Arama sonuçlarınız

1. Servet Aydın

3.7'yi Satıp 2.7 Veya 3.0 Dizel Almak

Ve hatta 5 aracı haşat eder içinden tek parça çıkılır ki tank gibidir

2. Servet Aydın

Freelander 2 / 2.2 Td4 Hakkında Yorumlar

İyi bir expertiz şart. Birde yolda test yapın. Sabit hızda misal 70 90 gibi iken anlık kesinti var mı, varsa enjektörler bozuk. Durun dip gaz kalkın, alttan ve arkadan vurma hissi geliyor mu. Geliyor ise haldex bozuk. Akü kapağını açın ve aküyü oynatın. Akü saklanıyor ise akü havuzu kırık. Ciddi...
  3. Servet Aydın

Freelander 2 / 2.2 Td4 Hakkında Yorumlar

Km değil kimden alındığı önemli her aracın. 350.k nasıl kullanıldı bilinmez. Riskli bir km. Araç hangi paket ve rakam nedir

4. Servet Aydın

Dünya Radyosu Nedir? Ne Işe Yarar?

Sw lw yayınları olduğu 80lerin zamanı radyo sadece. Fm kazancı günümüz pll tunerleri kadar güçlü değil. Nostalji sadece ve gereksiz pahalı
  5. Servet Aydın

Freelander 2006 Td4 Se Sonradan Hiz Sabitleme Takilirmi

Sol göğüsün orada tuş yeri hazır. Arkasında kablo var ise tuş takıp ışığı yanacak mı ona bak. Yanar ise direksiyon sarmalı değişecek ve direksiyon değişecek.

6. Servet Aydın

Yükseltmeden Sonra Ön Takımın Vurması

Kule vidaları tam sıkıldı mı?

7. Servet Aydın

Land Rover Freelander Hakkında Yardım İstiyorum

Land rover araçlarda kilit yok. Tcs sistemi var. Frenleme ile sanal kilit sistemi oluşuyor ve her patinaj yapan tekere her hızda müdahale ediyor. Vitesten bağımsız
  8. Servet Aydın

2010 Range Rover Sport Hse 3.0 Tdv6 Dizel Kısıtlı Performans Sorunu!

Hava akışmetre doğru hava oranı okumaz ise turbo basıncı yükseltmez. Bunun akabinde ise reduced engine performance uyarısı çıkar. Yağsız kontak sprey ile iki sensörü de temizleyin. Ve yine deneyin. Tekrar ederse sağda solda varsa çıkma test için deneyin. Direk turboya dalmayın
  9. Servet Aydın

Başka yerde yazdım. Okudun sanırım :)

10. Servet Aydın

2001 Freelander 1 Sol Önden Gelen Fan Sesi.

Dediğim yer ise tamirlik olay yok. Kalorifer suyu ısıtıcı çalışıyor. Normal yani. Millettin para verip yaptıramadığı sistem var aracınız da. Hava soğuk, motor soğuk iken yine sesi duyacaksınız eğer webasto ise
  11. Servet Aydın

Onarımı yapılsa da dikiş tutmuyor motoru. Jeep konusunda çok çok iyi bir ustam var. Bostancı sanayide. Kendisinin de bu konuda uzak dur talimatı vardı vaktinde. 2.2 başka bir dünya. Terrain response sistemi olan alınır. Motoru Pejo 607 ile aynı. Araç alındığı zaman mutlaka yapılacak listesi var...

12. Servet Aydın

2.8 İtalyan motor olandan uzak dururum. Lr1 alınacak ise 2.0 M47d motor yani bmw motorlu olan alınmalı. Hse paket ile tadından yenmez. 2004 sonrası makyajlı kasa düşünülür. Cheeroke için 3.7 limited tercih edilir ise landı o zaman pas geçebiliriz
  13. Servet Aydın

Çalışırken sistem elinizi boruya tutmayın yanar

14. Servet Aydın

Fan değil webastonun egzos sesi oradan gelen ses. Eğilip bakın tampon altında metal boru göreceksiniz
  15. Servet Aydın

Yurt Dışından Vebasto (dizel Isıtıcı ) Alımı

Aldım açık sahada test ettim ve hâlâ kullanıyorum. Yazlık çadırı ısıtıyor açık alanda. Enerji tüketimi kızdırma bujisi aktif iken 130 watt, sonrasında tam güçte ( pompa 5hz ile çalışırken) 40 watt. Uzaktan kumanda ile ısı veya pompa frekansı ayarı yapılıyor. En yüksek güçte 8 saatte 1 litre...

16. Servet Aydın

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Aisin firması, jatko modeli tam otomatik şanzıman var bizde. Ya da şöyle diyeyim, klasik otomatik şanzıman var ama iyisinden var. Ford mondeo Mk3 ve jaguar kullandı aynı zamanda.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri