Arama sonuçlarınız

1. E

Iveco Daily 40c11 Otobüsten 4+1 Karavana Dönüşüm.

Oturma grubunun süngerlerini İzmir'de İşbir süngerden 2 plaka (120*240 ) aldım. Ölçülere göre kestirdim. Oturduğum yerde de döşemecide kılıflarını diktirdim. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. E

Tuvalet için taharet çubuğu almıştım. Uygun şekilde delik açıp monte ettim. Dyson ile yapıştırdım. Su hattını ayarlamıştım. Daha deneme fırsatım olmadı ama iş görür herhalde. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. E

Pencerelerde bulunan açılır camlar ufak fakat bunlar için yaptirmak istediğim sinekliklere bence biraz fazla ücret istenince onları da kendim yaptım. Pencere kenarlarına pervaz yapacaktım zaten sineklikleri pervaz arkasında kalacak şekilde yapıp içinde sürgülü gibi gidip geliyor. Daha sonra vida...

4. E

Video: https://youtu.be/9lwzwuLlzwA Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. E

Karadeniz Gezisi Için Destek

41°03'50.6"N 39°08'20.5"E Gümüşçay, Eynesil/Giresun https://goo.gl/maps/m6RrT8uPdoYVdwTTA Trabzon ve Rize merkezde kalacak yer bulmak biraz problem. Daha önce bölgeye iki kez çekme karavanla gittim. Ben bulamadım. Eynesil de belediye parkı var. Birinde burada kalmıştım. Mi A1 cihazımdan...

6. E

Video: https://youtu.be/iV-AqHeQXnc Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. E

Karadeniz Gezisi Için Destek

Uluburun Plajı 28900 Değirmenağzı/Keşap/Giresun https://maps.app.goo.gl/iLRiGbXW9Qgt6DHE6 Buraya mutlaka uğrayın. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. E

Benim ki de 3400 tuttu. Otobüs olduğu için. Minibüsler biraz daha uygun demişlerdi. Panelvanlar daha mı uygun bilmiyorum. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. E

Bir üst mesajda yazdım. Bağlantı eklemiştim sorun çıktı. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. E

Duş kabini için Facebook ta "polyester hasan " diye arama yapınca ilk sırada çıkan kişinin profilinde bilgiler var.

11. E

Ben bitirip ondan sonra proje çizmeyi düşünüyorum. Başka bir arkadaş ise standart istenilen şartları basit eşyalarla sağlayıp proje ve ruhsat işlerini halletti. Şimdi içini baştan yapmaya başladı. İki şekilde de olur yani. Önce bir mühendis bulup konuşabilirsiniz. Mi A1 cihazımdan Tapatalk...
  12. E

Yemek masası için önce demir borudan büktürerek L şeklinde bir ayak elde ettim. Oto boyası ile boyatıp banyo duvarına içine sokabileceğim 50 lik boruyu kelepçe ile tutturdum. Daha sonra üzerine aldığım 18 mm kalınlığındaki 100*60 cm ölçülerindeki parçayı ahşap koruyucu sürdükten sonra bağlantı...

13. E

Klima hava çıkışlarına Tofaş araçların difüzörleri uydu. Onlardan alıp taktım. Tezgaha 3 kat ahşap koruyucu uyguladıktan sonra yerine monte ettim. Ocak yerinden kestiğim parçayı da yan tarafa ek olarak monte ettim. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. E

Video: https://youtu.be/EulyaMQWp70 Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. E

Proje için 950 TL fiyat almıştım başlamadan önce. Fiyatlar değişebiliyor. Aynı zamanda başkasından 2000 TL fiyat aldım. Benim için önemli olan 4+1 projeyi kabul ettirmek. Yaparız dediler. Bakalım ne olacak. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. E

Dolap kapaklarına amartisör taktım. Lambri harici heryeri su bazlı ahşap boyasıyla beyaza boyadım. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. E

Dolap kapaklarını artan tavan lambirilerinden yaptım. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. E

Karantina günlerinde işimiz gücümüz karavan oldu. Çalışmalara devam ettik ama paylaşamadık. Bu süreçte üst dolapları yaptım. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. E

Ocak ve lavabo yerlerini de kestim. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. E

Tezgah olarak kayın 18mm kullandım. Duvar kenarında ufak bir girinti vardı. Onu kestim. Ön tarafın girintisini çizip kestim. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri