Arama sonuçlarınız

1. S

Forester için Özel Üretim Yay

Ynt: Forester için Özel Üretim Yay Evet arkadaşlar, eninde sonunda beklediğim yaylar geldi ve KYB non self levelling amortisörler ile bugün montajını yaptım. sonuç harika en kısa sürede resimlerid e koyucağım.

2. S

Forester Sorunlarıma Çözümü Bilen Var mı?

Ynt: Forester Sorunlarıma Çözümü Bilen Var mı? Sizinle hem fikirim bende bu konuda muzdariplerden biriyim. Deneme yanılma yoluyla çözüm arayan ustalar ve bunun yanında bak sorun kalmadı deyip göz göre göre yalan söyleyip paranı almaya çalışan yetkili servis ve ustalardan tiksiniyorum. Buralarda...
  3. S

Ynt: Forester Sorunlarıma Çözümü Bilen Var mı? Subap ayarlarını bende düşünmüştüm ve burdan olmayacağını şu an için bir ayar bozukluğu olmadığı söylendi yetkili servislerce.

4. S

Ynt: Forester Sorunlarıma Çözümü Bilen Var mı? Gezengen haklı olabilirsiniz ama bilgi ve terübelerime istinaden şanzıman bana pek olası gelmiyor, çünkü dediğim gibi araç vites düşürmediği halde vuruntu yapıyor. Eğer vites düşürse bu ani gaza basma sırasında haklı olabilirsiniz. Eğer şanzıman...
  5. S

Ynt: Forester Sorunlarıma Çözümü Bilen Var mı? Aracımda ani yarım gaz veya tam gaz yaptığımda aracın vites düşürmesine gerek olmadığı durumlarda bile bu vuruntu devam ediyor. Sanırım motordan kaynaklanıyor. 2 yetkili servis ile bu konuyu paylaştım. Olabilecek heryer bakıldı. Araçta anormal bişi...

6. S

Subaru Servisleri ile İlgili Olumlu ve Olumsuz Dusunceleriniz, Karşılaştıklarınız Nelerdir?

Ynt: Subaru Servisleri ile İlgili Olumlu ve Olumsuz Dusunceleriniz, Karşılaştıklarınız Nelerdir? Serdar 1903 amortisör sorunun varmış. 2003 xt araca ki bunlar SG şase kodlu, KYB Excel alıp olucağanı sanma. Denedim olmuyor. Yaylarıda değiştirmen gerekiyor ancak TR'de yok. Ben şu an getirtiyorum...

7. S

Yakıt tüketimi

Ynt: Yakıt tüketimi Peki türbülatör uygulaması yapan varmı? Burda bir yetkili servis çok övüyo bu ürünü ama bence saçmalık. Hava girişine takılan bir pervane.
  8. S

Yakıt tüketimi

Ynt: Yakıt tüketimi 2004 model forester turbo su olan bir arkadaşım ile karşılaştım geçen ve 24-25 kuruş yaktığını söledi. Yani 12-13 lt. benim tüketimimin yaklaşık %20-30 azı. bana imkansız geldi ancak iddia ediyor. Yollar aynı araçlar aynı. Bakımsa benim aracım onunkinden daha bakımlıdır...
  9. S

Yakıt tüketimi

2003 model Forester Turbo aracım nedense çok yakıyor. Basmıyorum sakin kullanımda bile LPG 15-16 lt ki ağırlıklı düz yol dur kalk trafiği az yani, Benzin ise 12-13 lt civarı. LPG için NGK'nın orijinal bujilerini aldım taktım. İridyum'lu. Ayrıca aracımı egsoz ölçümüne soktum. Burda da tüm...

10. S

Ynt: Forester için Özel Üretim Yay Sölediğinize göre bozuk yollarda yapıyorsa bir yerde bişiler yerinden oynuyo ama ne dimi :) Bence arıza ışığı yanarken bilgisayara bağlayıp ne arıza kodu verdiğine bakmak lazım aracın ki arızayı bulmak kolay olsun.

11. S

Ynt: Forester için Özel Üretim Yay Aracınız kaç bin km de. Belki temizlerseniz dikkatlice, elektronikçilerin kullandığı spreyler ile olabilir, düzelebilir. Çünkü içinde sadece bir tel var flowmetrenin ve tel hava filtresine giren havadan zamanla çok kirleniyor. Siz toros yaylarını orijinal...
  12. S

Ynt: Forester için Özel Üretim Yay Sadece ustalık değil problem, yedek parçalarıda oldukça pahalı diğer japonlara göre. Sorun yaşarsanız eğer nedemek istediğimi anlıcaksınız, ama umarım yaşamazsınız. Ben honda dan servisteki eş dost sayesinde sorun çekmiyordum, buda benim şansımdı. Konu...

13. S

Ynt: Forester için Özel Üretim Yay Yiğittorun Şu yay meselesine bende çok kafayı taktım. Hatta sipariş geçmek üzereydim yurtdışından. ancak şu kingsprings yayları kullanan arkadaşından birraz fikir alsak... Ben KYB amortisörler ile kullanmak istiyorum bu yayları. Acaba arkadaşın orijinal...
  14. S

Subaru Forester

Evet Kargılı'dan fotoğraf ve son gelişmeler hakkında bilgi bekliyoruz.
  15. S

Ynt: Forester için Özel Üretim Yay Korhan sanada selmlar, Valla senle bazı konularda hem fikir değilim, bunları bi ara senle paylaşırım. Senin eski forester bordoydu sanırım, onuda yeni sattı ototeknik. İzmitte çok ciddi bir kış olmaz, yollar açık olur. Ağır araziye çıkmak istersende bence...

16. S

Subaru Forester

Neyin fotoğrafını istediğinizi anlıyamadım.
  17. S

Ynt: Forester için Özel Üretim Yay Subaru özellikle forester zor araç, anlayan ustası yok denecek kadar az, servisler paranı alıyo çözüm tam olarak ortaya çıkmıyor, parça pahalı, ve parça için beklemek zorunda kalabiliyosun. burdaki Honda servisinde tüm sıkıntılarımı çok rahat ve öpülmeden...
  18. S

Subaru Forester

Valla arkadaşlar ben baya araştırdım, Türkiyedeki Foresterların benim bildiğim kadarı ile özellikle 2003 ve sonrası modellerin (yeni kasa hariç) hepsinde, arka amortisörlerde sel levelling system var. Aracın arkasına ne kadar yük koyarsanız koyun arkası çökmez. Ancak bu sistem foresterın...

19. S

Ynt: Forester için Özel Üretim Yay Evet duruyo, honda lardan sonra biraz pişman oldum gibi. Sende satmışın sanırım. düşnüyomusun tekrar almayı..şimdi gene 4x4 mü var yoksa?
  20. S

Subaru Forester

Valla arkadaşlar ben baya araştırdım, Türkiyedeki Foresterların benim bildiğim kadarı ile özellikle 2003 ve sonrası modellerin (yeni kasa hariç) hepsinde, arka amortisörlerde sel levelling system var. Aracın arkasına ne kadar yük koyarsanız koyun arkası çökmez. Ancak bu sistem foresterın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri