Arama sonuçlarınız

1. E

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

1 Cimer başvuru yap kısmını doldurup giriş yapıyoruz. Olanlar e devlet sifreleriyle giriş yapabilir. 2. Kimlik bilgileri kısmında ilgili bilgileri dolduruyoruz. 3. Başvuru metni kısmına kendi ifademizi yazıyoruz. "Dosya seçiniz" tıklayarak jpeg formatındaki ortak metni bilgisayarınızdan...

2. E

Daha önceden TSE ye bilgi edinme kapsamında durumu sormuştum. biraz önce cevap geldi fakat net bilgi yok. " M2 sınıfı bir minibüsü M1 sınıfı motokaravana çevirtmek istiyorum. Ailem 4 kişi olduğu için trafikte cezalı duruma düşmemek için motokaravanımı 4+1 koltuklu yapmak istiyorum. bunun için...
  3. E

Jpeg olarak eklediğimiz ortak hazırladığımız metin zaten onda bir değişiklik yapılmayacak, kişisel bir ifade yok. Dosya olarak yüklenecek başvuruya. Sadece metin kısmına kendi kişisel cümlelerini yazacak. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. E

ben bilgim olduğu kadar ekteki şekilde jpeg formatına çevirdim. bilgisayar konusunda iyi olanlar yanlışım varsa düzeltme yaparsa sevinirim. başvuru metni kısmına herkes kendi kişisel giriş cümlelerini yazarak eke eklediği dilekçesine cevap isteğini bildirirse başvuru işimiz tamam olur herhalde...
  5. E

Aramızda 3+1,4+1,5+1 Koltuk Ruhsatı Alan Motokaravan Sahibi Var Mı?

daha önce başka konuda da yazdım. resimlerini görünce hemen Hakan beyi aradım. "TSE yi çok zor ikna ettim fakat bakanlıktan onayının iptal edildiğini" söylemişti bana. şimdi ilana 5+1 ruhsatlı yazmış ama tekrar aramadım. oturulabilecek koltuk sayısını belirtmek amacıyla yazdığını düşündüm...

6. E

cimer de başvuru metni 1500 karakter kabul ediyor ve bizim metin uzun geliyor bu yüzden dosya olarak eklememiz gerekiyor. dosya eklerinin de "Dekteklenen dosya tiplerinde (png, jpg, jpeg, tiff, tif) yükleme yapabilirsiniz." şeklinde olması lazım. dosyayı bu formatta foruma yüklerseniz daha iyi...

7. E

tüm yazılanlardan toparlayarak, biraz da mevzuat bilgisi ekleyerek biraz uzun oldu ama; """ Sayın Yetkili, Ben iki çocuk sahibi bir babayım. Eşim ve çocuklarımla birlikte tatillerimizde ülkemizin güzelliklerini görebilmek ve doğa ile iç içe olabilmek amacıyla motorlu karavan sahibi olmak...
  8. E

Hakan beye daha önce sorduğumda TSE yi ikna ettiğini fakat bakanlıktan iptal edildiğini söylemişti. Şimdi ilana 5+1 ruhsatli diye yazmış. [emoji848] Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. E

Ben kibarlık olsun diye rica ederim demiştim. Kurumlar arası astlik üstlük olmasa da, Tam resmi olsun istersek; Sayın yetkili, şeklinde başlayıp, arz ederim diyerek bitirebiliriz. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. E

Aslinda durumu sade ve anlaşılır şekilde belirtmişsiniz. Ben biraz daha yönetmelikteki madde ve tanımlar ekleyerek bir şeyler yazıyordum ama sizinki daha iyi galiba.Sadece karavana koltuk ekleme değil de dönüşüm esnasında ekleyip 4+1 şeklinde motokaravan ruhsatı alma" şeklinde duzeltirsek...

11. E

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

teşekkürler. bir ara koltukların kapladığı alan ölçüsünü de verebilirseniz çok memnun olurum.
  12. E

Bu problemin kaynağında " çocuklarımızın karavanda güvenli seyahat etmeleri ve bunu kanunlara uygun araçlarımızda gerçekleştirmek istememiz" yatıyor. İsteğimizi gerçekleştirmek için bir engel yok aslında fakat bizim insanımız okuduğunu kendi bildiği gibi yorumlamaya bayılıyor. İşte bu yüzden...

13. E

Sayın bartek, mesajınızı kaçırmışım. Koltuk ekleme ve çıkarma projelerinin ne amaçla yapıldığını biliyorsunuzdur. Burada bir sıkıntı yok. Panelvan için koltuk eklenebildigini, minibuslerden de koltuk eksiltme yapilabildiginde mühendisler hemfikir. Sadece fazladan koltuklar varken karavana...
  14. E

Evet İzmirdeyim. Forumda ayrıca bir konu da açtım 3+1,4+1,5+1 şeklinde koltuk ruhsatı alan karavan var mı diye ama kimseden cevap gelmedi. Eğer öyle bir durum var sa Ankara'dan alırız bizde. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. E

İyi akşamlar. Bu bizim de sıkıntısını çektiğimiz bir konu. Çocuklar için fazladan ruhsatlı koltuğa ihtiyacımız var. Sizin de dediğiniz gibi bazı mühendisler olur, bazıları olmaz diyor. TSE İzmir de olmaz dedi. TSE genel merkeze bilgi edinme kapsamında durumu sordum fakat dahaca cevap gelmedi...

16. E

doktor bey aracınız 2013 model diye yazdığınızı hatırlıyorum. bu durumda aracınız zaten 5 yaşında şuan. benim bildiğim üretim yılı dahil sayılıyor vergi hesaplarında falan bu böyle. yanlışım varsa düzeltin.
  17. E

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

Karavaniniz çok güzel oluyor. Keyifli geziler dilerim. Arkaya koydugunuz koltuklar Ford'un hangi aracına ait acaba. Çok rahat görünüyor. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. E

Ben daha önce başka konuda sordum. Aracın 5 yaşını doldurmasını bekliyorum demişti. Ruhsat değişikliği için. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. E

2013 model araç 6 yaşında oluyor. Dolayısıyla kurtarıyor. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. E

5 yaşından genç bir aracı karavana çevirirseniz ÖTV farkını ödemeniz gerekiyor. O da bir araba parasından fazla. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR