Arama sonuçlarınız

1. B

Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması

Ynt: Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması Ben 2 senedir Citroen Saxo aracımda %100 kanola yağı kullanıyorum, 45.000 kmden fazla yol yaptım, ısıtma sistemi taktım araca. Şu anda 5 litre kanola yağı ile İstanbul'da!! şehir içi trafikte 100 km yapabiliyorum...

2. B

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Ben bir test yaptım ve sonucu yazdım. Siz görmediyseniz biz napalım, ya da ne bekliyorsunuz mucize falan mı acaba?
  3. B

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Aynı deneyi ben de evde banyoda denedim. CNC tezgahtan çıkan alüminyum talaşlarını kullandım, lavabo açıcıyı (Sodyum hidroksit) ufak bir pet şişe suda çözdükten sonra alüminyumları attım. Atmaz olaydım :), şişe yamulmaya başladı ısıdan dolayı ve çok fazla...

4. B

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Siz 30 yıldır bu işi biliyordunuz da niye şimdiye kadar beklediniz? Hem bence bu kadar saldırmanıza da gerek yok. Biraz sakin olmanızı tavsiye ederim.
  5. B

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi 316L metal plakaları ebayden bulabilirsiniz. Bazılarının kargosu uçuk oluyor ama denk gelirse hesaplı kargoyla yollayan da oluyor. 200 lira çok uçuk rakam, adam yerse hesabı yapmış, biraz da ayıp etmiş bence. Sonuçta alt tarafı çelik, altın değil ya mübarek...

6. B

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Nihayet test sonuçlandı :) Bu aşamada oldukça fazla aksilik ile karşılaştık. Çarşamba günü Tekirdağa gittim. Sistemi 20-25 amper çekecek seviyede ayarladım, saatte ortalama 90 km hız ile gittim. Betelguzun dediği gibi sistem yüksek vites ve düşük devirlerde...

7. B

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Konuyu saptırmaya gerek yok. Aksilikler yakamızı bırakmadı bir türlü. 2 gün önce arabamın aküsü bittiği için yeni akü almak zorunda kaldım. Zaten eskimişti, 2 hafta önce şarja vermiştim ancak bu kadar idare etti. 2 gün o yüzden kapı önünde yattı araba. Bugün...
  8. B

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Bana da ezik dediler ya hadi hayırlısı :D . Kimse size bir şey ispatlamak zorunda değil. Çok biliyorsanız buyurun sizin aracınıza takılsın sistem. Ben de ilk başladığından beri bu konuyu takip ediyordum ve sonunda kendi arabamı bir anlamda bu iş için feda...
  9. B

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Öncelikle Güven Bey'e misafirperverliği için teşekkür ederim, çok iyi ağırladı beni. Hatta elindeki işi bırakıp benim aracımla ilgilendiler. Ben daha tam olarak deneme fırsatı bulamadım. Daha henüz 100 km civarı bir yol gittim ama yorum yapmak için henüz...

10. B

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Güven Bey merhaba, yarın sabahtan geliyorum uygun mudur?

11. B

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Ben mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için. Siz bana yazın numaranızı ben sizi ararım Güven Bey.
  12. B

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Tamam Güven Bey, ben Çarşamba günü sabahtan gelirim. Sayın Betelguz için de uygunsa 1 hafta- 10 gün kadar sistemi test edip sonuçları yazarım. Sonra da sistemi sökeriz ya da artık duruma göre bakarız :D , güzel bir tasarruf olursa ona göre değerlendiririz...

13. B

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Güven Bey merhaba kusura bakmayın internete giremedim bu ara. Benim yolum levent taraflarına düşüyor, bu hafta Çarşamba günü müsait olurum, eğer size de uyarsa benim araca takabiliriz. Denemeyi nasıl yapacağız, ben 1 hafta kadar sistemi kullanıp size...
  14. B

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Valla benim arabada ne sensör ne beyin hiçbirşey yok, dümdüz dizel traktör gibi :) . O sizin dediğiniz benzinli 1.4 veya vts araçlar için geçerli. Araçtaki tek ayarlayıcı unsur dizel pompası. Yani sensör falan yok benim arabada.
  15. B

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Selamlar. Bende 2000 model citroen saxo dizel var. İstanbuldayım, benim aracın motor kısmı biraz sıkışık gerçi ama olabilir diyorsanız benim arabada deneyebiliriz. Saygılar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri