Arama sonuçlarınız

1. Macera01

Herkese Merhaba Grand Vitara Şeçimi ):

Ynt: Herkese Merhaba Grand Vitara Şeçimi ): Erol Bey merhaba; Kendim baktım ama birşey göremedim(herşey normal gibi), aracı günlük kullanmadığım için henüz ustaya götürme fırsatımda olmadı ama ilk fırsatta sizin önerilerinize göre baktıracağım. Teşekkürler...

2. Macera01

Herkese Merhaba Grand Vitara Şeçimi ):

Ynt: Herkese Merhaba Grand Vitara Şeçimi ): 2004 2.0 AT 5K kullanıcısı olarak standart haliyle ve BF AT lerle kar performansının oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Bunun yanında yukarıda Gökhan Bey'in söylediği gibi yapılı almak yaptırmaktan çok daha avantajlı görünüyor(Hem zaman, hemde fiyat...
  3. Macera01

Suzuki Grand Vitara 1.6 3k Otomatik 2004-2005

Ynt: Suzuki Grand Vitara 1.6 3k Otomatik 2004-2005 Celal Bey merhabalar; 2004 GV 2.0 AT 5K kullanmaktayım ve aracımda Zavoli LPG var, Aracımın şehir içi ivmelenmesini ve yol tutuşunu sınıfına göre oldukça başarılı buluyorum. Otoyoldaki dik rampalarda ise 3. viteste hızlanabilirken 4. viteste...

4. Macera01

Grand Vitaracılar İçin Bir Soru.

Ynt: Grand Vitaracılar İçin Bir Soru. Erol Bey teşekkürler, Haftasonu söylediğiniz yerlerin kontrolünü yapacağım. Sevgiler...
  5. Macera01

Grand Vitaracılar İçin Bir Soru.

Ynt: Grand Vitaracılar İçin Bir Soru. Erol Bey merhabalar; 2004 GV Otm aracımda benzer şekilde 4 WD lambası yanıp sönüyor, nerelerin kontrol edilmesi gerektiği konusunda resim göndermeniz mümkün olurmu?

6. Macera01

L200 Koca Ayak Yakında Tüm Görselleri ile Burada

Ynt: L200 Koca Ayak Yakında Tüm Görselleri ile Burada Muhmteşem görünüyor, Ellerinize sağlık...

7. Macera01

Araç Üstü Çadır ve Kamp Malzemeleri

Ynt: Araç Üstü Çadır ve Kamp Malzemeleri Bez olan çadır 2004 grand vitara nın üzerine sorunsuz uygulanabilirmi? ayrıca ağırlığı ve kapalı durumdayken yüksekliğini öğrenebilirmiyim. Teşekkürler...
  8. Macera01

Araç Üzeri Çadır Modelim (Antalya)

Ynt: Araç Üzeri Çadır Modelim (Antalya) Ahmet Bey merhaba; Öncelikle çadır imalatınız çok güzel görünüyor.Bende 2004 GV 5K aracıma düşünüyorum. 140*210 ölçüsünde olabiliyor mu? Ve fiyatı nekadar olur? Bu konularda beni bilgilendirebilirmisiniz? Sevgiler...
  9. Macera01

Yeni aldığım 2004 Grand Vitara

Ynt: Yeni aldığım 2004 Grand Vitara Salih Bey merhaba; Araciniz ve lastikleriniz hayirli olsun. Güle güle kullanmanizi dilerim. Lastikleriniz standart hale dondukten sonra sürtme yapiyormu mrak ettim. Ben 215/70 16 kullaniyorum ve cok rahatim ama bir büyük ölcü eger sorunsuzsa daha iyi...

10. Macera01

Otomatik Vites 5 Kapı Vitara Km'de Ne Kadar Yakıt Harcar ?..

Ynt: Otomatik Vites 5 Kapı Vitara Km'de Ne Kadar Yakıt Harcar ?.. Gecen haftasonun 2004 GV 5k aracım ile 30 Lt LPG ile 220 km yol yaptım. Yalnız aracı zorlayacak bir parkur yoktu, kır gezisi havasında gezdim. Sizlerin yazdıklarınızla kıyasladığımda Sanırım bu araçlar için daha az tüketime...

11. Macera01

Grand Vitara'da 225/70/r16 lastik

Ynt: Grand Vitara'da 225/70/r16 lastik Sayın Dboran öncelikle; konuyu açarak karar vermemde yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Bende bugün 215 70 16 BF AT leri taktırdım. Yagmurlu bir Adana gunünde yaklasik 100 km sehir ici kullanımında frenleme ve yol tutuş konusunda oldukça tatminkar...
  12. Macera01

Grand Vitara'da 225/70/r16 lastik

Ynt: Grand Vitara'da 225/70/r16 lastik Lastikleriniz hayırlı olsun çok güzel görünüyor. Bende bugün 2004 Grand Vitara aldım ve aynı sorunu yasıyordum. Sanırım bende BF AT 215 70 16 takacağım. Yalnız taban kuculup yanak büyüyünce yolda viraj hakimiyeti nasıl oldu merak ediyorum, deneyimlerinizi...

13. Macera01

1993 Lada Niva

Ynt: 1993 Lada Niva Ellerinize sağlık harika olmuş, eğer bu araçlara birde klima takılabilse gerçekten hem şehirde hemde arazide harika bir araç olur. (Adana'da Klima şart.)
  14. Macera01

1995 Model 2000 cc V6 Yükseltme ve Tavan Sepeti

Ynt: 1995 Model 2000 cc V6 Yükseltme ve Tavan Sepeti Süper araçlar yapıyorsunuz. Ellerinize sağlık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri