Arama sonuçlarınız

1. O

Fethiye'ye Yolu Düşenler için; Özel Günlere Kutlama Pastaları

"Fethiye'ye yolu düşen gezgin dostlara özel gün kutlamaları için ev yapımı çok lezzetli şirin pastalar... Sipariş üzerine size özel, istediğiniz şekillerde yapılabilir.. Sipariş ve yönlendirme için benimle iletişime geçebilirsiniz." Bu güzel şeylerin tadına da bakabilme...

2. O

Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper -

Ynt: Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper - Cem Babadağ (orsaalabanda) Kızımız artık yasal kilo ve boy ölçülerinin sınırında olduğu için çocuk koltuğu kullanmıyoruz. Arka koltuktaki emniyet kemerlerimiz de maalesef iki noktadan bağlantılı. Bu bir çok kamper ve minibüs tarzı...
  3. O

Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper -

Ynt: Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper - Cem Babadağ (orsaalabanda) Teşekkür ederim sn. Boyraz, Demonte olan sandık türü eşyalarla muayenede dahi sorun olacağını düşünmüyorum. Yolda trafik polisleri de bunlara değil, çok farklı şeylere bakıyorlar. Bu düzenlemeyle ilgilenen...

4. O

2 - 22 Temmuz 2011, Adriyatik turu

Ynt: 2 - 22 Temmuz 2011, Adriyatik turu Çok hoş görüntüler, güzel anılar... Hoşgeldiniz demeye dahi fırsatım olmadı, sanırım teknik bir problemden dolayı bu konunun ilk iki sayfasını görüntüleyebiliyordum ancak. Konulara cevap yazıldığında uyarı maili gelmiyor, haber ver butonu da...
  5. O

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan Hoşbulduk yiğen.. Biz de özledik valla. İl sınırlarının dışına çıkabilecekseniz görüşelim bir ara. Ben de "rastgele" diyeyim de ilginç fotoğraflarla dönsünler o zaman :) Hoşgelenler, hoşgidenler... Hepsini kaçırmışım. Geç fark ediyorum, çünkü...

6. O

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? İnsel hoşgeldiniz..

7. O

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan Ferhat hocam, güle güle gidin, güle güle gelin.. Bu kadar "güle güle" den sonra bol gülücüklü "şirin" fotoğraflarınızı bekliyoruz... Balığa da mı çıkacaklar İskandinavya'dan?
  8. O

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Kaynağına en yakın sensin Melih, müzesinden araştırıverseydin? :) Gelecek misin Kıyıkışlacık taraflarına?
  9. O

2 - 22 Temmuz 2011, Adriyatik turu

Ynt: 2 - 22 Temmuz 2011, Adriyatik turu Yolunuz açık olsun. Keyifli ve sorunsuz geziler dilerim. Türk karavancılar için yurt dışı bir rallinin gündeme gelmesi gerçekten gurur verici. Organize eden ve emeği geçenleri canı gönülden tebrik ederim. Tecrübe ve izlenimlerinizi...

10. O

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Burun kısmı orjinale benziyor da kupa ve geri kalanı Türk işi galiba.. Bari orjinale sadık kalınsaydı. Sevemiyorum bu tür konstrüksiyonları.. Allah bilir dondurma kamyonu falan yapacaklardır..

11. O

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Kısmetse biz de bu pazar çıkıyoruz.. Rotamız Salda Gölü ve Antalya üzerinden Batı Akdeniz.. Zaman elverdiği ölçüde Güney Ege'ye doğru zorlayacağız. Bakalım..
  12. O

Kendi Karavanını Yapanlar;Subaru Libero 4WD Minivan-ssem

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;Subaru Libero 4WD Minivan-ssem Biz kangoo da bu bölüme sabit mutfak yerine özellikle çocuğun ihtiyaçları için portapotti yi tercih etmiştik.. Ama özellikle yağışlı havalarda hele de yatak açıkken içeriden mutfağı kulllanabilmek çok önemli bir avantaj. Kangoo da...

13. O

Erdek (Kapıdağ Yarımadası) Kamp Yerlerimiz

Ynt: Erdek (Kapıdağ Yarımadası) Kamp Yerlerimiz Yahu millet karavanların kapısı bir birine bakmasın diye ne yapacağını şaşırır, siz hala kampingde bile kzılderililere karşı savunma düzenindesiniz! :) :D Alışamadınız hala, bir takım tedirginlikler var galiba? :)
  14. O

İstanbul-Marmaris-İstanbul Biraz Deniz,Biraz Kara.

Ynt: İstanbul-Marmaris-İstanbul Biraz Deniz,Biraz Kara. Haydi bakalım... Yolunuz açık olsun. Ne tatlıdır ilklerin heyecanı.. :)
  15. O

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Kaza günü telefonla görüştük Vehbi ile.. Tomografi sonucuna göre tehlikeli bir durum yokmuş. Ama ciddi bir travma ve acı verici bir durum... Hepimiz üzüldük. Bununla geçmiş olsun diyelim... Sonrasındaki azimlerine de hayran olmamak elde değil. Ekibe keyifli geziler...

16. O

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) İlginç ama bir o kadar da pratik ve kullanışlı bir kamper oldu. Tebrik eder, keyifli gezilerde kullanmanızı dilerim... *** Dikkatimi çeken önemli bir konu, ocağın çok köşede kalıp duvarlara yakın olması. Yan...
  17. O

VW LT28 High Top Camper Aracımın Yeniden Doğuşu

Ynt: VW LT28 High Top Camper Aracımın Yeniden Doğuşu Şu eski LT serilerini yürütmek hepimiz için bu kadar kolay olsaydı keşke.. Büyüklüğüne imrenmemek elde değil. Bu dizayn da kamper araçta en beğendiğim dizayn. Ya da PSA araçlara bu dizayn uygulanabilseydi... Yüksek tavan ve...
  18. O

Ankara'da Teknik Yardım ve Destek

Ynt: Ankara'da Teknik Yardım ve Destek O halde öncelikle yapmanız gereken yaşam aküsünün şarj durumunu öğrenmektir. Bunu basit bir voltmetre ile kendiniz ölçebileceğiniz gibi bir oto elektrikçisine de ölçtürebilirsiniz. Voltaj 12 ve üzeri ise şimdilik iş görür niteliktedir. Voltaj düşükse...

19. O

Ankara'da Teknik Yardım ve Destek

Ynt: Ankara'da Teknik Yardım ve Destek Öncelikle aracın her hangi bir yerinde ayrı bir akü var mı bir bakın... Varsa bunun tipi ve kapasitesi önemli. (üzerinde yazan amper değeri nedir? Markası nedir? Jel mi, AGM mi, normal kurşun asit mi?) Aküyü bulup fotoğraflarsanız ne olduğuna dair...
  20. O

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Bu cümlenin doğrusu şu şekilde olmalıydı: "1990 model bir karavana 38000 tl vermektense 2004 model bir araca 30000 tl vermeyi daha akıllıca buluyrum." :) Tercih meselesi tabi... 1990'lı yılların karavanlarına...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri