Arama sonuçlarınız

1. E

Bir Karavan Doğuyor.

teşekkür ederim bu arada mavili döşemelerde çok güzel çok yakışmış elinize sağlık bende kamera ve monitö aldım ama daha montaj yapamadım amaç yılbaşını karavanda karşılamak ama bakalım inşallah yapabilirim

2. E

Kendi Karavanini Yapanlar Citroen Jumper 15m3 Selim

ayrıca bir önerim taban bittikten sonra eğer yapabilirseniz iyi bir silikonla her tarafı bütün kenarlar ve birleşimleri izole etmek iyi olacaktır
  3. E

Kendi Karavanini Yapanlar Citroen Jumper 15m3 Selim

Arkadaşlar merhaba aracın içinde nemlenme eğer izalasyon iyi yapılmış ise olma ihtimali olmaz değil ama azdır özellikle camlarda oluşur bunun nedenide izalasyonun yapılamaması içerisi sıcak dışarısı soğuk cam da soğuğu iletir bu nedenle nemlenme buralarda daha çok olur tavanlarda olma nedenide...

4. E

Iveco 2007 17m3 Ün Karavana Dönüşümü

Elektrik panelim
  5. E

gezegen07 arkadaşım uyarın için çok teşekkür ederim seyahat esnasındaki ses içeriye girebilecek soğuk bunlarda çok haklısınız daha öncede yazdım ilk kapatmama nedenim bence tabiki emniyet birde benim projemde oturma gurubum arkada ve o kapıyıda kullanmayı düşünüyorum ilginiz içinde çok teşekkür...

6. E

Bir Karavan Doğuyor.

Arkadaşım ellerinize sağlık çok güzel olmuş beyaz renk oldukça cesur bir seçim bence ama çok ferahlatmış bir sorum olacak aslında çok genel bir soru seyahat esnasında dolan siyah su tankınızı nereye ve nasıl boşaltacaksınız bende bir iveco yu dönüştürüyorum bilgi almak isterim

7. E

Arkadaşım selam ve teşekkür ederim Çok büyük ihtimalle tahmin ettiğin araç benimki şu anda Kuşadası'nda mobilyacı arkadaşlarımın dükkanında benim işlerim dolayısı ile ara verdim ama herhalde bir iki hafta içinde tekrar gidip bitirmeye çalışacağım Bu arada ne zaman istersen tanışabiliriz...
  8. E

merhaba evet 3 sistem üstten kapaklı buzdolapları var ve bende uzun süre kullandım fakat bu tür soğutucular ortam sıcaklığının 25 santigrat altına kadar inebilirler ortam sıcaklığının 40 derecelerde olduğunu farz ederseniz 15 dereceye ancak inebilirler ayrıca çoğunluğu küçük hacimlidirler bu...

9. E

merhaba 1700 W buzdolabı ve bilgisayarı çalıştırabiliyor evde uzun süre denedim

10. E

Akdeniz 45 bey tekrar merhaba böyle eleştiriler ve cevaplar herhalde takip eden arkadaşlara yararlı olacaktır devam edelim lütfen en başta yazdım ben yat elektrikçisiyim ev buzdolabını gerilim dönüştürücü yani inverter ile çalıştırıcam hesabımı yaptım 3 adet 100w lık güneş paneli limitlerde...
  11. E

şimdilik bu kadar çok teşekkür ederim

12. E

şimdilik bu kadar

13. E

tabanda kontraplağın altındada yalıtım malzemesi var
  14. E

aşama aşama yaptıklarım

15. E

elektrik panom ve ahşap plakalarımın cnc kesim şekilleri fotoğraflarda daha net görebileceksiniz gerçi elektrik panomu daha imal etmedim
  16. E

Akdeniz 45 bey fikirleriniz için çok teşekkür ederim ben karavan dizaynının modasının olabileceğini düşünmüyorum şöyleki karavanda yaşam size göre başkadır bana göre başkadır ben karavanda kış akşamında ayaklarımı uzatıp kitap okuyamayacaksam 4 kişi karşılıklı yemek yiyip sohbet edemeyeceksem...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri