunu da paylaşmalıyız...

16. O

Haydi Pelepones'e

Ynt: Haydi Pelepones'e İçinde bulunduğumuz tarih itibarı ile "yaz" yeni başlıyor. İçimiz kıpır kıpır. Tatil planları, rota hazırlıkları, eşlerin son alışverişleri, mayolar, bikiniler, terlikler, güneş kremleri, gerekli gereksiz bir sürü ıvır zıvır... Adamların...
  17. O

Benim Camper'ım - VW LT 35-E REİMO

Ynt: Benim Camper'ım - VW LT 35-E REİMO Buğra, çok sevindim. Başlığı görmekte biraz gecikmişim kusura bakma. Güle güle, gönlünüzce, sağlıkla, sıhhatle, iyi günlerde kullanmanız dilekleri ile...
  18. O

Sineklik Çözümleri?

Ynt: Sineklik Çözümleri? Carub markalı Çin malı vantilatörlerden bir tane aldım. Daha iyisini de bulamadım açıkçası. Mevcut modellerin içinde en sağlam o göründü gözüme. Artık dayandığı yere kadar.. Watt olarak gücü yazmıyor üzerinde. Enerji tüketimi yaklaşık bile olsa nedir, fikri olan...

19. O

Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper -

Ynt: Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper - Cem Babadağ (orsaalabanda) Beğenileriniz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.. Benim aracım "otomobil" ruhsatlıydı. Standart fabrika çıkışı arka koltuklu olanlar bu şekilde. Ruhsatında kamyonet ya da panelvan yazanlar...
  20. O

Macit bey ile öğleden sonra 15:00 civarında Mudanya yolunda yan yana geldik. Yanından geçerken çok baktım ama sıkışık trafik nedeniyle tüm dikkatini yola vermişti sanırım. Buralardaysa belki rastlaşırız yeniden.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri