Arama sonuçlarınız

1. M

Minivanda ön yolcu koltuğu koltuğu dönderme

Ynt: Minivanda ön yolcu koltuğu koltuğu dönderme İlk başta düşününce akla bu gelebilir ama her zaman ortak doğrusal bir çarpışma olmuyor belli bir çarpışma açısının ötesinde yandan fırtıp gidebilir adam otururken. :) Ya da ne bileyim Allah korusun yan yatınca, takla falan atınca da...

2. M

Ynt: Minivanda ön yolcu koltuğu koltuğu dönderme Can alıcı cevap gelmiş. Çözümün zaten o yönde kullanılmayacağından o kadar eminiz ki kendi adımıza fsirin ile birlikte söylenmeye çalışanı algılamada zorluk çektik belki de. Maalesef Türkiye, mevcut çözümün seyahat halindeyken uygun olmadığı...
  3. M

Ynt: Minivanda ön yolcu koltuğu koltuğu dönderme Neyi kastettiğinizi anlayamadım? Araç hareket ederken ters oturma mı acaba? Eğer öyle arzulayan varsa bu çözüme güvenerek kimse seyahat anında ters oturmayı aklından bile geçirmemeli. Bu döndermenin yegâne amacı park halindeyken araç içi...

4. M

Belki görmüş olanlar vardır ama günlerdir kafamı daha bir minivana bile sahip değilken meşgul eden bir probleme çözüm uygulaması buldum. Caddy'nin ön yolcu koltuğunu döndermenin yolunu bulmuşlar. Aşağıdaki videoda görebilirsiniz. http://www.youtube.com/watch?v=8ockiEJ7l28 Çok çok iyi olmuş...
  5. M

Şehir içi Yürüyüş

Ynt: Şehir içi Yürüyüş Belki ama bunların ne kadarı sizi ilgilendiriyor. Araçların gürültüsü, egsoz dumanı, insan yoğun yerlerdeki kaos. Onun dışında aslında çok güzel şeyler keşfedebiliyor insan.

6. M

Şehir içi Yürüyüş

İşte bu. İstanbul'da yaşıyorum ama konu şehir yürüyüşü İstanbul ağırlık yapmasın istedim. Şehirler de doğa gibi insanda çok farklı hisler uyandırır ve bunları Kastamonu için çok iyi yakalmışsınız. Bir de şehir gezilerinde görülecek yerler, tadılacak lezzetler insana çok ilginç şeyler katar...

7. M

Günlük Hayatta Doğa ile Yaşamaya Giriş Soruları

Ynt: Günlük Hayatta Doğa ile Yaşamaya Giriş Soruları Çok teşekkür ederim. İlk grupta Meriva'yı görmemiştim. İkinci grupta ise T3 ve Vito'yu görmedim. Uzunluğu 5 metre altı olanların turlarını bilmiyorum henüz ama genişlik dışında sedan araç kıvamında. Park sensörü ya da bir geri görüş...
  8. M

Şehir içi Yürüyüş

Evet, pardon. İstanbul meselâ.
  9. M

Şehir içi Yürüyüş

Merhaba, Yürüyüş spor dalı olarak ele alındığında belki de bütün dünyada yerleşik kanı şehir dışında doğal ortamda yapılan spor olarak algılanıyor. Şehirden uzaklaşmak isteyenler için de bir fırsat olarak görüldüğü için hep bu yönde düşünülmüş. Webde pek kaynak bulamadım ama "urban hiking"...

10. M

Gerek yoktan kasıtınızı merak ettim. Cargo tipi yani ön sıra koltuğu dışında koltuğu bulunmayan bir mini panelvanın arkasına proje onaylatmadan falan ekleme yapabiliyor musunuz? Yatak Buzdolabı, ısıtıcı, kahve makinesi ve bunların enerji desteği. Yoksa ilk başta sorduğum 5 yaşına kadar herşeyi...

11. M

DÖNEN ÇİFTLİ ÖN KOTUK ÇÖZÜMÜ OLABİLİRMİ?

Ynt: DÖNEN ÇİFTLİ ÖN KOTUK ÇÖZÜMÜ OLABİLİRMİ? Ben de teşekkür ederim. Bunları projelendirip yaptırmak işin ehli ustalarımız için işten bile değil ama işin TSE testi, bürokrasi derken dışarıdan isteyip uygulamak da var.
  12. M

Çok teşekkür ederim ilginize, içim rahatladı. Bu işte ilerledikçe mevzuatı daha çok elden geçirmem gerekecek. Benim hayallerim şimdilik daha çok haftasonucu hayallerine sığdığı için nihai hedefimi şimdilik bekletiyorum. Doblo Maxi cargo van -> 4.74 metre uzunluğunda , 2,17m x 1,7m(1,5...

13. M

DÖNEN ÇİFTLİ ÖN KOTUK ÇÖZÜMÜ OLABİLİRMİ?

Ynt: DÖNEN ÇİFTLİ ÖN KOTUK ÇÖZÜMÜ OLABİLİRMİ? Konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama bir ay önce van araçlara kafa yormaya başladım. Dönen koltuk fikir listemde önemli bir yer arzediyor. Şu videoyu yeri gelmişken paylaşmak istedim. Tabla sayesinde koltuğu döndermişler. http://vimeo.com/38838803
  14. M

Sevgili Arkadaşlar, Foruma yeni üye oldum. Net olayı çıkalı forumlarda en çok göze batan anlık hevesler ile veya kısa süreli ihtiyaçlar ile forumları kullanıp sırra kadem basan üyeler. Hem forumdan faydalanan ve katkıda bulunan gerçek üyelerin vaktini çalarlar hem de o heves ettikleri ne ise...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri