Arama sonuçlarınız

1. E

Karavan Dışına Görsel Giydirme Hakkında Yardım!

iyi günler. çekme karavanımın dışına görsel olarak bir şeyler yapmak istiyorum. kamp, karavan ve doğa hayatına uygun bir şeyler arıyorum. fakat internetten çok da verimli bir şeyler bulamadım. nerelere bakmam gerekir, veya bir program vasıtasıyla falan mı yapılır? yardımcı olabilecek var mı...

2. E

15 Günde Karavan Ile Karadeniz Turu

iyi gezmeler diliyorum. karadeniz bölgesinde çok fazla karavan kamp alanı yok fakat siz kısa süreli konaklamalar yapacağınız için kamp alanı şart değil diye düşünüyorum. geçtiğimiz yaz biz bir hafta karadenizde gezdik. sadece bir gece ayderde ıhlamurlar altı kamp alanında kaldık. iki gece...
  3. E

Kan Verelİm Arkadaşlar

Gerçekten çok önemli bir konu. Ben de Ocak ayında 23. Bağışımı verdim. Allah'a çok şükür en son yaptırdığımız kan testlerinde bir tane değerim bile normal sınırların dışında çıkmadı. Hem insanlık için hem kendi sağlığımız için bunu bir alışkanlık haline getirelim. Mi A1 cihazımdan Tapatalk...

4. E

2 Ad 750 Kg Torsiyon Dingil Esnermi

Hiç off-road yapmadım fakat ağır offroad koşullarından bahsediyorsaniz öyle bir ortamda 4 tekeri çekmek 2 tekeri çekmekten daha zor olur diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum. Diğer yandan off-road amaçlı yapılan karavanlarda da tek dingil kullanılıyor süspansiyon sistemi farklı olabiliyor...
  5. E

2 Ad 750 Kg Torsiyon Dingil Esnermi

İyi akşamlar. Toplam yük 500 kg olacaksa neden iki tane dingil koyuyorsunuz anlamadım. Bende karavan yaptım toplam yüklü ağırlığı 600 kg ve torsiyon dingil gayet güzel. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. E

750 Kg Karavan Için Araç

Minibüsle karavan çekebilirsiniz bunda bir yasal engel yok. Çeki demiri işli olmak kaydıyla. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. E

Bu Karavanda Bİr Şeyler Ters..

ben bu yaz Ayder'de bir otelin tanıtım ofisi şeklinde kullanılanını gördüm.
  8. E

Kendim Yapıyorum! Küçük Aile Karavanım.

yorumlarınız için özellikle direk yargılamadan, uzmanlığınızı konuşturarak bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. aslında burada yazdıklarınızı biraz da görsellerle destekleyip ayrı bir konu olarak açsanız, dediğiniz gibi bu tip bir işe girişeceklere çok güzel bir kaynak bilgi olurdu...
  9. E

her ne kadar mühendis olmasam da uzun süredir yaptığım araştırmaların ve okumalarımın sonucunda, elimden de bir şeylerin geldiğini düşünerek başladım ve sonuç olarak kendi ihtiyacımı görecek, görsel olarak da fena olmayan bir ürün çıkardım. ben kendi adıma memnunum. her insanın kendi içinde var...

10. E

Teşekkürler. Karavanla yol olarak uzun bir yolculuk deneyimi yaşadık fakat kamp deneyimi sadece bir hafta yapabildik. 1.Yolda giderken karavan ölçülerini araç ölçüsünden daha dar tuttugum için kullanımı rahat oldu benim için özellikle sehir içine girince. Arkadaki bir yere dokunur mu düşüncesi...

11. E

Iyi dilekleriniz icin teşekkürler. Şu ana kadar yaklaşık 4 bin km yol yaptım.herhangi bir sıkıntı çekmedim. Tabi arkamda iken 90 km yi hic geçmedim. Yaparken hafif olmasını on plana almıştık fakat hareket halinde biraz da agir olmasi gerekiyor. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. E

Çekme Karavanla Rize Yaylalar Turu.

Teşekkürler. Fotolar neden görünmüyor bilmiyorum ben girince görüyorum ama. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. E

Tokat-niksar memleketim. İzmir-tire görev yaptığım yer. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. E

Perşembe yaylasında sabahladiktan sonra kahvaltımızı yaptık. Etrafı gezmeye çıktık. Yayladaki göleti besleyen suyun oluşturduğu menderes Aybasti belediyesinin dışarıdan gelenlerin konaklamasi için koyduğu karavanlar. Isteyenler kiralayabiliyormuş. Daha sonra kısa bir atv turu yaptık oğlumla...
  15. E

Kadiralak yaylasindan indikten sonra karavanimizi alıp yola devam ettik. Sahil boyunca ilerleyip Yason burnuna kadar geldik. Çok guzel bir rüzgar vardi. Devam edip fatsadan Aybastiya dönüp Perşembe yaylasina geldik. Burada özellikle ızgara sevenler için mekanlar var. Akşam yemeğimizi bunlardan...

16. E

Bu sabah kahvaltımızı karavanda yaptıktan sonra kadiralak yaylasının yolunun tarifini yöre insanindan aldım. Yaylaya çıkan yollardan bazilari yol yapımı sebebiyle kapali imiş. Açık olan yoldan yaylaya çıktık. Yol tek araçlık ve düzgün diyebileceğim bir yoldu. Yaylaya çıktığımızda hava açık ve...
  17. E

Daha sonra huser yaylasina döndük fakat bu tarafin yolu yagmur yüzünden biraz fazlaca oyulmuştu. Yolun ilerisini de bilmedigimizden en yakın yerden gri döndük. Yol üzeri yine bir şelale fotosu. Tekrardan şunun farkina vardik: gerçekten cennet gibi bir ülkemiz var. Okadar güzellikler var ki...
  18. E

Aydere vardığımızda hava kararmıştı. Galer düzüne karavanimizi çekmeyi planliyorduk fakat Daha önceden gitmiş olmamiza ragmen karanlikta neyle karşılaşacağımızı bilemedigimizden çıkmayi göze almayip 2 yıl önce çadırda kaldığımız ıhlamurlar alti kamp alanında karavanimizda geceledik. Bu sabah...

19. E

Eynesilde sabahladiktan sonra sonraki hedefimiz olan çamlıhemşin yaylalarının görmediklerimizi görmek üzere yola çıktık. Öğle saatlerinde şenyuva köyüne vardık. Sal pokut yayla yolunun başlangıcında bulunan kafeteryanın yanında park ettik.kahvenin sahibi karavanimizi buraya birakabilecegimizi...
  20. E

Şenlik alanı LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal