Arama sonuçlarınız

1. yusuf3070

3 Metre Teardrop Projesi

Alt şase haricinde metal kullanmayınız,kafkas profillerini 18 yada 20 mm kontradan istediğiniz kalınlıkta doğrayarak oluşturabilirsiniz,tahta gibi çalışmaz .Doğraycağınız genişliği izolasyonda kullanacağınız strafor genişliğinde yaparsanız iç ve dış kontra birbirine destek olur Kavisler genişse...

2. yusuf3070

3 Metre Teardrop Projesi

Alt şase haricinde metal kullanmayınız,kafkas profillerini 18 yada 20 mm kontradan istediğiniz kalınlıkta doğrayarak oluşturabilirsiniz,tahta gibi çalışmaz .Doğraycağınız genişliği izolasyonda kullanacağınız strafor genişliğinde yaparsanız iç ve dış kontra birbirine destek olur Kavisler genişse...

3. yusuf3070

Çekme Karavanim Baglandiginda Aracimin Arkasi Havaya Kalkiyor?

İç kısımda çamurluk çıkıntıları yoksa dingili biraz geri çektirmeye çalışın,her seferinde ön tarafa ağırlık ayarlamaktan daha iyi bir çözüm olabilir.Su debonuz eğer varsa karavanın neresinde kalıyor. Güngör hocam karavanın önünün kalktığından bahsediliyor,bu nedenle dingilin birazdaha arkada...
  4. yusuf3070

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

Evet abi ikinci el diyebiliriz,faturasının olduğunu belirtti satan arkadaş Bende fatura size ait ama demir benim araca takılacak sorun olmazmı dediğimde,hiçbir sorun olmayacağını belirtmişti Sizin dediğiniz gibi yetkili firmadan almak daha mantıklı.montajını en iyi şekilde kendimde yapabilirim...

5. yusuf3070

Evet Bosal firması üretmiş Ama bayi fiyatı ile kullanılmış olan arasında sadece 100 lira fark olunca çekimser kaldım Ama böylece birşey daha öğrenmiş olduk Teşekkürler abi:)

6. yusuf3070

Ayni konudan devam edeyim Fatih beyin paylaştığı bilgilere bakılırsa olur gibi görünsede yinede danışmak istiyorum Herhangi birinden satın alacağım Ce belgeli ve aracım için üretilmiş çeki demirini plan proje çizdirerek kendi ruhsatıma işletebilirmiyim
  7. yusuf3070

Mekik Motors 2 Kişilik Karavan

düzeltme
  8. yusuf3070

Mekik Motors 2 Kişilik Karavan

Tasarımı çok güzel olmuş elinize sağlık,ölçüler ve hangi malzemelerden imal edildiğini yazabilirmisiniz Aksın çok geride olması çeki demirlerine verilen max dikey yük olan 75 kiloyu sanırım hayli geçiyordur,bu sorun oluşturmuyormu Birde kapı açılımı neden araç gidiş yönüne değilde tam aksine...

9. yusuf3070

Karavanımın Yapımına Başladım Yorum Ve Önerilerinizi Bekliyorum

Güzel görünüyor güle güle kullanın

10. yusuf3070

Altıteker Maceralar...

Bende zamanında senin yaptığın karavana bakarak cesaret almıştım Nacizane tavsiyem şase harici metal kullanmaman,
  11. yusuf3070

Çakma Yu-mu Karavan Buda Benim

Kolay gelsin İmkanlar dahilinde bence elinizden gelenin fazlasını yapmışsınız Yalıtımını yapabilirseniz dış kaplamayı hafif kontraplak kullanın,araya sıtrafor ve iç kısmıda kontraplak yaparsanız ve bu elemanlar arasına yapıştırıcı uygularsanız sağlam bir paneliniz olur Krom civata çelikten...

12. yusuf3070

Karavanıma Adım Adım

Gayet iyi gidiyor,temiz işçilik
  13. yusuf3070

Uygulamayı Düşündüğüm Karavan Tasarımım

Çok değişik bir tasarım olmuş,hayata geçsede canlısını görsek :) dingil merkezi biraz öne alınmalı gibi,genişliğide 2 metreye çıkarabilirsiniz
  14. yusuf3070

Kendin Yap - Teardrop Projem

Ayni işi görüyor,renkliler birazdaha kalın ,ben elyaftan sonra karavanın dış cephesine uyguladım kurusada biraz nemli hissi veriyor bu yüzden üzerine bir kat daha su bazlı başka bir boya uyguladım,yaz kış hiçbirşeyden etkilenmedi.Yüzde bin esnek bir malzeme olduğunu biliyorum

15. yusuf3070

Kaplini bağlayacağınız V şeklindeki profillerin ana şaseye bağlantısı güvenilir olmamış.Siz onu profile kaynattığınızı ve sağlam olduğunu düşünebilirsiniz ama o sadece 3 mm bir saç plakaya kaynaklu.Karavan kasislere girip esnedikçe o saç uzayacak belkide zaman gelicek yırtılacak.Alttan eksiz...
  16. yusuf3070

İyi gidiyorsunuz Anıl bey Aldığınız kilitler güzel fakat dıştaki kolun içerideki dili çelıştırmak için açılan delikten içeriye su girebilir,kol işide sizi bayağı uğraştıracaktır 100 tl lik olan kilidi biliyorum bayağı kaliteli ayrıca içeriden emniyet mandalı bulunmakta ama fiyat biraz fazla...
  17. yusuf3070

Küçük Teardrop

Üç buçuk dört gibi,çalışma süreleri bayağı aralıklı oldu tam maliyet hesaplayamadım

18. yusuf3070

Küçük Teardrop

Dışarıya konumlandırdığım çakmaklık gerçekten çok yararlı Birkaç deneme turu Ve tartılma zamanı Ayarlamaya çalışsam bu kadarını yapamam :rolleyes:
  19. yusuf3070

Küçük Teardrop

İşlerimin yoğunluğundan dolayı karavandaki düzeltmeyi daha yeni tamamlayabildim : ) Gofrajlı alüminyumun genleşmeden dolayı garip hal alan dış kaplamayı söktüm Cam elyafı ve reçine kullanarak dışını komple kapladım ve özel bir boyaylada 3 kat boyadım Şimdi sorun olmaz sanırım Ufak bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri