Arama sonuçlarınız

1. S

Forester için Özel Üretim Yay

Ynt: Forester için Özel Üretim Yay Ben kingsprings yayları yurtdışından getirtdim. Sadece bu araç için üretilmiş. Ayrıca Avustralya ve ABD de bu şekilde kullanan çok insan var. Ben normalden 1-2 cm kadar uzun ve daha sert olan yaylardan aldığımdan araç biraz sertleşti ancak kabul edilebilir...

2. S

Ynt: Forester için Özel Üretim Yay Jaspa nın cevabını anlamadım. neden sağlıklı olmuyormuş açıklama yaptılarmı? Yada önerileri nedir biliyormusun?
  3. S

Ynt: Forester için Özel Üretim Yay Michelin kullanıyorum ama kesinlikle yokohama öneriyorum. Ben hep bu ölçüde kullandığımdan yükseklik farkını yaylardan da dolayı anlıyamıyorum.

4. S

Ynt: Forester için Özel Üretim Yay Amacınız komple aracı yükseltmekse bence yapmanız gereken yükseltme kitlerinden almak. Ancak bunun tek başına montajıda çözüm değil z rot rot kolu gibi bazı yürüyen aksam ekipmanlarınınıda değiştirmeniz gerekebilir. Bunlar ile ilgili youtube ve google size...
  5. S

Ynt: Forester için Özel Üretim Yay Standart amortisörden kastınız orijinal amortisörler mi acaba. Yoksa self levelling sistemine sahip olmayan KYB marka amortisörlermi? Gerçi farketmez her ikisi içinde yay üreticilerinde çözümler var. Ben yukarıda da bahsettiğim gibi Avustralya malı Kingsprings...

6. S

Subaru Forester

Kingsprings'in sitesinden kataloğu indirip ilandaki numara ile aracınıza uygun olmadığını karşılaştırın. Ayrıca benim anladığım kadarı ile ilandaki yaylar aracı düşürmek için. 4 adet bu üründen alıp aracı alçak kullanmak isterseniz olur. Ancak 2 tane arka yay alıp probleminizin devamını...

7. S

Subaru Forester

Valla çok arama derim. Tek çaren ya orijinal amortisörleri tamir ettirmenki bunuda gerçekten işi bilen biri yapmalı ve sizde bunun garantili ve uzun süreli bir işlem olmadığını göze almalısınız yada benim gibi KYB arka amortisörler için orijinal yaylar yerine çok daha kalın ve sert yaylar...
  8. S

forester maceram bitti.genel değerlendirmem

Ynt: forester maceram bitti.genel değerlendirmem Sayın rnk Öncelikle geçmiş olsun, düşüncelerinizin bir çoğuna katılıyorum. Ancak hem mesleğim hem ilgim gereği alternatif yakıtlar konusunda biraz bilgi ve tecrübe sahibiyim. Tüm araçlarda LPG uzun kullanımlarda problem yaratır. Uygun olmayan...
  9. S

2. el satış önerileriniz.

Ynt: 2. el satış önerileriniz. Araç 173.000 de.Birçok şey yaptım. Amortisörler arka kingsprings özel yaylar, yeni lastkler, tüm motor, şansıman, yürüyen takım, frenler vs vs. detaya çok girmicem. 2-3 aydır satamıyorum. fiyatımı son 29.000 dedim. 200-300 tl lik keyfe keder kaporta işi var...

10. S

Ynt: 2. el satış önerileriniz. Fiyatım 30.250 tl dir. Aracımın bakımlarına ve kendisine güvendiğim için bunu istiyorum. Gerçi ciddi bir alıcı çıksa indirimde miktar yapmayı planlıyorum. Ama hep olmadık araçlar ile takas isteyenler çıkıyor. Hayırlısı artık.

11. S

Arkadaşlar, 2003 xt at aracımı bence yüksek fiyat istememe rağmen satmakta güçlük çekiyorum. Aslında şunu da anlamıyorum, bu kadar dayanıklı, güçlü, sağlam, donanımlı olan foresterlar nedense çok zor satılıyor yada benim şansım. illa ölü fiyatına mı satmamız gerekiyor. Yada insanların aynı...
  12. S

Forester Sorunlarıma Çözümü Bilen Var mı?

Ynt: Forester Sorunlarıma Çözümü Bilen Var mı? Kimsede bir yorum yok anlaşılan. Ayrıca uzun süredir bir hareket göremiyorum kimseden. Herkes iyi ve burdamı?

13. S

Ynt: Forester Sorunlarıma Çözümü Bilen Var mı? Maalesef aks ve başlarıda sağlam. Keşke oradan olsaydı. Yazdıklarım hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim.
  14. S

Ynt: Forester Sorunlarıma Çözümü Bilen Var mı? Yıllardır çeşit çeşit araç kullandım bunun normal bişey olduğunu kesinlikle sanmıyorum. Problem ile alakalı subaru manuallerinde belirtilen parçalar bakılması gerektiği kanaatinde fikrim kesinleşti. Ancak hangisine yoğunlaşmalıyım emin değilim.
  15. S

Ynt: Forester Sorunlarıma Çözümü Bilen Var mı? Merhaba arkadaşlar, Bahsetmiş olduğum sorunum ile alakalı bir gelişme yok. 3-4 yetkili servis ve sanayideki sıradan ustalar ile görüşmem bu araçlardan gerçekten TR'de anlayanın olmadığı yada bana denk gelmediğine karar verdim. LPG'de ciddi olarak...

16. S

Subaru Forester Parça Fiyatları ve Servis İhtiyacı

Ynt: Subaru Forester Parça Fiyatları ve Servis İhtiyacı Kargılı, Amortisörler için tavsiye; KYB Türkiye distiribütörlerini bul ve rica et. Perakende veremeyeceklerini söyleyebilirler ama bulamadığını söyleyip uygun bi dil kullanırsan olabilir. Mail yolunu tercih etmeni öneririm.
  17. S

Subaru Forester Parça Fiyatları ve Servis İhtiyacı

Ynt: Subaru Forester Parça Fiyatları ve Servis İhtiyacı Merhaba NKNTR monroe 905950 kodlu arka amortisör takozu bulabilirmisin?
  18. S

2006 model forester cam motoru arızaları..

Ynt: 2006 model forester cam motoru arızaları.. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10421.440 bu linkte çözümümü paylaştım. umarım faydalı olur.

19. S

Ynt: Forester için Özel Üretim Yay Forester arka helezon yaylar için hiç boşuna uğraşmayın eğer arka amortisörler self levelling değilse tek çözüm benim gibi yapmak. Bu araçlarda piyasa adıyla ayarlı amortisörler ve yumuşak yaylar kullanılmış. Bu nedenle eğer ayarsız amortisör kullanıcaksanız...
  20. S

Ynt: Forester için Özel Üretim Yay Sürüş orijinal amortisör ve yaylardan çok daha iyi oldu. ayrıca aracın hafif yükselmesine ve daha diri bir duruşu olmasını sağladı. virajlarda da harika, konfordan da bir kayıp yok gibi. KYB amortisörler 600 tl, yaylar 600 tl' ye geldi. Özellikle arka...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri