Arama sonuçlarınız

1. E

Yunanistan Makedonya Geçişinden Sonra Yunanistanın Vize Vermemesi

Bende sınır geçişi anında değil bir daha vize alma aşamasında Yunan konsolosluğunun shengen vermediklerini kast etmiştim

2. E

Karavanda Araç İle Yaşam Aküsünün Bağlantı Metodları

Tekrar merhaba O zaman ben yaklaşık 40 yıldır hatalı işler yapmışım hatta victron energy firması hatalı bir ürün yapmış not: devrede bir enerji kaynağı varsa aküler en kuvvetli yeri seçer ve oradan enerji çekerler yani aküler birbirlerinden akım çekmezler bu da bize okulda öğretilen ilk...
  3. E

Yeşil pasaportta vize yok bildiğim kadarı ile

4. E

Bakın yazımdada belirttiğim gibi bu röle voltaj değerlerine göre çalışıyor evet aküleri birbirine paralelliyor ve toplam gerilimi referans alıyor dolayısı ile alternatör toplam gerilimi referans almış oluyor servis akü kapasitesi marş akü kapasitesine göre daha yüksek olduğu ve doluma ihtiyacı...
  5. E

Arkadaşlar merhaba Nisan ortası karavanımızla Yunanistan Makedonya Saraybosna Hırvatistan Karadağ Arnavutluk Makedonya ve tekrar Yunanistan üzerinden memleket gibi bir rota kurduk eşimle fakat bir arkadaşımdan duyduğum ve sonrada başka bir forumda rastladığım ( eski tarihli ) Yunanistan la...

6. E

Sayın Evliya Çelebi Ben uzun sürelerdir yat elektriği ile uğraşıyorum Makinenin alternatöründen servis aküsünü şarj etmek için birçok yöntem var ben kendi karavanımda ve olarca teknede kullandığım mikro işlemcili sırf bu iş için geliştirilmiş 120 veya 240 A lik olarak piyasada bulabileceğiniz...

7. E

İveco 17m3 - 4 Kişilik Karavan Yapımı

Tanışmaktan bende çok memnun olurum Hakan Bey ilede bu forumdan tanışmıştık
  8. E

Bende tanışmak isterim sizede hayırlısı olsun kolay gelsin
  9. E

Evet bu araçlar 3,5 ton olması lazım ama belirli bir miktar tolerans var diye biliyorum o da 3950kg dı galiba beni şimdiye kadar 3 sefer kantara çektiler üçündede karavan ruhsatlı olduğumu söyledim bakmadan geçirdiler hatta bir defasında görevli özür diledi aracım 3800kg larda falan dolu hali...

10. E

tekrar merhaba yazılarımı okuduğunuza sevindim Ege hakikaten çok sıcak ama ne yapalım memleketimiz biz gülü seven dikenine katlanır misali şikayet etsekte bazen başka yerde yaşamayı düşünemiyoruz Okadar seviyoruzki oğlumuzun adı Ege Tabiki seçim sizin ben aracımdan çok memnunum

11. E

Arkadaşım merhaba iveco 2007 17m3 karavana dönüşümü adlı konuyu okudunmu bilmiyorum ama benim planıma çok benzer bir planı çizmişsin eğer benim konudaki yazıları okursan sana yardımcı olacağını düşünüyorum Orda çizimlerim ve fotolar bulacaksın Ben önce iveco için biraz bilgi vereyim...
  12. E

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Koray bey ellerinize sağlık muhteşem bir iş çıkartmışsınız bizde karavanımızı eşimle birlikte yaptık ama sizinkinin yanında sıfır kalır bende auto cad te çizdim ve cnc de kestirdim malzemeyi

13. E

İveco Konusunda Yardım...

unutmadan bir şey daha hatırlatayım benim aracıma uyguladığım planın bende aoto cad çizimleri mevcut ben malzemeyi cnc de kestirip topladım böylelikle çok az fire vermiş oldum zmanım el verdiğince yardımcı olabilirim
  14. E

Iveco 2007 17m3 Ün Karavana Dönüşümü
  15. E

selam arkadaşım bende İzmir'de ikamet ediyorum ve bende iveco 17m3 aracımı kendim çevirdim 2007 iveco 17m3 olarak forumda bulabilirsin Çiğli'deyim istersen görüşüp fikir alış verişinde bulunabiliriz selamlar kolay gelsin

16. E

Yunanistan'da 7 Hafta, Mayis-temmuz 2016

Eşim ve ben bütün bilgilendirmeler için herkeze çok teşekkür ediyoruz
  17. E

Ali bey bilgilendirme için çok teşekkür ederiz motosikletle seyahati ben ve eşimde zaten çok seviyoruz bizde sizin yapmış olduğunuz gibi düşünüyoruz karavanı güvenli bir yere bırakıp motorsikletimizle gezmeyi planlıyoruz hatta eğer vizemizi uzun alabilirsek İzmir'de oturmanın avantajını...
  18. E

Haşmet Bey cevaplarınız için çok teşekkür ederim Ben ve eşimde sizin gibi yapmaya karar verdik nakit ile çıkacağız yolculuğumuza karavanımız iveco arkadan itişli o nedenle rampalarda sorun olacağını zannetmiyorum geri görüş kameram var uyarınız içinde çok teşekkür ederim Zimmet işini pek...

19. E

Gürkan Bey merhaba Yanıtlarınız için çok teşekkür ederiz ben birşeyler daha sormak isterim yanıtlarsanız çok sevinirim para işini nasıl yapmalıyım kredi kartı ilemi yoksa nakitmi daha avantajlı? ( biz karavanla ilk defa yurt dışına çıkmayı planlıyoruz ) Hırsızlık oluyormu, biz...
  20. E

Merhaba grkn-sa bizde karavanımızla Yunanistan seyahati planlıyoruz yazılarınızın tamamını birkaç sefer okuduk eşimle, emeğinize sağlık çok güzel bir bilgi kaynağı olmuş Size birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim - karavanınıza temiz su ikmalini nerelerde ve nasıl yaptınız - lavabo...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri