Arama sonuçlarınız

1. E

Karadeniz ... Çeker Adami ...

ayderde kamp alanı çok güzel orada bir kaç gün kalıp çevre yaylaları aracınızla gezebilirsiniz.fakat aracınızın biraz yüksek olması bazı yerlerde de 4 çeker olması gerekebiliyor. yada ayderden kalkan minibüslerle turlara katılabilirsiniz. bunun dışında uzungölde bazı otellerin bahçelerini...

2. E

Aramızda 3+1,4+1,5+1 Koltuk Ruhsatı Alan Motokaravan Sahibi Var Mı?

herkese iyi günler. değişik(aşağıda link verdim) bir kaç konuda 3 kişiden fazla aileler için motokaravan sahibi olmanın yollarını aradık fakat her ne kadar yönetmelikler vs. bunun olabileceğini söylese de bize yol gösterecek canlı bir şahit gerekiyor. herkesin bilgisi duydukları veya...
  3. E

Proje Çizimi, Koltuk Sayısı Ve Mevzuattaki Son Değişiklikler

aşağıda linkini verdiğim aracın sahibiyle konuştum. yaşam alanında yolcu taşınamayacağını söyleyerek koltukları ruhsata işlemediklerini, zor bir şekilde tse yi ikna edip 5+1 şeklinde önce onay aldıklarını fakat daha sonra bakanlıktan bunun iptal edildiğini ve 1+1 olarak ruhsat aldıklarını...

4. E

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Tabiki, izmirde özüstün mühendislik ile görüşmüştüm. onlar bu şekilde bilgi verdiler. Fakat daha sonra başka bir mühendisle görüştüm. "yaşam bölümünde yolcu taşınamaz. 2+1 olmak zorunda" dedi. Daha sonra İzmir TSE ile görüştüm. onlar da "arkada herkesin ihtiyacını karşılayacak yeterli alan...
  5. E

Inşaallah Karavan Hayellerim Gerçek Olacak

Ruhsat işlemlerini ne yaptınız. 4+1 olarak ruhsat alabildiniz mı? Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. E

benim dahaca bir karavanım yok. yanlış anladınız galiba. ben de sizin gibi araştırıyorum. benim de 2 çocuğum var. aynı şekilde bana da 3+1 veya 4+1 koltuklu bir karavan lazım. mühendise sorup aldığım cevabı yazmıştım. ama sorduğunuz soruya gelince, ruhsatta işli olmayan bir koltukta yolcu...

7. E

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

İyi günler. geçen hafta konuyla ilgili izmirde bir mühendisle konuştum. panelvan bir araca önce koltuk ekleme projesiyle koltuk sayısını artırıp daha sonra karavana çevirmenin mümkün olduğunu belirtti. galiba bazı olmaz diyen mühendisler durumu koltuk ekleyip karavana çevirme işinin bir arada...
  8. E

iyi günler herkese. aklımdayken bugün izmirde bir mühendise durumu sordum. sonuç olarak; 1. panelvana koltuk ekledikten sonra karavana dönüşüm mümkün. 5 yıldan gençse araç ötv farkı çıkıyor. diğer durumlarda da gerekli testlerin(emniyet kemeri ve koltuk testleri) birçok markanın ellerinde mevcut...
  9. E

Koltuk Söküm Projeleri 2918 sayılı Karayolları Trafik kanununa göre 09 kişilik minibüs olan araçlar otomobil olmuştur, bu araçlar araç muayene gelmeden önce araç trafik ve tescil belgerini değiştirmerleri gerekmektedir, 10-17 kişilik araçlarda minibüs olmuştur daha önce 16-17 kişilik otobüs olan...

10. E

İzmir Gümüldür Tabiat Parkı

Biz iki gece kaldık. Yan tarafta ve parkın içindeki tesiste müzik çalıyordu fakat saat 11 gibi ikisi de kesilmişti. Bu açıdan biz sıkıntı çekmedik. Biz de müzik sesini duyunca tedirgin olmuştuk çok geç saate kadar çalarsa diye. Sizin şanssızlığıniz olmuş. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...

11. E

Gümüldür Tabiat Parkı (Orman Kampı) - Ana Sayfa - İzmir, Menderes, Gümüldür İnternet adresi. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. E

Fotolara ek. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. E

Herkese iyi tatiller. 24 haziran günü seçim için oyumuzu kullandıktan sonra birkaç günlüğüne denize gitmeye karar verdik. Gümüldür Tabiat parkına karar verip gittik. Girişte 22 TL araç için para ödedik. Karavanla kamp için günlük 40 TL ödedik. (Ek bilgi: Gitmeden önce hipocampi da aramıştım...
  14. E

Kendim Yapıyorum! Küçük Aile Karavanım.

Ek olarak yukleyince çıkıyor. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. E

Fotoğraflar neden görünmüyor fikri olan var mı. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. E

Bu arada frensiz dingil kullanmadaki sebep olarak küçük ve hafif bir karavan olması ve çekici aracımın oldukça güçlü olmasını söyleyebilirim. Geçen sene yazın yaptığım gezilerde yaklaşık 4 bin km arkamda karavanla yol yaptım ve frensiz olması hiç etkilemedi. Mi A1 cihazımdan Tapatalk...
  17. E

İyi akşamlar. Karavan da yatak önemli tabiki. Biz 2kisi 2 çocuk olarak 165*200 yatakta enlemesine fazla sıkıntı yaşamadan yatıyoruz. Ekstra çocuk için ranza da var ama bizimkiler biraz fazla hareketli yattiklarindan ranzada yatirmadik. Karavanin ilk taktigim stopları kırılmıştı. Yenilerini...
  18. E

Bergama Kozak Yaylasi- Çınarlı Mesire Alanı

Bir kaç tane fotoğraf. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. E

Bergama Kozak Yaylasi- Çınarlı Mesire Alanı

İzmir kamp karavan derneğinin 23 Nisan haftasında duzenlemis olduğu etkinliğe katılmak isteyip gidememiştir. Bu hafta sonu cumartesi sabah gidip 1 gece kalıp pazar akşamı döndük. Hava çok güzeldi. Alan da çok güzeldi. Gece hava biraz soğuktu. Gece kalan sadece biz vardık. 30 TL girişte verdik...
  20. E

Karavan Dışına Görsel Giydirme Hakkında Yardım!

Reklamcıların yaptığını biliyorum bir iki yerle de görüştüm. Fiyat aldım fakat bana uygulayabilecegim görselin kendisi lazım. Reklamcılar resmi getir veya internetten seçip bulalım yapalım diyor. Rastgele bir manzara resmi seçip yapmak istemiyorum. Ben uygun görseli, dizaynını kendim seçip...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri