Arama sonuçlarınız

1. Servet Aydın

2.0 Td4 Hse Freelander Geri Vites Sorunu

Otomatik şanzuman onarımı yapan yer ile görüşüp aşağı yukarı rakamı verecek. Hatta şunu da söyledim. Makul rakam çıkarsa söker Ambar ile göndeririz dedim. Okey dedi

2. Servet Aydın

65.000 Tl'ye Kadar Arac Tavsiyesi

290 nm tork dayanımı var. 150.k yağ değişim periyodu önemli. Şanzuman bozulma vakaları ise viskoz kaplin nedeniyle oluyordu 2004 modele kadar olanlarda. Viskoz kaplin farklı takılınca sorun kalmadı zaten
  3. Servet Aydın

Öğrendim olası sorunu. Şanzuman üzerinde iki tane yanyana tapa var. Birisi yağ tahliyesi diğeri ise sensörlü bir tapa. %90 yağ değişimi yapılmak istendi ve yanlış tapa söküldü. Tapa karşısında okuyucu var geri vitesin. Onu görmüyor. Onarım için şanzuman sökülecekmiş.

4. Servet Aydın

Mizansen diyelim :) YouTube kanalımda bir çok videolarım var, araç kendi sınıfında cidden başarılı. Bunu derken eski kj kullanıcısı olarak yorumluyorum. Bakım tabii ki önemli. Daha da önemli olanı olası sorunlar çıktığı zaman doğru ellerde müdahale. Bunu derken de eski Lr2 kullanıcısı olarak...
  5. Servet Aydın

Freelander 1td4 hse düşük kmli alınır. 3 cm yükseltme çok basittir, peşine 225 65 17 bf. Ko2 lastikler takılır. Benim diyen araçların peşinden değil önlerinden gidilir. Sorunsuz araçtır. M47 dizel bmw motoru, aisin otomatik şanzumanı ile çok uyumlu çalışır. Ehil yerde abartmadan 130 bg olacak...

6. Servet Aydın

2004 Model Land Rover Dıscovery Td5 Aracım Için Motor Arıyorum

Farklı motor için farklı ecu ve tesisat gerekecek. Otomatik ise şanzuman motor ile senkron çalışıyor vites hız tork bilgileri vs. Bunlar nasıl aşılacak?

7. Servet Aydın

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

Başkanın wk, hafta sonu 200 km yaptık. Çağlar kullandı. 8.6 litre altına inemedik ve 80 km son hızımız. Şehir dışında düşük hızda saçma şekilde fazla yakıyor. Aynı tüketimi 110 km hız ile yakalayan araç. 1600 devir maksimum tork deviri ama tüketim için minimum devir değil. Manuel moda alıp...
  8. Servet Aydın

Bende de aynı aracın 2006 modeli var. 275.k oldu. Şanzuman saat gibi maşallah. İki firma yapıyor onarım ve veya arıza olursa.
  9. Servet Aydın

Uzakmışsın. Orada tanıdığım yok. Bostancı sanayide Sinan elektronik ve şahland oto sahipleri ile aram iyidir. Onlara sorayım bu arıza nedir neyin nesidir diye. Verecekleri fikir ile devam edelim.

10. Servet Aydın

Nerede ikamesin?

11. Servet Aydın

Ford Mondeo 2.0 Tdci Otamatik Titreme Sorunu.

Aks belirli hızlarda da yapar. Sökülerek balans kontrolü yapılmalı
  12. Servet Aydın

Yağ seviyesine bakıldı mı?

13. Servet Aydın

Geri vites selenoidi. F4 hatası veriyor mu?
  14. Servet Aydın

Ford Mondeo 2.0 Tdci Otamatik Titreme Sorunu.

Lastik havaları ne alemde, ne marka?
  15. Servet Aydın

Freelander2 Almak İstiyorum Ama!?

Konu eski. Bende eski kullanıcısı olarak iki kelam edeyim. Motoru psa grubuna ait Peugeot araçlarda kullanılır. Ford aynı hacimde ekipmanları farklı olarak kullanmakta idi. Aracın şanzumanı aisin. Mekanik ömür araç ile aynı. Yakıt tüketimi biraz yüksek. Şehir içi 11 şehir dışı 7 litre. Terrain...

16. Servet Aydın

Obd2 Uyumlu Mu?

Bluetooth olandan almayın. Yarın araçta sabit kalıp, tablet vs gibi cihazlar ile gelişmiş yol pc yapmak istersiniz habire hata verir ve finalde bozulur. Wifi alın ömürlük olsun.
  17. Servet Aydın

12volt Elektrikli Musluk

Avm gibi yerlerde olan harekete duyarlı muslukların araç versiyonu sanırım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri