Arama sonuçlarınız

1. E

Iveco Daily 40c11 Otobüsten 4+1 Karavana Dönüşüm.

Öncelikle kusura bakmayın. Kendi konum fakat bildirim gelmiyor bana yeni mesajlarla ilgili, yeni gördüm mesajınızı. Tse den geçip ruhsatı değiştirdikten sonra araca ekleyebileceğiniz şeyler zaten sınırlı ve en başta kendi güvenliğinizi düşünmelisiniz. Yaptığınız her değişiklik bir şekilde sizi...

2. E

Mühendis projeyi çizeceği zaman gelip aracı görüp fotoğraflamıştı, projede araç bilgileri de olduğundan ruhsat ve şase etiketi de dahil. Projeyi çizerken nerede ne var göstermek için çizmek gerekiyor. Proje ile araç uyumlu olması gerekiyor. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. E

Tse kısmını da mühendis hallettiği için genelde ikisi için birlikte fiyat veriyorlar. Sadece proje için fiyat konuşmadık. Tse ücretleri standart bellidir. Benim araç için 1150 ve 2000 TL fiyat aldığım da oldu. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. E

Bugün de ön kabin tabanının temizliğine sıra geldi. Koltukları söktükten sonra taban plastik kılıfı çıkardım. Altı oldukça kirliydi. Süpürüp sildikten sonra koltuk ayağının olduğu yerler zamanla çatlayıp paslanmış. Bu kısımların pasını zımparaladım. Kapatılması gereken yerlere sac yapıştırıp...
  5. E

Temizlik sonrası fotoğraflar. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. E

Önceki hafta ön göğüs bölümünü sökebildiğim kadarını söküp temizledim. Fabrikadan çıktıktan sonra ilk defa temizlendi galiba. Çıkarabildiğim tüm parçaları yıkadım. Sökemediğim yerlerde önce elektrikli süpürge ile tozunu alıp elimin girdiği heryeri sildim. Fotoğraflar temizlikten önce. Mi A1...

7. E

Geçen hafta banyo kapısını değiştirdim. Üç parçalı 6 mm kontraplaktan yaptığım kapı ince olduğu için düzgün durmuyordu. 15 mm den iki parça olarak yaptım. Gayet güzel oldu. Su yalıtımı yapılacak. Arka kapı pencerelerini de biraz küçülterek kapladım. Boyası yapılacak. Mi A1 cihazımdan Tapatalk...
  8. E

Merhaba 15 M3 Ducato Ile Bizde Varız

Sabit yatağı arkaya enine iki kişilik(120cm) kadar yapıp üçlü koltuğu da tek kişilik yatak olacak şekilde bir düzenleme yapmaya çalışın. Kalan yere de diğer şeyleri yerleştirmeye çalışırsınız. İkinci sıraya koyduğunuz koltuk herhalükarda alan işgal edecek. 3+1 yapsanız da. Mi A1 cihazımdan...
  9. E

Bende altta profil yoktu zaten düz zemin vardı, direk tabana montajlıydı. Sadece kalın kontra vardı onu çıkardım. Yerine yine kontra yaptım. Aynı şekilde taban sacına somunlu vida ile tutturdum. Ben de tse den çekiniyordum fakat kontrolleri iki dakika falan sürdü koltuğa dokunmadı bile. İkinci...

10. E

Bir arkadaş tse nin istediği asgari şartları basitce düzenleyerek geçti daha sonra içini yapmaya başladı.siz de yapabilirsiniz. İstediğiniz kadar koltuk bırakıp, sabit bir yatak düzeni, basit bir mutfak tezgahı üzerine elektrikli bir ocak sabitleyip, seyyar bir masa ve saklama dolabı yapıp...

11. E

Al sat yapamayacaksanız, sigortayı Ankara sigortadan yaptırın, karavana çevirince indirimli poliçe düzenlerler devam edersiniz. Farklı bir şirketten yapınca karavana çevirdikten sonra zeyilname yapıyorlar ve aynı şirketin karavan için vereceği prime mecbur kalıyorsunuz. Yılın sonunda firma...
  12. E

Merhaba 15 M3 Ducato Ile Bizde Varız

Benim aracım otobüsten çevrildiği için istediğim kadar koltuk bırakabilirim ve ekstra bir ücret falan vermedim. Fakat panelvandan çevirirken koltuk eklemek için tadilat yetki belgesi şart. Bu belge de sınırlı sayıda firmada var. Dolphin de bunlardan biri. Maalesef firmaların insafına...

13. E

İnşallah yakın zamanda. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. E

Tse onayı sonrası Tuvturk ten de geçtik. Noterde ruhsatımızı değiştirdik. Eski sigortam indirimli poliçe kesmediği için karavanı eşime satıp Ankara sigortadan poliçe kestirdim. Soracaklar için fiyatlar şu şekilde; Proje ve tse ücreti:950 TL Tüv türk vize:422 TL (egzoz dahil) Ruhsat değişimi:207...
  15. E

Ben de aynı düşünce ile esnek hortum kullandım ve aynı dediğiniz gibi kullanmayı düşünüyorum zaten. Orada yazdıklarım başka bir kişiye cevabımdı. İfade hatasından kaynaklı anlaşılamama durumu ortaya çıkıyor. Sabit olan taharet çubuğu, çubuğa gelen hortum esnek, öncesinde yer alan musluk da...

16. E

4+1 koltuklu projemiz Tse tarafından onaylandı. Nasipse yarın da tüv de randevumuz var. Sonrası noterde ruhsat değişimi. Yaptığımız beyin jimnastiği sonucu Cimer başvurularımızın insanların kafalarındaki belirsizlikleri gidermede etkili olduğunu umuyorum. Özellikle İzmir Tse de bir direnç vardı...
  17. E

Oturma grubu ve yatak bölümünün yapımı. Video: https://youtu.be/DESNAXEQR6Q Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. E

Banyo kabini yapımı. Video: https://youtu.be/JO9lsmis070 Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. E

Musluğun sabit olması gerekmez mi zaten. İstenildiğinde hortumundan sökülebilir. Ayrıca musluğun ucu tuvaletin üst bölümüne bağlı. Alt bölümü yine ayrılabiliyor tuvaleti boşaltabiliyoruz. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. E

1. Fotoğraf U oturma düzeni 2. Fotoğraf tek kişilik yatak halinde (90*200) bir kişi yatarken ara geçiş kapanmıyor. Diğerleri tam yatak halinde (180*200) ve rgb şerit LED gece aydınlatmaları. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri