Arama sonuçlarınız

1. E

Ortiz Karavan Alınır Mı?

Bende bu gün Metin ve Murat beylerle tanıştım Salim bey anlattıklarınızın tamamına katılıyorum müşteri olmadığım halde bana yaptıkları işleri gösterdiler 27 senelik karavan deneyimlerime dayanarak söylüyorum hakikaten çok güzel işler yapıyorlar ve en önemlisi işlerini çok severek amatör bir...

2. E

Iveco 2007 17m3 Ün Karavana Dönüşümü

işlerimin yoğunluğundan ancak zaman bulabildim geciktiğim için çok özür dilerim mobilyalarda mdf lam , duvarlarda 6mm kontraplak oturma rgubu tarafında kontraplak üstüne kendinden yapışkanlı bir duvar kağıdı banyo duvarlarında plastik duvar kaplaması mutfak banko ve duvarında koryan kullandım
  3. E

selam arkadaşlar aracımın %90 ı bitti birkaç seferdirde kısa tailler yaptık birkaç foto göstereyim

4. E

Gemiler Koyu

acale ile bu kadar yazabildim özür dilerim karavanımız ile gemiler koyuna gitmek istiyoruz kamp alanı dışında kalmayı planlıyoruz zatende yokmuş galiba burası için bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler
  5. E

Gemiler Koyu

gemiler koyunda karavan ile kalabileceğimiz yerler

6. E

karıştırıyor olmayasınız ben pütür yaptırmadım aracıma bu arada nerde oturuyorsunuz ben İzmir'deyim

7. E

Arkadaşım selam çok özür dilerim işlerimin yoğunluğundan sık giremiyorum ancak cevap verebildim paneli kendim imal ettim benim mesleğim yat elektrikçisiyim istendiği takdirde imal edebilirim tekrar özür dilerim geciktiğim için
  8. E

Merhaba arkadaşım iveco cular çoğalıyor hayırlı olsun aracım daha bitmedi ama bütün bir kış içi yapılı kaldı defalarca girip çıktım hiç bir nemlenme olmadı bir gecede eşimle kışın kaldık gerçi vebastoyu çalıştırdım o günde hiç bir nemlenme görmedim ben tabanda 20mm duvarlarda 40mm climaflex...
  9. E

Iveco Daily 3300 13m3 Için Yardim

Ellerinize sağlık güzel günlerde kullanın

10. E

teşekkür ederim

11. E

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Hakan Bey planınız çok güzel herşey gönlünüzce olsun zor meşakkatli ama bir okadarda keyifli bir işe kalkıştınız kolay gelsin
  12. E

banyo lavabo + dolap ölçüleri en 45 boy 60 derinlik 29 bu dolabın yan tarafı boştur değerlendirirken bunu göz önünde bulundurun lütfen

13. E

arka iki koltuk arası masamı iki parça halinde yapıcam biri 130x60 diğeri 60x60 ölçülerinde olacak 60x60 iki kişi olduğumuzda kullanıcam 130x60 olanıda 4 kişi olduğumuzda kullanıcam yatak halindede 190x60 olarak koltuk aralarını tamamiylen doldurup yatak olmasını sağlayacağım seyahat esnasında...
  14. E

selam evet ben mdf lam kullandım aracımda malum kısıtlı bütçeler asıl kontraplak işleyebilcek usta çok az bu aracı ben ölçülendirdim , çizdim benim çizimlerimle cnc tezgahta kesildi yalnızca toplanıyor o yüzden bir haftada bu hale geldi aslında kontraplakta çok fazla fire veriyordum ve 3 kat...

15. E

teşekkür ederim
  16. E

teşekkür ederim
  17. E

teşekkür ederim eh işte elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz

18. E

yukardaki fotolar benim aracımın banyo dolap ve lavabosu olacak yerden kopuk 90 cm yüksekliğe monte edeceğim böylelikle ayaklar altına girebilecek bu dolap ve lavaboyu beğendiyseniz arkadaşım bunu döküyor polyester tabiki 250 TL ye satabileceğini söylüyor isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olurum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri