Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yücel hocam ,
Sivas erzurum kars ağrı rotasını karadenizle birleştirerek yakıt maliyetini düşürebilirsin.Ben Ağrıdan Hopaya inip dönüşü sahilden Sinop üzerinden yaptım ve çok güzel yerler gördüm
Gezi sayısı olarak iyi hocam. Bundan sonra belki diğer bölgeleride biraz listeye alırsan çok seveceğin yerler çıkabilir hocam. Tabiiki sonuçta bu konuda karar sizin
Bende Ebaydan almıştım Canon 60D model 6-7 sene önce 1200 usd civarında set olarak 3 objektif vs.toplamda 200-300 fotoğraf çekmişimdir. Çocuklar kullanırsa diye duruyor. Aslında vakit bulsam bende kursa gideyim diyorum lafta kalıyor maalesef
Yücel Hocam ,
Kıbrıscık karagölü bir dene derim. Beypazarından sonra 25-30 km. Pirikampı bile bırakabilirsin belki ücrette anlaşabilirsen. Bugün geçerken bir çekme vardı orada uzun süredir duruyor. Hafta sonları iyi bir kaçış noktasıdır memleketim. Ayrıca Kıbrıscıkta Belediyenin dağ evleride...
Sayın Doğrucu Davut ,
Bilgilendirme için çok teşekkürler. Aynı dağın bir tarafında yetişen aynı mantar zehirli diğer tarafında yetişeni zehirsiz olabiliyor saydığınız nedenlerden dolayı. Bu nedenden dolayı kendi bölgemizde zehirsiz diye diğer bölgelerdeki aynı mantarı sorgulamadan toplamamak...
Mantar konusunda zehirli olanlar bölgelere göre değişir diye bir şey olabilir mi ? Aynı mantar bir bölgede zehirli diğer bölgede zehirsiz yetişebilir mi ?
Çorbada kıl çıkınca içmiyoruz hocam :) Bu sebeple verilen bilgilerin doğruluğu hep kıl olarak kalbilir. Mutlaka hayatımıza kolaylıklar getirecektir ama işte o kıl yok mu :)
Akçakocada yakın yerlere gezmeye gitmeyeceksen ve sadece şehirde kalacaksan arabayla gitmeye gerek yok bencede hocam. Bir dahakini otobüsle deneyebilirsin