Arama sonuçlarınız

1. E

Çekme Karavanla Rize Yaylalar Turu.

Gezimiz dün öğleden sonra tokat/niksardan başladı.ünye üzerinden doguya dogru geldik ve Eynesil ilçesinde sahil kenarinda bulunan tırcılarin da durduğu belediyenin parkında konakladik. Hem aksam çayımızı içtik hem de çocuklar için oldukça büyük bir oyun alanı var. Emniyet tarafindan da 24 saat...

2. E

Herkese iyi akşamlar. Bu hafta sonu gezimize çıkma planım vardı fakat hava durumu yağışlı görünüyor. Havanın daha müsait olduğu yer öneriniz var mı? Yine karadeniz ve yayla turizmine uygun. Bu hafta sonu sisdaginda şenlik varmış galiba bilgisi olan var mı acaba. LG-D855 cihazımdan Tapatalk...
  3. E

Hava ve yollar müsaade ettiği sürece yaylalara çıkıp orada kalmayı istiyorum. Bunun zevkinin yanında yakit sarfiyatıni gözardı edebilirim. Ama hava ve yollar izin vermezse dediginiz gibi yapıp karavanı uygun bir yerde bırakıp gezeriz. Teşekkürler. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...

4. E

Iyi aksamlar herkese. İki yil önce çamlıhemşin ayder tarafina çıkma fırsatı bulmuştuk fakat diğer taraftan zilkaleye kadar gidip sis nedeniyle geri kalan yaylaları gezememiştik. Bu sene yarim kalan yaylalari gezmek istiyoruz. Aklımdaki soru şu; Aracım 5m ve cekme karavan 3.75m toplam 8.75m...
  5. E

Kendi Imalatım Olan Çekme Karavan Için Yorumlarınızı Bekliyorum

Dedikleriniz hakkinda bilgim olmadığı için dikkat etmemistim ve düşünmemiştim. Deneme amaçlı bir iki kez çalıştırdım ve sorun çıkmadı. Dahaca kamp yapma fırsatım olmadi. En yakın zamanda yerini değiştireceğim. Teşekkürler. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. E

Fotosunu çektim. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. E

Kendim Yapıyorum! Küçük Aile Karavanım.

Tatile çıkmadan pencere ve tavan havalandırması için ölçüsünde kontraplaktan çerçeve kesip üzerine sineklik tülü yapıştırarak hatırladığım parçaları yerlerine takmak için çamaşır lastiği kullandım. Kapalı konumda sineklikler çıkmak zorunda takılı iken lastik tutuyor. LG-D855 cihazımdan Tapatalk...
  8. E

Kendi karavanimda ben oto sanayide bir Dükkanda seffaf renkli hortum buldum ondan kullandım hidrofora tam oluyor kelepçeyle de sıktım sıkıntı çıkarmadı. Ama adı ne diye geçiyor bilmiyorum dolaşa dolaşa bulmuştum. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. E

Tokat Niksar Çamiçi Karavan Kamping

İyi aksamlar. Memleketim olması sebebiyle her yaz gittiğimde günübirlik olarak mutlaka çıkarım Çamiçi yaylasına. İlk mesajda güzel açıklama yapılmış zaten. 1200m rakımlı Yaylamızda bulunan kamp ve karavan alanının güncel birkaç fotoğrafını çekip foruma eklemek istedim. Güncel fiyat listesi...

10. E

Teşekkürler Mustafa bey. Allahtan karavan komple gitmedi ama yaklaşık 2000 tl zararim var giden eşyalardan. Tatile yetişsin diye son gün iftardan sonra bile çalıştım ufak tefek eksiklikler var hala. Dış tasarim da aklımda ama dönünce bakacağım o işe. Maliyet olarak yaklaşık 7500 tl çıktı...

11. E

Yolculuğumuz başladı. Tireden yola çıktık Ödemiş bozdag üzerinden salihliye indik şimdi kula da mola verdik. Önümüzde uzun bir yol var. Gece bir yerde mola verip devam edecez. Su ana kadar herhangi bir problem yok. Duz yolda arkada oldugu hissedilmiyor sadece yokuş çıkarken anlıyorsunuz...
  12. E

Dıştan genel görünüşü bu. Arka farlari da kantara gitmeden önce takmıştım. Tam istedigim gibi olmadi ama şimdilik idare eder. Bundan sonra içinin minderleri yerleşecek. Ocak ve lavabo montaji yapilacak. Hidrofor ve musluk baglantisi yapilacak. Kontrol paneli ve aku baglanacak. Kapi ve pencere...

13. E

Son olarak karavan içine koyacagim malzemeler yerine 25 kilo su bidonu koyarak once topuza binen yükü tarttım. Daha sonrada genel ağırlığı tartmak için kantara gittim. Ağırlıklar açısından her şey yolunda[emoji3] Aracin ölçülerinin dışına çıkmak istemedim aynadan görünüş bu şekilde. Küçük bir...
  14. E

Kapi üstüne su gelmesini engellemek için parca yapıştırdım. Daha sonra pencere kilit ve açma parçasını montajladim. Masayi yerine koydum. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. E

Daha sonra kapının menteşelerinin yerini açıp taktim. Kapının kilit karşılığını yerine monte ettim. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. E

Bugün ilk olarak tavan havalandirmasini yerine yapıştırıp vidaladim. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. E

Geçtiğimiz hafta sonu arka ve tavan ctp kaplamasını yaptım. Önce parçaları yerine deneyerek kesim işlemi yaptım daha sonra yapıştırdım. Dipnot: ctp levhalari keserken ortaya çıkan ufak parçalar fena halde kaşıntı yapıyor elleri kollari ve boynu kapatmak lazım. Dün akşam da kenar profilini...
  18. E

teşekkürler. tabiki ağırlık dengesini göz önüne alarak yerleştirme yapıyorum. benim araçta yanlış hatırlamıyorsam topuza binen yük max. 90 kg olması gerekiyor, belgesine tekrar bakarım. onun dışında ağırlık dengesi dikkate alınarak ilk başta planlamayı yaparken mutfak kısmını arkaya...

19. E

Yorumunuz için teşekkürler. öncelikle herkesin düşüncesi benim için değerlidir. buraya yorum yazan kişiler laf olsun diye değil mutlaka bilgi ve tecrübelerini paylaşmak adına yazıyorlardır diye düşünüyorum. bahsettiğiniz konuyu daha önce okudum. çalışmama başlamadan önceki süreci burada uzun...
  20. E

Yanlış anlamayın ama,bu tip çalışmalar bana biraz kontrolsüz çalışma gibi geliyor.Yani bu karavanın trafiğe çıkabilmesi için hiç bir teste, kontrole ihtiyacı yok,herşey sizin bilgi ve insiyatifinizde.750 kg altı olması bu karavanların trafiği tehlikeye atmıyacakları anlamına gelmiyor.Ayrıca...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri