Arama sonuçlarınız

1. S

Forester Sorunlarıma Çözümü Bilen Var mı?

Merhaba arkadaşlar, 2003 model forester xt sahibiyim. Şu an için aracımda 60-100 km aralarında araba devirsizken ani gaza yüklendiğim zaman küt diye bir vuruntu ve sonra hiç birşey olmamış gibi araba fırlamaya başlıyor. Takozlar sağlam. Belki aks kafaları olabilir ama ustam onlar da iti gibi...

2. S

Subaru Forester

Valla toros yaylarının uymasına çok şaşırdım. Başka bir aracın yayıda uyarmıydı acaba bilginiz yada denemeniz oldumu? Bendeki 2003 forester xt de de arka mortisörlerinde sorun vardı. Sağolsun yakın zamanda istanbulda bir serviste bir tanesini çıkma ile değiştirerek baya bir sıkıntım...
  3. S

Subaru Forester

Evet bunu biliyorum hatta alıp test ettim. Ancak orijinal yaylar ile KYB leri arkaya taktığınızda aracın arkası nedeyse latiklere değecek derecede çöküyor. KYB leri foresterların arkasında kullanmak için kingsprings veya whiteline markalarının avustralyada yapmışolduğu yayları getirtmek dışında...

4. S

Subaru Forester

Merhaba arkadaşlar. Bende de 2003 foreste xt var. Arka amortisörlerimde sorun var ve çözüm arıyorum. Kargılı acaba aracınızın reno yayları ile sürüş keyfi nasıldır, memnun kaldınızmı bu uygulamadan. Ayrıca aracın arka yüksekliğini gösteriri bir fotoğraf gönderirmisiniz. Bu arada aracınızın...
  5. S

Forester için Özel Üretim Yay

Ynt: Forester için Özel Üretim Yay Merhaba arkadaşlar. Bende de 2003 Forester XT mevcut. Kingsprings yaylar üzerinde uzun süredir inceleme ve hatta kendileri ile defalarca mailleşme imkanım oldu. Bu yayları Avrupa da satanıda buldum. Ancak Türkiye de deneyen kimse bulamadığım için getirtipte...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri