Arama sonuçlarınız

1. Servet Aydın

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Beter olunuz. Kar 50 cm yağsın ekmek almaya bile gidemeyiniz

2. Servet Aydın

Video: https://youtu.be/LdtXy9By3po
  3. Servet Aydın

Tork konverter, sanayi adı ile türbin şanzımanın temel taşıdır. Devir arttıkça torku yükselerek aracın ivmelenmesini sağlar. ( daha fazla detay var girmiyorum) Araç viteste olduğu sürece tork konverter gücünün bir kısmını kesintisiz ilettiği için araç yürüme eğiliminde olur. Hafif rampada dahi...

4. Servet Aydın

Bf Goodrich Urban Terrain

Bende urban terrain düşünüyorum. Hali hazırda 225 65 17 bfko2 var aracımda. Bunların yerine takacağım. Konu içinde bilginiz olsun, şayet elinde bu ölçüde lastiği olan varsa takas edebilirim de. 5 adet bendeki lastikler ve sadece kışın kullanıyorum. Sanırım 2 sene oldu alalı. Profil fotomda...
  5. Servet Aydın

Suvu olmayan fakirler yazmasın kardeşim buraya. Gidiniz ve tomofil ile geziniz bayımo_O

6. Servet Aydın

tork konverter olmaz olur mu var tabi ki.

7. Servet Aydın

Motor ve şanzıman takozları konrolü yapılacak, vites boşta iken motor titreşimi varsa enjektör bakımı ihtiyacı olabilir, trim sesi benim araçta da var ancak çok az. Sağ hava yastığı bölgesinden geliyor. Yastığı söküp bakacağım. Oralarda bir gevşeklik var. Ve son olarak, bir çok türbinli otomatik...
  8. Servet Aydın

Tekleme Ve Vuruntu Sorunu

Defransiyel şase sabitleme ön takozu, arka aks hasarı
  9. Servet Aydın

1: Kızdırma bujileri kontolü, ana yakıt pompası ( sağ arka tekerin orada ) enjektör kontrolü 2: Şaft mafsalı boşluğu, defransiyel iç yapısal hasarı, vcu kaplin boşluğu, şaft askı bağlantı takozları aşınması

10. Servet Aydın

1: Kızdırma bujileri kontolü, ana yakıt pompası ( sağ arka tekerin orada ) enjektör kontrolü 2: Şaft mafsalı boşluğu, defransiyel iç yapısal hasarı, vcu kaplin boşluğu, şaft askı bağlantı takozları aşınması

11. Servet Aydın

Garip Bir Freelander Arızası

Hayır
  12. Servet Aydın

Freelander2 Almak İstiyorum Ama!?

Km kaç? Vaziyete göre enjektör revizyonu görülüyor. Kızdırma bujilerinin sağlam olduğunu var sayıyorum

13. Servet Aydın

3.7 Yol Bilgisayarı Uyarısı

Bakım programı geldi diyor da, dili İngilizce yapsanıza. Fransızca şu an
  14. Servet Aydın

06.10.2018 - İnönü Yaylası Gezimiz

Doğa demek sessizce dinlemek demek rüzgarı ve canlıları. Maalesef cahiliz
  15. Servet Aydın

12 V Çakmaklıkla Çalışan 200 W Oto Isıtıcı

Benzer üründen kullandım vaktinde. Ptc ısıtıcı 150 watt dahi veremiyor. Eğer aracınız kalorifer kazanı hattı uygun ise Renault veya Ford araçların kullandığı 1.5 kw ısıl gücü olan Ptc takmanızı öneririm. Tabi ki araç çalışmaz halde iken uzun süre dayanmaz akü. Veya, feelander 1 araçların...

16. Servet Aydın

Hayırlı Olsun - Lr Defender Servis/garaj - Kocaelİ

Emre hayırlı olsun. Sanayi içinde mi yeriniz
  17. Servet Aydın

2.0 Td4 Hse Freelander Geri Vites Sorunu

Hadi bakalım, güzel haberler bekliyoruz
  18. Servet Aydın

2.0 Td4 Hse Freelander Geri Vites Sorunu

Sanırım iş yoğunluğundan unuttu. Bostancı ŞahlandOto Latif Kurmuş. 535 213 4812

19. Servet Aydın

65.000 Tl'ye Kadar Arac Tavsiyesi

Hiç sorma Ali. Ömrüm çürüdü :D
  20. Servet Aydın

65.000 Tl'ye Kadar Arac Tavsiyesi

Standart Olarak 230 nm şanzuman. Tork dayanımı daimi. Pik olarak her türbinli şanzuman kısa süre fazladan basınç gönderir. Sonrasında oynama yoksa olması gereken basınca düşer. Yazılım olsa dahi. Zaten araç sürekli tepe nokta güç ile yürüyemez. Bakımı özel serviste 10.k aralık ile yaptırıyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri