Arama sonuçlarınız

1. ensdvc

Bürstner Premio Life 430 Ts Mi Yoksa Weinsberg 390 Qd Mi? Yardım Lütfen

daha büyük karavan ihtiyacı ile arifiyedeki yerli üreticilerin davranışları ve izmir firmalarının fiyat politikalarından dolayı bizde istemeyerekte olsa avrupa üretimi karavan almak zorunda kaldık:) bu saatten sonra artık yerli çekme karavan üreticilerine güvenim kalmadı. euro bu seviyeler ve...

2. ensdvc

Hocam okuyana kadar gözleri bozuyordum:smiley: elinize sağlık güzel bir karşılaştırma olmuş. burada benim için karar aşamasında 2 önemli faktör olurdu(donanımlar arası farksız olarak yorumladım). 1-Ön cam ve heki iç aydınlık ve yaşam alanına katkısı ne kadar ve bu benim için ne kadar önemli...
  3. ensdvc

Fiyata göre baktığımızda donanım avantajı yok gibi? sahibinden sitesinden baktığım kadarı ile gönderdiğiniz resimdeki donanımlar fiyata dahil edilip paket yapılmış. Bu arada paket altında derli toplu olarak sunmaları çok hoş olmuş. Güzel günlerde kullanın hocam

4. ensdvc

donanımlar arası bu modelin fazlalığı nedir? extraları çok iyi demenize istinaden soruyoryum. Satıştaki donanımları arası fark göremedim??
  5. ensdvc

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Güzel tespitler hocam. Benim öğrendiğim ders ise şu oldu: ihtiyaca yönelik tercih. Yoksa bu karavancılığın sonu yokmuş bunu gördük ailece:) Ben ekonomi açısından karavancılıkta TL yerine döviz ve sizin de önerdiğiniz gibi ithal olan malzemelerin alınmasından yanayım. Bir nebze de olsa alım...

6. ensdvc

Merhaba, Verdiğiniz listede karar aşamasında ben araştırmamı şu şekilde gerçekleştirdim. Yerli üreticilerin kullandıkları 4 kalem malzemeye karşılık bu 4 kalem ve üzerine olan ekstraları kalem kalem malzeme/fiyatı olarak; Yerli üretici -Porta potti qube 85euro -Beko 90lt 12v dönüşümlü...

7. ensdvc

Merhaba tekrardan, Önceki karavanım caretta uncle O1 belgeli çekme modeliydi 3kişilik kompak bir aile olarak karavanda tahminimizden çok daha fazla zaman geçirdiğimizi ve bunun ailemize olumlu etkilerini görünce daha büyük iç alanı olup yatak bölümü ayrı ve sabit olan modellere geçme düşüncesi...
  8. ensdvc

Yakın zamanda çekme karavanımızı satarak(750kg altı) daha büyük ve donanımlı yerli karavan arayışı ile sakarya ilindeki yerli üretici firmaları eşimle gezdik. Malesef önyargımızın gerçekliği konusunda bizce üzücü bir tecrübe oldu bu süreç. Şunu anladık ki aynı boyutlardaki benzer donanımlarda...
  9. ensdvc

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba, enes ben kocaelide oturuyorum. çekme karavan ve offroad ilgi alanım. eski karavanım ve yeni karavanlarım hk bilgi edinmek/paylaşmak adına kayıt oldum. saygılarımla

10. ensdvc

merhaba, bizde haziran teslim weinsberg 390qd den yana tercihimizi yaptık. caretta uncle eski karavanımız. iki markada sektöre globalde yön veren firmalardan(bmw-mercedes gibi). biz 3kişilik bir aileyiz ve en önemlisi iç dizayn açısından gönlümüzden 390qd modeli geçti tercihimizi bu yönde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri