Arama sonuçlarınız

1. yusuf3070

Kapıdağ Yarımadası

Gidiyorum durmadan Yeterki yol olsun Hemde toprak Tozunu bırakayım arkamda Yeterki toprak olsun Dalyan'a kadar bu yolu kullandım hiç bilmediğim Yeterki keşfetmek olsun,doğa olsun Ve geri dönüş Lapsekiye doğru yaklaşırken sağımda şeftali ağaçları uzanmakta, Öyle böyle değil gözünün...

2. yusuf3070

Kapıdağ Yarımadası

Korku filmi gibi Ve sabah karga b.kunu yemeden tekrar yola Ne b.ku daha kalkmamıştır bile Kararlıyım bu adayı çevreleme dolaşıp Erdekte çorba içmek Ama hesap uymadı çikolataya devam Karşısı Ballıpınar Ballıpınarı az bir geçmiştimki tepede bulunan bulutun cazibesine kapıldım Başladım...
  3. yusuf3070

Kapıdağ Yarımadası

Ve çıka çıka nereye geldim Geriye dönüp birazda Ormanlı manzarası aldım Sonra tekrar geri Kamp zamanı Burası Of çayın sahibi olduğu çiftliğin yakını Ulu manitu aşkına

4. yusuf3070

Kapıdağ Yarımadası

Bayağı yüksekteyim ve kimseler yok,sadece motorun bazen motorun dahi geçemeyeceği yollar Dağa tırmanıyorum Deniz çoook uzaklarda kaldı Ayak takmak lazım bu motora keçi ayağı Şuradan bir geçişim vardıki Yusuf Yusuf,bu arada bende Yusuf Kameranın i.neliği tuttu kayıt yapmamış...
  5. yusuf3070

Kapıdağ Yarımadası

Tıssss Kestaneler olmaya başlamış Ormanlı köyünden daldım içeri bakalım neler görüceğiz Hiç yabancılık çekmedim sanki trakya Erdekten çıkmadan yedek benzinimi almıştım (1.5 litre) bu yüzden hiçbir çekincem yok Acı Buradayım Telefonu değiştirince maps'taki görünümümde değişti

6. yusuf3070

Kapıdağ Yarımadası

Şu bulutların yanına gitmeyio kadar istedimki,Erdek tarafından belkiymiş Turanlar Köyü Ohh mis Karşısı Marmara adası Biraz içerilere girelim

7. yusuf3070

Kapıdağ Yarımadası

Hep trakya trakya bunalım geçirtti sonunda buralarada gitmek kısmet oldu Bayramın ikinci günü bütün ihtiyaçlarımı alıp çıktım yola,sanarsınızki dünyayı turlayıp gelicem Oysaki 2 yada 3 gün konaklayıp dönmekti planım,öylede oldu Erdeğin çok güzel bir iklimi var heryer zeytin ağacı yüksek...
  8. yusuf3070

Kızılağaçtan Sergen'e

Geçen hafta sonu yaptığım gezidir,284 kilometreyi tekrar bir güne sığdırabildim İnadına Kırklareli inadına Longoz Ağaçlar elbiselerini kuşanmış parfümlerini sürünmüş Bu arada siteye ne youtubeden video nede maps'tan link koyabiliyorum ??? bu nasıl iştir ! https://youtu.be/1NsW2rwsg3Q...
  9. yusuf3070

Kartepe'den Maşukiye

Ynt: Kartepe'den Maşukiye O kar orada Hazirana kadar duracak gibi görünüyor

10. yusuf3070

Kırklareli (kışlacık~bulanıkdere)

Ynt: Kırklareli (kışlacık~bulanıkdere) En güzeli plansız yapılan geziler herzaman iyidir,sürprizler sürekli var Yanınızda google maps olduktan sonra kaybolmak çok zor :)

11. yusuf3070

Ynt: Kırklareli (kışlacık~bulanıkdere) Hala çok güzeller,özellikle şu mevsim ağaçların çoğu yapraklanmaya başladı ve çiçekler
  12. yusuf3070

Ynt: Kırklareli (kışlacık~bulanıkdere) Çöp tabiiki önemli bir mevzu bunu belediyenin çözmesi gerekli,köylerin hali zaten ortada arazi olmayınca kazanılamıyor Bu şartlarda çevre için ne yapılabilinir ??? Ama sakinliğini seviyorum,bu anlamda hep böyle kalsın Bu arada ben neden videoları...

13. yusuf3070

Ynt: Kırklareli (kışlacık~bulanıkdere) Daha önce birçok kez geçtim fakat bu sefer dere çok yükselmiş karşıya dereden geçiş yolları kapanmıştı, köprü çalışması ne zaman biter oda bilinmez
  14. yusuf3070

Ynt: Kırklareli (kışlacık~bulanıkdere) Tek başıma nereye çekersem oraya :) Eneos 10w30 :) Teşekkürler
  15. yusuf3070

Ynt: Kırklareli (kışlacık~bulanıkdere) İnşallah ,teşekkürler

16. yusuf3070

Küçük Teardrop

Ynt: Küçük Teardrop Ben metal işi ile uğraşıyorum,ferforje,doğrama,çatı işleri gibi Boş zamanlarımıda böyle mucitlikler yaparak değerlendirmeye çalışıyorum,zevkte alıyorum :)
  17. yusuf3070

Küçük Teardrop

Ynt: Küçük Teardrop Sayın Frigo önerileriniz için teşekkür ederim,bize bu ölçüde birşey yeterli Kaynak destekleme işini kasayı artık boyadığım için maalesef yapamayacağım Profillerim 3mm düşündüğünüz olasılık 5mm den sonrasında kırılma olabilir,3 mm ye kadar olanlara ben saç gözü ile...
  18. yusuf3070

Küçük Teardrop

Ynt: Küçük Teardrop Kaynak bildiğiniz örtülü elektrodla yapılan elektrik ark kaynağıdır,bu işe yıllarınızı verdikten sonra böyle temiz yapmayıda öğreniyorsunuz :) Yapıştırıcıyı silikon ve kontakt yapıştırıcı ile denedim Genleşme zaten sıcaklık odaklı :) Teşekkürler

19. yusuf3070

Motorum ile gezmeyi çok seven biriyim özelliklede foto çekmek Bu geziyi üç hafta önce yaptım,tek başıma 285 kilometreyi bir güne sığdırabildim :P https://youtu.be/oY4jRRch41E Ahşabı çok seviyorum,özellikle küflenmiş eskimiş olanı . . Buğdaylar yavaş yavaş boy atmakta . . Kömürköy . . ...
  20. yusuf3070

Küçük Teardrop

Ynt: Küçük Teardrop Sağolun Hüseyin bey herhalde anlatım tarzım sizi böyle düşündürdü :) bende anlamadım Güzel temenniniz içinde teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri