Arama sonuçlarınız

1. G

Lityum Akü

Sayın Bartek bende benzeri bir hesap yaptığımdan lifepo4 yerine jel aldım. Bu durumda lifepo4 akünün tek avantajı hızlı şarj gibi göründü bana ve aradaki fiyat farkına değmez diye düşünüp Kraftvoll Jel akü aldım.Bugün itibarıyla kullanmaya başladım bakalım bu ne kadar gidecek

2. G

Lityum Akü

Fatma hanım , Söylediklerinizden akü % 20'ye düştüğünde bms enerjiyi kesiyor olarak mı anlamalıyız yoksa akü tam kapasitesinden % 20 düşünce şarja başlıyor olarak mı anlamlıyız. Soruyu akü yüzde kaç deşarj olduğunda enerji vermeyi kesiyor olarak tekrar sorayım
  3. G

Lityum Akü

Fatma Hanım , Akülerinizde yazılı olan kapasitesinin yüzde kaçına kadar kullanabiliyoruz. BMS akü yüzde kaça düşünce korumaya geçip enerji vermeyi durduruyor

4. G

Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

Yücel Hocam karavan Göksuda mı ? Orada tahliye başlatmışlar diyorlar bilgin var mı ?

5. G

İyi pazarlar hocam . Yine Angarada yağmur var . Sanırım güneşide sattılar yaz gelmiyecek.

6. G

Azarbeycan Ve Türkmenistan Hakkında

Bildiğim kadarıyla Türkmenistan davetiyesiz vize vermiyor. İsterseniz Türkmenistan elçiliğiyle görüşüp kesin bilgileri alabilirsiniz. Bizide aydınlatırsanız memnun oluruz
  7. G

Kendi Karavanını Yapanlar Buralpdi̇ 2

Tekerinize taş değmesin , bir yerlerde karşılaşmak dileğiyle
  8. G

Tam Zamanlı Karavan Yaşamımızdan Tecrübeler

Bir cimere başvurun derim. Cimer mutlaka dönüş yapıyor diyorlar

9. G

Tam Zamanlı Karavan Yaşamımızdan Tecrübeler

Şikayet var sitesinede yazın bence

10. G

Kaynak makinası için gümrük satış mağzasına bakabilirsiniz. 1300 tl civarı fiyat görmüştüm yaklaşık bir ay önce.Eski iller bankasının yerine yapılan caminin altında
  11. G

Eski Dodge Yeni Macera - Off Road Karavan

Boş kalmasının bir zararı olmaz bence orayada nem bariyeri koyabilirsiniz

12. G

Her Yıl Tüv Muayenesi Sorunu

Bu iş arkadaşa müşteri garantili dükkan açmaya benzedi
  13. G

Gri renkli olanlar onları tavsiye ederim. Ben onlardan kullandım 3cmlik
  14. G

Yalıtımda taşyününü tekrar düşünün bence. Tozlaşmasından ve su aldığında kokması vb. şikayetler okudum.

15. G

:) o daha kolay bence ama bırakıp gidemezsin
  16. G

30-40 metrekare yeter bahçe için sana o kadarda yok ise yapacak bir şey yok
  17. G

Bence yer varsa birde bahçe yap domates salatalık biber yeşillik vs çok iyi olur

18. G

Bence isabetli bir karar hocam. Kiraya vereceğin parayı yeni karavan için köşeye atarsın. Altında güçlü olduğu sürece sana her yer Angara
  19. G

Yalıtım Malzemeleri Hk

Dediğiniz gibi herkesin tercihi farklı. Benimde elestamorik kauçuk kullanmamamın nedni gri straforla ısı geçirgenlikleri arsında yüzde ona yakın bir fark olmasıydı okuduklarıma göre. Maliyet arasındaki fark uçurumdu. Strafordan memnunmuyum memnunum bir senedir kullanıyorum bir problem yok

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR