Arama sonuçlarınız

1. G

Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

Yücel hocam , Sivas erzurum kars ağrı rotasını karadenizle birleştirerek yakıt maliyetini düşürebilirsin.Ben Ağrıdan Hopaya inip dönüşü sahilden Sinop üzerinden yaptım ve çok güzel yerler gördüm
  2. G

Gezi sayısı olarak iyi hocam. Bundan sonra belki diğer bölgeleride biraz listeye alırsan çok seveceğin yerler çıkabilir hocam. Tabiiki sonuçta bu konuda karar sizin

3. G

Hocam artık o ücgeni bıraksan mı cennet ülkenin dörtte üçünü öksüz bırakmışsın
  4. G

Hesap kitap meselesi bu iş biraz. Durumunu ve fiyatını sormaktan bir zarar gelmez hocam.

5. G

Kesi Kesinlikle olur. Yoklasan mı acep hocam

6. G

Bende Ebaydan almıştım Canon 60D model 6-7 sene önce 1200 usd civarında set olarak 3 objektif vs.toplamda 200-300 fotoğraf çekmişimdir. Çocuklar kullanırsa diye duruyor. Aslında vakit bulsam bende kursa gideyim diyorum lafta kalıyor maalesef
  7. G

Hocam iyi günlerde kullanın sorması ayıp değilse kaç tl fiyatı ve makina sıfır mı

8. G

Yücel Hocam , Kıbrıscık karagölü bir dene derim. Beypazarından sonra 25-30 km. Pirikampı bile bırakabilirsin belki ücrette anlaşabilirsen. Bugün geçerken bir çekme vardı orada uzun süredir duruyor. Hafta sonları iyi bir kaçış noktasıdır memleketim. Ayrıca Kıbrıscıkta Belediyenin dağ evleride...

9. G

Tam Zamanlı Karavan Yaşamımızdan Tecrübeler

Sayın Doğrucu Davut , Bilgilendirme için çok teşekkürler. Aynı dağın bir tarafında yetişen aynı mantar zehirli diğer tarafında yetişeni zehirsiz olabiliyor saydığınız nedenlerden dolayı. Bu nedenden dolayı kendi bölgemizde zehirsiz diye diğer bölgelerdeki aynı mantarı sorgulamadan toplamamak...

10. G

Tam Zamanlı Karavan Yaşamımızdan Tecrübeler

Mantar konusunda zehirli olanlar bölgelere göre değişir diye bir şey olabilir mi ? Aynı mantar bir bölgede zehirli diğer bölgede zehirsiz yetişebilir mi ?
  11. G

Yücel Hocam iyi akşamlar . İlgi hep güçlüye Piri Kamp sanki üzüntüden solmaya başladı. Boyasan gözbebeklerine gülerek bakmaz mı
  12. G

Unimog Restorasyon Ve Karavan Yapımı

Hayırlı olsun. Bunuda dodge gibi ilgiyle takip edeceğiz.. Kolay gelsin

13. G

Van Gölü

Sn. Doktor63 , Güzel bir rota seçmişsiniz ve şahsen ben devamını merakla bekliyorum. Kısmetse güneydoğu planlarımın arasında Vangölünün çevresi var
  14. G

İzmir'e 45 Dakika Uzaklıkda Ki (panama Koyu) Konum Bilgisi

Bizede söyleseydiniz konumu belki listeye alırdık
  15. G

Yapay Zeka (chat Gpt)

Çorbada kıl çıkınca içmiyoruz hocam :) Bu sebeple verilen bilgilerin doğruluğu hep kıl olarak kalbilir. Mutlaka hayatımıza kolaylıklar getirecektir ama işte o kıl yok mu :)

16. G

Yapay Zeka (chat Gpt)

Bence her şeyi bilmiyor :) Mesela dersen Tirebolu Giresuna bağlı :)
  17. G

Akçakocada yakın yerlere gezmeye gitmeyeceksen ve sadece şehirde kalacaksan arabayla gitmeye gerek yok bencede hocam. Bir dahakini otobüsle deneyebilirsin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR